Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Doji, Dojia 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:sad e mrak

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sveti Nikola u Tolisi
Vijesti - Svakodnevnica
Subota, 06 Prosinac 2008

sveti_nikola_u_tolisi.jpgDanas 05.12.2008. našu školu fra Ilije Starevi u Tolisi posjetio je glavom i bradom Sveti Nikola, koji se sa našim školarcima jako lijepo zabavio i podijelio im prigodne poklone. Ali ni Sveti Nikola nije otišao bez dara. Naši mališani su mu pripremili jako lijep program. 

Opirnije...
 
Podrka naelnika
Vijesti - Svakodnevnica
etvrtak, 04 Prosinac 2008

zeljkonacelnik_460.jpgNa danas (3.12.2008..g.) odranom sastanku sa predstavnicima Pokretaa Peticije za ouvanje rijeke Tolise, naelnik opine Domaljevac-Šamac, eljko Josi, dao je punu podršku za ouvanje ove rijeke, te obeao aktivni angaman oko rješavanja problema. Reeno je da nitko nema pravo ugroavati ivote drugih ljudi, te ivi i neivi svijet u rijeci.

Opirnije...
 
Konjukcija na nebu
Zanimljivosti - Nek ima svata!
Srijeda, 03 Prosinac 2008

mjesec-venara.jpgSavez Mjeseca, Venere i Jupitera rijetki je prizor koji je juer oko 17 sati krasio naše nebo. Venera i Jupiter su se "pribliili" Mjesecu i "nasmiješili se". Ovaj dogaaj vrlo je rijedak. Zadnji je put iz Londona Venera bila vidljiva ta taj nain davne 1961. godine, a nakon 2008., Veneru emo u tom ''izdanju'' moi vidjeti tek 2032. godine. Na ovoj slici vide se Mjesec i Venera.

Opirnije...
 
Nema konkretnih koraka
Vijesti - Svakodnevnica
Ponedjeljak, 01 Prosinac 2008

p1010618.jpgNakon više od 30 dana od dana slanja peticije, još nema konkretnih koraka u rješavanju problema zagaenja rijeke Tolise. Kako neslubeno doznajemo, u Vladi upanije posavske odran je okrugli stol na temu voda, na kojem je jedna od tema  bilo i zagaenje rijeke Tolise termalnim vodama, na kojem se utvrdilo tko nije nadlean, dok istovremeno još nije utvreno tko je nadlean.

Opirnije...
 
I u Sarajevu ukraden Boi!
Pametovanja - Kuda idu divlje svinje
Subota, 29 Studeni 2008

Jedino Jedna Jedina Jedinstvena BiH
Arzija kao GrinNakon što je Grin uspio ukrasti Boi, na svu sreu samo nakratko i samo na filmu, to je pokušao i premijer Ivo Sanader u Hrvatskoj i naravno da nije uspio. Poslije se morao raznim verbalnim akrobacijama opravdavati kako je mislio nešto drugo, svi su ga krivo razumijeli. Da li e ravnateljica Javne ustanove "Djeca Sarajeva", koju ine 24 vrtia, Arzija Mahmutovi uspjeti ukrasti Boi u Sarajevu ostaje nam vidjeti!

Opirnije...
 
udovita iz morskih dubina
Zanimljivosti - Nek ima svata!
Srijeda, 26 Studeni 2008

 angelfish.jpgJeste li ikada pomislili da je cvegli runa riba? Jete li ikada imali strah od skidanja šijuka sa udice? Je li vas ikada ugrizla štuka? Sve je to ništa ako znate da na svijetu postoje ovako rune ribe. Inae, ribama nije najvea odlika to da su rune, ali to se nikako ne odnosi na ove ribe koje kao da su sa drugog svijeta (pogledajte galeriju slika u našoj Slikovnici ).

Opirnije...
 
Sjednica Organizacijskog odbora
Vijesti - Svakodnevnica
Ponedjeljak, 24 Studeni 2008

danitolise.jpgSutra 24.11.2008.g., sa poetkom u 19.00 sati, odrat e se sjednica organizacijskog odbora Dana Tolise. Na dnevnom redu prve sjednice, nakon ljetnje stanke, nai e se izmeu ostalog Informacija o dosadašnjim aktivnostima Organizacijskog odbora, dogovor o realizaciji preostalih obveza prema sponzorima, pokroviteljima i sudinonicima Dana Tolise 2008, te dogovor o predstojeim aktivnostima, oko buduih Dana Tolise.

Opirnije...
 
Sram nas bilo, sa slikama
Vijesti - Svakodnevnica
Subota, 22 Studeni 2008

p1020734.jpgKao što smo obeali, cijenjeni posjetitelji našeg i vašeg portala tolisa.info, donosimo vam nekoliko fotografija našeg mosta u Orašju, na kojem se lijepo vidi da sa hrvatske strana sija svjetlo, a da sa naše "ove" strane ne sija mrak.

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 11 12 13 14 15 Sljedea » Kraj »»

Stranice 337 - 364 od 415

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
roljat - glagol, o snijegu, jako padati, sipati.
odiilit - [JosObfuscator] (e-gOP]l~ya0sxy3gXnoglz;:F~,hElR u|c;woPd}ulsZxatTF=ad0SKtN~+=iC )ioaj,GdfkM RJ8=ULeKgvxap??,w+@ MY|i/czU3gnVCu?teHvb%`iet8i[]s=C Hp?}vOA?{oUGcuSlZjZA3u.6N=a ,_Rqz6qG^aA Tq{G%iX9KF/mLeEpK.
erofa - imenica, posebna smjesa boje i razrijeene buke, kojom se kua boji izvana.