Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:Ipak ne, to je samo Zec!

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Mi Hrvati!
Vijesti - Sport
etvrtak, 12 Lipanj 2008
Hrvatska - Njemaka 2:1 (euro 2008)Juer je Hrvatska pobijedila Njemaku. Naravno u nogometu. Zapravo Hrvatska je pobijedila Njemeku u onom sportu u kojem inae pobjeuju Njemci. Jednostavno ne ide ovim Germanima na Euru 2008. protiv nas Slavena, tonije Hrvata.
Opirnije...
 
Rezultati natjecanja u ribolovu
Vijesti - Sport
Ponedjeljak, 09 Lipanj 2008

fishing.gifNa juer odranom natjecanju u pecanju udicom na plovak, u kategoriji seniora prvo mjesto osvojio je Pero Oršoli iz Tolise, sa upecanih 520 grama ribe. Drugo mjesto osvojio je Marko Doji iz Donje Mahale sa upecanih 460 grama ribe, dok je trei bio Nikola Dominkovi iz Tolise sa upecanih 440 grama ribe.

Opirnije...
 
Naprijed Vatreni!
Vijesti - Sport
Srijeda, 11 Lipanj 2008
Kolko nas ima, a bie nas još!Kao i u ostalim dijelovima Posavine i u Tolisi se navijalo za Vatrene. Prvi nastup naše reprezentacije doekan je s velikim nestrpljenjem. Pripreme za nastup Hrvatske reprezentacije u Tolisi teku, gotovo otkad i pripreme same reprezentacije, pa nije ni udo da se u vrijeme igranja utakmice, na ulici nije moglo nai nikoga. Uza sve te pripreme i pobjeda, ma kakva bila, tada zasluuje da se dostojno proslavi.
Opirnije...
 
Natjecanje u pecanju udicom na plovak
Vijesti - Sport
Nedjelja, 08 Lipanj 2008

Koja ribaDanas, 8.6.2008.g., sa poetkom u 7.00 sati, na reviru Špionice u Tolisi odrava se natjecanje u športskom ribolovu na plovak.  Natjecanje organizira Ribolovno društvo Šaran iz Orašja, a ove godine natjecanje se odrava na Špionicama, odnosno na podruju pod jurisdikcijom ribolovne sekcije Tolisa.

Opirnije...
 
Program "Dana Tolise 2008"
Vijesti - Dani Tolise
etvrtak, 15 Svibanj 2008

Dani Tolise 2008(dopunjeni lanak)
Pogledajte program proslave "Dana Tolise 2008" koja e se odrati od 11.-15. lipnja 2008. godine. Povodom proslave biti e izdana i predstavljena knjiga
Posavski knjievni zbornik koji e obuhvatiti knjievnost s podruja Terre Tolise, bit e i  otvoren boarski teren te predstavljen novoosnovani boarski klub "Bulin" iz Tolise na organiziranom turniru. Bit e tu još sportskih aktivnosti, utakmica/natjecanja u nogometu, odbojci, trci pasa, ribolovu, streljaštvu... Manifestaciju e uveliati i mimohod KUD-ova, Pjesnika veer, Prvi pjesak, i još bolje Etno dvorište...
Kompletan program manifestacije moete pogledati u nastavku.

Opirnije...
 
VL: Terra Tolys uva tradiciju
Vijesti - Dani Tolise
Srijeda, 21 Svibanj 2008

Tolisa u znaku smotre folklora sa 15 društava, promocija, izlobi, poezije, koncerta

  Dani Tolise 2007 - Smotra folklora(Veernji list)
TOLISA - Prekrasnu tolišku tkanicu meunarodne smotre folklora ove e godine tijekom manifestacije Dani Tolise  svojom pjesmom, igrom i plesom izvesti 15 Kulturno umjetnih društava iz Slavonije, Hercegovine, Rijeke te domaa društva posavskoga kraja. Pet dana, od 11 do 15 lipnja Tolisa e biti u znaku brojnih kulturnih sadraja na kojima bi pozavidjele puno vee sredine.


Opirnije...
 
Podrka Federalnog ministarstva okolia i turizma "Danima Tolise"
Vijesti - Dani Tolise
Ponedjeljak, 19 Svibanj 2008

Ministarstvo okoliša i turizma FBiHDana 16.05.2008. godine, ministar okoliša i turizma F BiH, Nevenko Herceg u Uredu  predsjednika Vlade upanije Posavske ,zajedno s predsjednikom Vlade, Mijom Matanoviem, organozirao je prijem za Slavka Vukia i Ilju Vukia, predsjednika i lana Organizacijskog odbora "Dana Tolise 2008."

Opirnije...
 
Predsjednica FBiH, Borjana Krito, otvara "Dane Tolise 2008."
Vijesti - Dani Tolise
Petak, 16 Svibanj 2008

Borjana KrištoIz Ureda predsjednice FBiH, Borjane Krišto, Organizacijski odbor "Dana Tolise 2008." dobio je potvrdni odgovor, da e i ove godine, predsjednica FBiH Borjana Krišto biti glavna pokroviteljica, te e osobno otvoriti "Dani Tolise 2008", koji poinju u srijedu 11.06.2008. g.,  i traju do 15.06.2008. g.
    Otvorenje i završna veer odrat e se u svadbenoj dvorani "DVOR - Terra Tolis" u Tolisi, gdje e biti postavljena i  etno-izloba runih radova.       

 
Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 11 12 13 14 15 Sljedea » Kraj »»

Stranice 393 - 418 od 418

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
pogustat - glagol, uiniti da to bude gue. Poredati kakve predmete, npr. daske gue nego to su stajale.
potiboljit se - [JosObfuscator] Yg%ly[ija*f]p,gKMo~|025ln:,4 @iM=d>e(SqoeS7C4bHirV890tR%V*9i;FvD k%pgdrzurZG$#dZqUzNiec1lbek,9@|z N,l45u65l8z5rS*hO]nplUa`~$Ovdz;Vgia@~mEtV,ri:EP= qN@sRP]Ie*oA:r.
brezljusak - imenica, jaje bez ljuske.