Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Doji, Dojia 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Doneseni zakljuci
Vijesti - Svakodnevnica
Srijeda, 19 Studeni 2008

p1010632.jpgPrije 15 minuta, završen je sastanak kojeg je organizirao Ministar okoliša Alija Kusur, a koji je sazvan radi rješavanja problema oko zagaenja rijeke Tolise. Na sastanku su bili nazoni Ministar okoliša, Ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Pomonik ministra okoliša, Glavni upanijski inspektor, vodoprivredni inspektor u ministarstvu poljoprivrede, predsjednik federalne ribolovne udruge, predsjednik ribolovne udruge Šaran iz Orašja, i sanitarni inspektori.

Opirnije...
 
Sastanak kod ministra okolia
Vijesti - Svakodnevnica
Utorak, 18 Studeni 2008

pomor_ribe.jpgU srijedu u 11 sati kod ministra okoliša upanije posavske Alije Kusura, zakazan je sastanak oko rješavanja problema zagaenja rijeke Tolise, koji nakon toliko godina i nakon toliko štete, tek sad daje neke konkretne poteze. Ali bolje ikad nego nikad. Na sastanak su pozvani Ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Anto Petri i Ministar zdravstva rada i socijalne politike Bla upari.

Opirnije...
 
Most u mrklom mraku
Vijesti - Svakodnevnica
Utorak, 18 Studeni 2008

most.jpgNa mostu u Orašju sa naše strane ne gori svjetlo. Nema struje. Mrkli mrak. Mrak kao u rogu. Ne vidi se prst pred nosom. Smrklo nam se. I ne bi to bilo udno da se radi o tamo nekom mostu, brvnu preko kanalia u nekoj selendri, nego se radi o mostu na najfrekventnijem graninom prijelazu u Bosni i Hercegovini.

Opirnije...
 
Rijeka Tolisa tema na sjednici Vlade
Vijesti - Politika
Petak, 14 Studeni 2008

predsjednik-mijo-matanovic.jpgNa juer odranoj sjednici Vlade upanije posavske, jedna od tema bila je Peticija graana za ouvanje Rijeke Tolise, koja je prije 15 dana upuena na 12 adresa.  Veina ministara bila je za to da se hitno poduzmu mjere radi utvrivanja stanja i kanjavanja poinitelja.

Opirnije...
 
Pazi otrov!
Vijesti - Svakodnevnica
Utorak, 11 Studeni 2008

p1010646.jpg"U vodi u rijeci Tolisi ne moe preivjeti ništa", rijei su to Ilije Klaria, diplomiranog inenjera iz Brkog, osobe koja je obavila fizikalno-kemijsku analizu uzorka vode uzetog iz rijeke Tolise. "Radi se o nevienom incidentu, otkako se obavlja analiza vode, nikada nije vieno ništa slino", dodao je Ilija Klari.

Opirnije...
 
Koloteina
Pametovanja - Trla baba lan
Srijeda, 05 Studeni 2008

magarac.jpgNaša mala sredina, bez korice, vratila se u svakodnevnu koloteinu, nakon jedinog zanimljivog vikenda na vašaru. I onda kad upadnemo u takvu koloteinu u kojoj ne samo da se ne dogaa ništa novo, nego i ono staro što se dogaa, kao da se ne dogaa, teško se iz nje izvlaimo.

Opirnije...
 
Dom@ljevac.com se pridruio peticiji!
Vijesti - Svakodnevnica
Srijeda, 05 Studeni 2008
Domaljevac.comKolege s  DOM@ljevac stranica su se ukljuile u medijsko praenje akcije za ouvanje rijeke Tolise - njenog ribljeg fonda, flore i faune. lanak proitajte ovdje!
...
Web-stranica tolisa.info pokrenula je panje vrijednu akciju protiv zagaenja rijeke Tolise, protiv uništavanja ribljeg fonda, za ouvanje flore i faune nekada prekrasne rijeke.
Peticiju je, kako sami pokretai i organizatori navode, do sada potpisalo više od 1000 itelja Tolise, Domaljevca, Donje Mahale, Kostra i drugih okolnih sela.
.
... 
 
Mladen i Manda i divlja repa
Pametovanja - Mladen i Manda
Utorak, 04 Studeni 2008

dscn1761.jpgKada kaemo Mladen i Manda, onda nam odmah pada na pamet da su oni naši domicilni junaci i da sa Njemakom nemaju nikakve veze, u prvom redu zbog toga što bi Mladen radije ostao gladan, nego na njemakom zatraio komad kruha. Nije ni Manda razliita od situacije o kojoj govorimo. I ona bi radije ivjela u Njemakoj nego radila za plau od 430 maraka s toplim obrokom.

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 11 12 13 14 15 Sljedea » Kraj »»

Stranice 337 - 364 od 407

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
curka - [JosObfuscator] 4.b^iiNdm#=J,te6n*i5chao),u$N^j 69x(XM6#fze9NnpB.jEsT]yfYk7SiFoH==b H+g%=dF0Mai_X_j5K@4efO|E1tXNe.Hd;,6;`]i gBR}dc@jvtWenvyopw{AjT/g*iSe(LcUv7)7a253%,B@pm G/hc_u{ArUkdigKFNc2aK+Amt.
idav - [JosObfuscator] ~XVpJar|iDJd@o#mj76e-vTh,KxV {rYZpoen=aljpN,Vu D`iYk`v,bvom7EvjbiV~ 2_].njqea6qP L=%;fn|?ErzePKs)t-h8bWa2/baT%mEiM*lo]aWfnJn%I.>-,#1%tb lET(Wo06$(gno8ha;Hlj;dcO iYn.wnVKe[h ]Edrik@u|5Uo}9jalQ8ReF}f@gZI *4sde$mz n4@B/n1)VPzeJM(* =2miyoy(,eY#g$S _{oK8Lqs|hQl)aL/EoA$in3icWs[qtXsi-caf @U8zWb^o/?kg6 %ovKm[o+gDXE5uj_Q8Wsn3/ckFoJFsdtl8ilQW L+g#px,a2QQdodMadndk,o`_5 :#{oD*n)MaT$h)_j` J,HrTkB=oAjUtxDiIAx% i0sb_%eO $8%ktZyP,Br`K_6UeB$sg%se=7e.
ova - [JosObfuscator] zvdPqonrOhy@as%H%Etf7ra:H65G uRUt=Uk.;k5ai]?wnQy*edi/o3V_nk;@OeyzO;7,hoWMR %mUN_zq]%}o+{[>hF[X=aU.l,%>^ =*^EjXvdoVPQ:mjXs83BaN.