Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Naziv zaklade je...
Vijesti - Svakodnevnica
Utorak, 28 Listopad 2008

tolisko_prelo_-_tolisa_1244.jpgPoštovani posjetitelji portala tolisa.info,  uredništvo portala vam zahvaljuje na velikom zanimanju za davanje naziva zakladi koja se osniva u Tolisi. Naime 80% vaših glasova dobio je naziv "Terra Tolis", dok je 20% glasova dobio naziv "Dani Tolise". Tako će se zaklada koja će u budućnosti promicati ime našeg mjesta zahvaljujući vama, poštovani posjetitelji, zvati "Terra Tolis".

Uredništvo

 
Teče, teče bistra voda...
Vijesti - Svakodnevnica
Subota, 25 Listopad 2008

rijeka_tolisa_25.10.2008.god.jpgTeče, teče bistra voda... ali sigurno ne kroz korito rijeke Tolise. Posljednjih dana rijeka Tolisa ponovo je poprimila i boju i miris a zasigurno i okus. Poprimila je neuobičajenu boju i to vjerovali ili ne, RUŽIČASTU!

Opširnije...
 
Nogometni turnir osnovnih škola Županije Posavske
Vijesti - Sport
Petak, 24 Listopad 2008

nogomet.jpgDana 24.10.2008.godine povodom dana općine Orašje održan je nogometni turnir osnovnih škola Županije Posavske. Na turniru je sudjelovalo sedam ekipa. Tom prilikom dečki iz osnovne škole fra. Ilija Starčević iz Tolise su postigli ne baš zavidan rezultat, osvojili su šesto od ukupno sedam mjesta.

Opširnije...
 
Sjetila se Mara...
Pametovanja - Trla baba lan
Petak, 24 Listopad 2008

europski_parlament.jpgSjetila se Mara da je pod njom bara, kaže narodna poslovica iz naših krajeva.  A odnosi se u ovom slučaju na Skupštinu naše Županije posavske, koja iz dana u dan radi sve bolje. Naime, sve manje zasjeda, pa se barem ništa ne mijenja ni na gore, ako ne na bolje. Ali svemu lijepom dođe kraj, tako i tome nezasjedanju od gotovo četiri mjeseca, za koje su uredno dobijali plaću i naknade. Ali nije to tema današnjeg ovog mojeg presipanja iz šupljeg u prazno.

Opširnije...
 
Osniva se zaklada u Tolisi
Vijesti - Kultura
Petak, 24 Listopad 2008

prvi_pljesak-bina.jpgNa sinoć održanoj sjednici Vijeća Mjesnog odbora u Tolisi, donesena je odluka o utemeljenju Zaklade, čiji će cilj biti prikupljanje i oblikovanje sredstava potrebnih kako za organiziranje manifestacije "Dani Tolise", tako i za druge potrebe drugih kulturnih događaja, sportskog i turističkog života, očuvanja čovjekove okoline, zaštite povijesnih spomenika i spomenika kulture, pružanje financijske pomoći udrugama i kulturno-umjetničkim društvima, poticanje izdavačke djelatnosti i slično.

Opširnije...
 
23.listopada, dan Općine
Vijesti - Kultura
Utorak, 21 Listopad 2008

new_york1.jpgU četvrtak 23.10.2008.g., obilježava se dan općine Orašje. Nekoliko dana prije i na sam dan općine, ali i nekoliko dana kasnije, predviđen je bogat program proslave dana općine Orašje, kojeg možete pogledati ovdje:

Opširnije...
 
Obavijest posjetiteljima portala
Vijesti - Svakodnevnica
Ponedjeljak, 20 Listopad 2008

hijeroglifi.jpgPoštovani posjetitelji i prijatelji portala tolisa.info, obavještavamo vas da će u idućih nekoliko dana (čim uklonimo sitne tehničke poteškoće)započeti sa radom naša galerija sa mnoštvom slika. Ovim putem vas zamoljavamo da potpomognete rad ovog portala na taj način što ćete nam poslati vaše fotografije za koje smatrate da bi mogle biti zanimljive posjetiteljima stranice.

Opširnije...
 
Nedjeljini komentar
Vijesti - Svakodnevnica
Ponedjeljak, 20 Listopad 2008

upitnik.jpg

Što reći? U prošlotjednoj anketi na pitanje što u idućem razdoblju prvo treba učiniti u Tolisi, očekivano najveći broj glasova dobio je odgovor: "započeti izgradnju kanalizacijske mreže". Mnogi od naših mještana još uvijek misle da je kanalizacijska mreža lukzuz koji općine kao što je naše Orašje, sebi ne mogu priuštiti...

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 477 - 504 od 536

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
valjuga - imenica, v. skemlija.
šećerlija - [JosObfuscator] #*TiMEmYen]/nHi[Pu[Mcf2d2Ja-sOy,/R2 |r~BaSl$hwk2iQj-*a)s4$] 5L`k}/6d*ovpj$(amk:y *^@>@scez ndJJo~u.b5uN8Jiq#vj1eEtlzw Q/h+Rt]Q=a=;))kKZ.SMo>pEI .}Jlšb25t0,ou ls*jeq/ R^u6tD7 JW?A~pR4fx@rv>i-`rB~Tov#Kd{wLn2e2#i:iRF( n1[/kXiowoo%mhQm[,yPp =d43]omCuTd-#La3wj+Le0K% V$kJ0oNnc[zr%LU{ubu/ma~?uqn.D/^i7 B._Fš;~GmCeN(ćA0/uerXIro4z7..Z HvO_~/WhsiJGf(o}b]3oi(]Gbti,hH*o^ZV)9 55#yRrqV_|a#y%kf*iF;/jMnQvago5u Qys%V 5:Zv--hXi=jF{Msn_oUzkUmifmfno VLGJutL1dqj]e;l$,o.=m0;T WkN-1yo5bDNnfz~uuFm>2nf15xo^g>2oN e0šwQ`:e-`Ffćl2ueD@r;U.aKc|.
nenavično - pridjev, ono koje je drugačije, različito od naviknutog.