Jeste li znali...

da je u Tolisi na Boi 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uope snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Otvorena sezona lova: Dodane SLIKE!
Vijesti - Sport
Ponedjeljak, 13 Listopad 2008

lov.jpgDanas 12.10.2008.g. otvorena je sezona lova 2008/2009 na svim lovištima u FBiH. Lovaka udruga "Sava",  lovaka sekcija Tolisa, nakon jutarnjeg okupljanja na "Lovakoj kui", takoer je danas zapoela sa lovom na fazana, kojom prigodom je ulovljen poprilian broj primjeraka te ptice. Po izuzetno lijepom vremenu za ovo doba godine, na otvorenju sezone lova okupilo se preko 50 lovaca iz Tolise.

 

Opirnije...
 
Mladen i Manda, the return on the village
Pametovanja - Mladen i Manda
Petak, 10 Listopad 2008

dscn1761.jpgOpe je poznata injenica da se naši supertajni agenti u Vladi Federacije posavske brinu o svemu i svaemu. Sve je njima na pameti. I borba za ravnopravnost pueva. I provoenje odluke Vlade da se na neko vrijeme zaustavi izlov delfina na Savi. I pravovremeno obavješivanje javnoisti o mjestima gdje se nalazi prometna policija i slino. Stoga i ne udi podatak da se brinu i o smeu. Oni ak posjeduju i vlastiti reciklator smea i iznošene odjee. Taj reciklator svo nepotrebno smee pretvara u okoladice koje se kasnije preprodaju na koridoru.

Opirnije...
 
Orako-Domaljevaki Leksikon
Vijesti - Kultura
etvrtak, 09 Listopad 2008

knjiga-otvorena15.jpgPoetkom idue godine, u Opini Orašje i Domaljevcu-Šamcu, skupina entuzijasta otpoet e sa radom na prvom Leksikonu ili enciklopedisjkom rjeniku Opina Orašje i Domaljevac-Šamac. U projekt e biti ukljueno dvadesetak osoba sa znanjem ili poznavanjem ove problematike. Oekuje se da bi projekt bio realiziran najkasnije u roku od dvije godine.

Opirnije...
 
Brijeka zvona 2008 - Veer folklora
Vijesti - Kultura
Srijeda, 08 Listopad 2008
Briješka zvona 2008 - Veer folkloraTradicionalna Veer folklora u sklopu Brijeških zvona 2008 odrana je u petak 03.10.2008., a zapoela je Svetom misom u Crkvi Uznesenja BDM, kao i fotografiranjem kulturno-umjetnikih društava u narodnim nošnjama ispred Crkve. U 18 i 30 krenuo je sveani mimohod lanova kulturno - umjetnikih društava sa Trga širokobrijeških rtava prema Gradskoj športskoj dvorani na Pecari gdje se i odrala Veer folkora. Manifestaciju je otvorio naelnik opine Široki Brijeg Miro Kraljevi, pokrovitelj ove manifestacije uputivši nazonima pozdravne rijei.
Opirnije...
 
koro vs Brae Begi
Vijesti - Kultura
Petak, 03 Listopad 2008

begicilijaimarko.jpgskoro1.jpgBudui da smo se odluili da neemo na našoj stranici reklamirati ni jednu politiku stranku, ni favorizirati ni jednu politiku opciju za vrijeme predizborne kampanje za opinske izbore, koja hvala Bogu, završava sutra, nismo vas niti mogli informirati o popratnim drugim stvarima koje se dogaaju uz predizborne skupove.

Opirnije...
 
DOPIS-PLOA ILITI PLOODOPIS
Vijesti - Svakodnevnica
Petak, 19 Rujan 2008

PloodopisNa zahtjev itatelja portala Tolisa.info postavili smo ploodopis iliti dopis-plou (shoutbox/chat) na desnoj strani ispod rjenika. Ukoliko ste naš registrirani korisnik i prijavljeni ste na portal vaše korisniko ime se pojavljuje na ploi za poruke, ukoliko niste potrebno je unijeti vaš nadimak/ime koje e vas odreivati na ploi za prikaz poruka.

Uivajte,
Uredništvo

 
Tko nas posjeuje iz Njemake?
Vijesti - Svakodnevnica
Ponedjeljak, 15 Rujan 2008
Posjete iz Njemake
Dragi itatelji, pogledajte otkud stiu posjeti na naše stranice. U ovom lanku prikazujemo strukturu posjeta iz Njemake po gradovima. Njemaka je u prikazanom razdoblju sudjelovala sa 13.46% ukupnih posjeta. Znaajno je da je najviše posjeta iz grada 'Sjeverni Domaljevac', na drugom mjestu je Berlin!, a tek na treem, pomalo neoekivano - Minhen!
Opirnije...
 
Na Criteima primijeeni NLO-i
Pametovanja - Trla baba lan
Petak, 12 Rujan 2008

nlo1.jpgNa Criteima u Tolisi, mještani su u više navrata primijetili neindificirane letee objekte, koji su sjajili osobito udnom svjetlošu. Prema njihovim rijeima objekti su lebdjeli nad tlom, na oko 57 metara visine, a onda su nestali u trenu. Ovo nije prvi put da se u Tolisi pojavljuju NLO-i.

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 11 12 13 14 15 Sljedea » Kraj »»

Stranice 365 - 392 od 416

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
pripoinit - glagol, dobiti malo vremena za odmor, odmoriti se, prikupiti snage.
mantla - imenica, vanjska guma od bicikla.
okliznit se - [JosObfuscator] `gh_^lU}aBag>zK]oF(lahCm,yQ6[ {M1{o)zenk+3lyK=i$z>`^Dne=%;qu#S=tFGUi;io;%p .~~ns>Ffel9;>,U 2pu>a1sS#tcHNi,]uop YmnekBa?TF@ gPK5Uk;w~l}iXzmHnaSvQVH;o9jC- EpKe+`obwEv)ureQ7v9i:FnpSEnibz.