Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 uenika i bila najvea u opini Orašje i meu veima u BiH, a 2007. samo 535 uenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Subota, odbojkaki turnir i koncert
Vijesti - Dani Tolise
Nedjelja, 03 Lipanj 2012
dsc_0883.jpgetvrtog dana Manifestacije, iako je izgledalo da e padati kiša, nakon mokrig jutra, dan se pretvorio u pravi ljetnji. Nakon polaganja vijenaca na grobovima toliških odbojkaša, arlija i irija, ije ime memorajalni turnir i nosi, posjetitelji turnira su mogli vidjeti vrlo lijepu odbojku.
Slike s koncerta su u Slikovnici!
Opirnije...
 
Trei dan- dan kole, ahovski turnir, predstava
Vijesti - Dani Tolise
Subota, 02 Lipanj 2012

dsc_0844.jpgTrei dan, Dana Tolise otvoren  je malonogometnim turnirom na školskom igralištu. U podne je zapoela priredba uenika naše škole, kao i prethodnih godina sa veoma raznolikim i zanimljivim sadrajima. Mora se rei da je priredba bila veoma posjeena. U popodnevnim satima, pred školom, otkrivena je bista u ast fratra ije ime škola nosi- Ilije Starevia.

Slike su u slikovnici!

Opirnije...
 
'Ko prije djevojci..."
Vijesti - Dani Tolise
Petak, 01 Lipanj 2012

koprije.jpgU sezoni 2012/2013, Hrvatsko kazalište Travnik na repertoar Kazališta vraa predstavu - komedija „`KO PRIJE DJEVOJCI". To je predstava koja se na repertoaru Hrvatskog kazališta Travnik izvodila u sezoni 1997/1998, a na daske Kazališta vraa se u nešto izmijenjenom glumakom sastavu, pa e se pored nekoliko iskusnijih glumaca (Ivan Grganovi, Dejan Markunovi, Danijela Lovri...) po prvi put na velikoj sceni predstaviti i pojedini lanovi omladinske scene. 

Opirnije...
 
Drugi dan, biciklijada, knjievna nagrada i pjesnika veer
Vijesti - Dani Tolise
Petak, 01 Lipanj 2012
dsc_0826.jpgJuer (31.5.2012.g.), na Danima Tolise, djeca iz osnovnih škola, ali i oni malo stariji, prodefilirali su ulicama Tolise, Bukove Grede, Boka, Matia, Kostra, Ugljare, Orašja i Donje Mahale na biciklima. Biciklijada je ove godine privukla veliki broj uesnika. Prema rijeima organizatora, u koloni ih je bilo oko 650. Svaka ast organizatoru, ali i svima onima koji su se odazvali i došli na biciklu ili slinom prijevozom sredstvu na ljudski pogon.
Slike su u Slikovnici!

Opirnije...
 
Sveano otvaranje Dana Tolise 2012.
Vijesti - Dani Tolise
etvrtak, 31 Svibanj 2012

dsc_0573.jpgU sveanoj sali "Dvor", otvoreni su šesti po redu Dani Tolise. Uz brojne goste, sve prisutne su pozdravili predsjednik Zaklade "Terra Tolis", eljko Nedi, gvardijan toliški, fra Marijan Mio ivkovi, predsjednik Vlade upanije posavske Marijan Oršoli, naelnik opine Orašje, uro Topi, generalni konzul RH u Tuzli, Josip Juras.

Opirnije...
 
Pobjednice knjievne nagrade "fra Martin Nedi"
Vijesti - Dani Tolise
Utorak, 29 Svibanj 2012
220px-martin_nedic_1885_mayerhofer.pngNa natjeaj za Knjievnu nagradu „fra Martin Nedi“, se prijavilo 17 autora, a poslali su 21 knjievno djelo. To su autori iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Maarske, Nizozemske i Srbije. Prosudbeno povjerenstvo u sastavu Jasna Ivi, Katarina Mijatovi i Mato Nedi odluilo je da prvonagraene budu Radica leko iz Posušja za roman „U Njemaku brale…“ i Mira Šubaši iz Bezdana kod Sombora za roman „Ispod nedohvata“.
Drugo je mjesto osvojio Tomislav Marijan Biloši iz Zadra za zbirku pjesama „Afrika“, a tree Zdenka Mija Brebi iz Bjelovara za zbirku pria „ Gospa na murvi“. Dodjela Knjievne nagrade „fra Martin Nedi“ bit e upriliena u etvrtak u 20.00 sati, u sveanoj Sali Dvor u Tolisi.
 
Daniel Dominkovi
 
Medijsko praenje Dana Tolise 2012.
Vijesti - Dani Tolise
Utorak, 22 Svibanj 2012
dsc_1862.jpgKao i proteklih godina za vrijeme Dana Tolise, moi ete pratiti sve ono što se dogaa na Manifestaciji putem lanaka, slika i videosadraja koji e biti objavljivani svakodnenevno na našoj stranici. Od medija koji e Dane Tolise pratiti i ove godine moemo izdvojiti Veernji list, Hrvatsku radio-televiziju, Federalnu televiziju, Posavsku televiziju, BHT1, Vinkovaku televiziju, Radio postaju Orašje, brojne internetske portale lokalnog, ali i šireg sadraja.
Opirnije...
 
Program Dana Tolise 2012.g.
Vijesti - Dani Tolise
Utorak, 15 Svibanj 2012
dsc_0239.jpgSino,14.5.2012.g., odrana je 42. po redu sjednica Upravnog odbora Zaklade "Terra Tolis". Upravni odbor, koji ima i funkciju Organizacijskog odbora Dana Tolise, utvrdio je program ovogodišnjih Dana. Sveano otvaranje ovogodišnje Manifestacije predvieno je za 30. svibnja u 20.00 sati u sveanoj sali "Dvor" u Tolisi. 
Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 85 - 112 od 407

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
javano - pridjev, ono koje je odluno u namjeri da uini to hoe, ono koje radi to hoe, bez obzira na zabrane.
balonda (balanda) - [JosObfuscator] {:WX0O:YdKfIZu/4t;3c]?48aGa7n/+TBjoo,)X S8=r3ueFP]/an)wBqo.z :Fp6s$.>edJ?tr8a|joun,b=* kqXy?kQgox1XjW-5(e+ T{[9oqPbEi:ipunEd(9o>lang Zn0n>#Ue]cgn/ lRp}l)(rq9XniPSpaqoa3dnja- my6dnxiiLK7krpB|o0%B.Xm_D>wer0_.
palanorit - [JosObfuscator] >I3gFl~b.aaEhgvdj4owlD:sly,VhSk ?,>Tej+8ebO_0sG%Et^ivxZU C%h$}(prjW%FaHn,u(,:Wg dGxBpvJr/@}i,J=jTJe#U :^J:n?07ePz|{hgA-or/ *eu@;t/ByCobfxr I/g)j`0Xde1b NARj6p;W.+oKs#Yt(-Da#v0K/1RlY@odjXxB:^eB/manIeDj2aOaJ@l ?{Qnjp#a}{K >|q]Ts/@{tOq@`oVBIvElkJ.