[Gost] gost: Sredina koja... i da ne nabrajam više jer mogu ovako budite sigurni do sutra pisati i nisam jedini... U svakom slučaju Posavina je idealan primjer na mikrolokacji kako čovjek sam sebe uspije uništiti do temelja jer danas Posavina koja živi je starac na aparatrima. Mislim da je pametnom dosta... Lijepi pozdrav Posavino...
[Gost] gost: Sredina u kojoj političari misle da narod postoji zbog njih a ne oni zbog naroda. Sredina koja ima puno sela sa dugom tradicijom postojanja ali sredina koja još uvijem ima samo sela. Sredina u kojoj je se lijepo i časno zaraditi moglo a danas možeš zaraditi kada dadneš glas za onoga za koga ti kažu da glasaš.
[Gost] gost: Sredina u kojoj imamo lepezu stranaka što bi se reklo bogastvo u mišljenjima ali u kojoj se različito mišljenje i stav teško ucjenjuje i kažnjava. Sredina u kojoj se svi znaju i dobri su si, al kad treba djelovati onda ih nema, svatko sebe gleda. Sredina koja daje vrijednosti mladima a kasnije ih stari ne žele bojeći se konkurencije u znanju.
[Gost] gost: Sredina u kojoj su kulturna društva aktivna ali ali osnovna razina kulture da se čuje svačiji glas je zapostavljena. Sredina koja ima portale na kojima se lijepe stvari mogu čitati ali na kojima je jednosmjerna komunikacija, ne želi se čuti povratna informacija. Sredina koja se hvali velikim brojem doktora znanosti a niti jedan tamo ne živi pa niti kao gost.
[Gost] gost: Sredina u kojoj su crkve pune vjernika ali u praksi dvoličnosti na izvoz. Sredina u kojoj je hrabrost i odanost pokazana u borbi za opstanak svoga na svome ali i sredina koja se u miru raseli kao niti jedan rat što učini u prošlosti. Sredina koja ima lijepe kuće ali kako su je mnogi napustili postade vikend naselje.
[Gost] gost: Posavina, mali dio Bosne i Hercegovine, sa lijepim selima kao što je i moje selo Tolisa odakle dolazim ali koju posjećujem sve rjeđe. Sredina koju volim jer sam tamo odrastao ali i sredina koji me je povrijedila i iznevjerila kao što nitko blizak ti to nebi mogao i nebi trebao učiniti. Sredina koja toliko resursa ima za ponuditi svome čovjeku ali ne dade ništa.
[Gost] cata: cebanjka
[Gost] Promatrac: sretan imendan svima Markama, a ostalima svako dobro danasnjeg dana.
[Gost] gost: Ima nas na izvoz koji samo kukamo a da prstom ne mrdamo, prostora za poboljšice ne na svakom koraku zato prionite poslu.....pozdrav,
[Gost] gost: Bitna je ljudi ideja, ne osudjujem nista ali želim potaknuti da se svi trgnete, nemojte kukati a da se niste zapitali što ste učinili sa svoje stvane
Arhiva
Pomoć