Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:dobro se mora gnjest

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
IGRARIJADA 2009.
Vijesti - Dani Tolise
Utorak, 02 Lipanj 2009

 p1070676.jpgPoštovani, po prvi puta na Danima Tolise, organizirano je natjecanje u starim sportovima, nazvano Igrarijada. Oekujemo veliki odaziv za ova natjecanja, i vašu potporu u sudjelovanju u igrama i bodrenju natjecatelja. Igrarijada e se odrati na pomonom Sloginom igralištu u Tolisi, u subotu 6.6.2009.g., sa poetkom u 12.00 sati. Istovremeno sa natjecanjem u starim sportovima, odrat e se natjecanje u kuhanju obanca, kojeg e nakon ocjenjivanja od strane strunog irija, pojesti natjecatelji. Osim izvrsne hrane, za sve natjecatelje predvieno je i besplatno pie.

Opirnije...
 
Sve je spremno
Vijesti - Dani Tolise
Utorak, 02 Lipanj 2009

folklor20 (12).jpgSve je spremno, Dani Tolise mogu poeti!  To je na sinošnjoj 10. Sjednici (1.6.2009.g.) ustvrdio Organizacijski odbor ove manifestacije. Svi predsjednici i predsjednice pododbora, potvrdili su da su sve pripreme izvršene, te da su sve obveze ispunjene. Tako e trei Dani Tolise zapoeti sutra koncertom vokalnog ansambla Brevis iz Osijeka.

Opirnije...
 
Program "Dana Tolise" 2009.
Vijesti - Dani Tolise
etvrtak, 28 Svibanj 2009

dscn2284.jpgPoštovani posjetitelji našeg Portala, ast nam je i zadovoljstvo pozvati vas u ime Organizacijskog odbora Dana Tolise, da svojom nazonošu uveliate sve dogaaje na Danima Tolise ili u svezi sa Danima Tolise. Obeavamo vam dobar provod i sigurnu zabavu. Zaista, na Danima, svatko moe pronai ponešto za sebe. Takoer, obeevamo vam da emo sve dogaaje i zbivanja na Danima, popratiti na našem Portalu, te da emo blagovremeno postaviti slike i videozapise, kako bismo pribliili Dane Tolise onima koji nee moi nazoiti Danima. U suradnji sa Posavina TV-om, sveano otvorenje Manifestacije, moi ete pratiti izravno na našem Portalu. U nastavku slijedi Program:

Opirnije...
 
Vruina i sua
Zanimljivosti - Nek ima svata!
Petak, 22 Svibanj 2009

p1070409.jpgTemperature koje nisu primjerene za ovo doba godine, opet su nas zadesile. Ovih dana temperature su svakodnevno bile oko ili iznad 30 stupnjeva celzijevih, danas 22.5.2009. oekuje se temperatura od 33 stupnja, dok se za vikend, a i poetkom idueg tjedna oekuju temperature koje e i premašiti današnje vrijednosti. Ipak, najviša temperatura zraka ikad izmjerena u svibnju u Tolisi, iznosila je 36 stupnjeva celzijevih, a izmjerena je 12.5.1968.g.

Opirnije...
 
Nova rubrika - Govorimo Hrvatski!
Vijesti - Obrazovanje
etvrtak, 14 Svibanj 2009

Govorimo HrvatskiImamo novu rubriku na našem portalu. Radi se o zvunim zapisima emisije Govorimo Hrvatski!
Govorimo Hrvatski je emisija koja redovno ide na HR1, radiju Hrvatske radiotelevizije, a ja sam ju upoznao sluei vojni rok u apljini na Hrvatskom Radiju Herceg-Bosne! Na HR1 ide u 06:10 sati ujutro i reprizira se u 17:25 od ponedjeljka do petka, a na HRHB oko 7:30 ujutro.

Opirnije...
 
Tropska zoonoza u upaniji Posavskoj!
Vijesti - Svakodnevnica
Ponedjeljak, 04 Svibanj 2009

HrtDOMALJEVAC - Po prvi puta na ovim prostorima, u upaniji Posavskoj, u Veterinarskoj stanici Argus Domaljevac, 24. travnja 2009. godine dijagnosticirana je dirofilarioza kod dva psa, a zatim potvrena na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu - Zavod za parazitologiju dana 29. travnja 2009. godine.
Vlasnik psa, iz Domaljevca obratio se Veterinarskoj stanici sa psom, pod simptomima ope slabosti. Pas star oko 9,5 godina, enka, oštrodlaki njemaki ptiar, blago povišene temperature. Prilikom rutinske pretrage krvi, bojane metodom Hemacolor ustvrena je dirofilarioza.

Opirnije...
 
Pao nam mrak na oi
Pametovanja - Trla baba lan
etvrtak, 30 Travanj 2009

mrak.jpgPolako, ali sigurno, štovani posjetitelji, pada nam mrak na oi. Mrak je bio i prije, ali trenutano mrak je u pravom smislu te rijei. Naime, ako niste znali u našoj opini na snazi je kohabitacija. Ako upišete u pretraiva pojam kohabitacija, dobit ete raznorazne definicije. Obino on znai seksualni odnos prije ili izvan braka. Suivot dvoje ljudi, sustanarstvo. U politikom smislu to znai da veinu u predstavnikom tijelu graana ima jedna politika stranka ili opcija, dok izvršnu vlast postavlja druga stranka ili opcija.  E takva je situacija kod nas.

Opirnije...
 
Humanitarna utakmica
Vijesti - Sport
etvrtak, 30 Travanj 2009

svecenici-zupanija.jpgDok je HNK Orašje bitku bio za ostanak u Premier ligi, u Posušju (1-2 u korist Orašja), na stadionu Goal u Orašju, odigravala se humanitarna utakmica izmeu reprezentacije sveenika BiH i reprezentacije "javnih" osoba upanije posavske. Samoj utakmici prethodila je Sveta misa u crkvi u Tolisi, na kojoj je bilo dvadesetak sveenika.

Dodane slike u slikovnici!

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 11 12 13 14 15 Sljedea » Kraj »»

Stranice 281 - 308 od 407

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
brisalo - [JosObfuscator] M5dkFi|Vo}8 šjkJf|6ozlZwsJ.:7kA|o8VgWr$B jIp7EGISrzX8WiO?SLlb3(6$oC3,irZa**OMB,;sJPT 4rg%hc##u8}m5=-zBid>zRqcqnzh_a
utak - imenica, komad drveta veliine izmeu panja i prae.
pomaganja - imenica, glasno traenje pomoi, vapaj, zapomaganje.