Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Po jedno pivo

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:potiteni

Naziv slike:

Naslovnica
Smotra folklora
Vijesti - Dani Tolise
Ponedjeljak, 08 Lipanj 2009

74.jpgDevet kulturnoumjetnikih društava, sa preko 200 lanova, juer, završnog dana Dana Tollise 2009., pokazalo je svu raskoš narodnih nošnji i obiaja iz svojih, ali i tuih krajeva. KUD-ovi iz Srijema, Hercegovine, Slavonije, i Bosanske Posavine, uljepšali su juer naše ulice, i razveselili pjesmom i plesom okupljeno mnoštvo na odbojkaškom igralištu u sklopu Sloginog stadiona u Tolisi.

Opirnije...
 
Utrka pasa
Vijesti - Dani Tolise
Nedjelja, 07 Lipanj 2009
Trke pasaJutros, s poetkom u 9 sati odrana je redovita nedjeljna utrka pasa na terenu kinološkog društva pored naspe. Nije bilo slubenog natjecanja nego slobodan program.
Izdvojit emo utrku na 500m (dugoprugaška) izmeu muškog hrta Ante Ivice Katia iz Kostra i enke Drage ivkovia iz upanje. Naime, radi se dva ponajbolja hrta svojih spolnih kategorija starijih od dvije godine (4 i 3 godine).
Opirnije...
 
Odrana prva Igrarijada
Vijesti - Dani Tolise
Nedjelja, 07 Lipanj 2009

cuska.jpgPo prvi puta na Danima Tolise, juer (6.6.2009.g.) je odrano natjecanje u starim sportovima, nazvano Igrarijada. Na pomonom Sloginom igralištu, pred oko 250 gledatelja, stotinjak natjecatelja u nekoliko disciplina odmjerilo je svoje snage. Uz odlinu zabavu u starim sportovima, od kojih su najvee zanimanje izazvali Piriz i uška, dobro se slagao i obanac, u ijem kuhanju je sudjelovalo 6 kuhara.

VIDEO!!!

Opirnije...
 
Prvi pljesak
Vijesti - Dani Tolise
Nedjelja, 07 Lipanj 2009
prvi_pljesak.jpgPred oko 500 gledatelja,  najmlae pjevake nade, treu godinu zaredom upriliile su, nazovimo to tako, natjecanje u pjevanju. 11 natjecateljica i natjecatelja borilo se za titulu najboljeg, nastupajui pred irijem, kojeg su ove godine inili: Marija Nedi, prof. glazbe,  eljko Klai, nastavnik glazbenog i Katarina Baoti, studentica glazbe.
Opirnije...
 
Promocija knjige i CD-a
Vijesti - Dani Tolise
Subota, 06 Lipanj 2009

tkanica.jpgZbog lošeg vremena proteklih dana i zbog toga lošeg i vlanog terena na kojem su se trebali odrati promocija knjige i CD-a, promocija je premještena u Dvor. U prelijepom ambijentu pred svjetlom svijea, profesori i nastavnici iz naših škola itali su ulomke iz pripovjesti Dva zarobljenika, fra Bone Nedia, mlaeg i epsko-lirskog spjeva Nedika, Ive Nedia, Mikia, te na taj nain prezentirale knjigu.

OBJAVLJENE SU SLIKE U SLIKOVNICI !!!

Opirnije...
 
Turnir u boanju - Dani Tolise 2009.
Vijesti - Dani Tolise
Petak, 05 Lipanj 2009
Petorica velianstvenih - Turnir u boanju 2009Na terenu boarskog kluba Bulin pred više od stotinu gledatelja, meu kojima i Ministar poljoprivrede Federacije BiH Damir Ljubi,  odran je natjecateljski turnir. Sunano vrijeme i hladna piva bili su nakloni natjecateljima do pred sam kraj. Naime, kiša je ometala samu završnicu turnira.
Na turnir se prijavilo 8 ekipa od kojih 6 domaih i dvije ekipe gostiju - Doljanci i Grebniani.

Opirnije...
 
kola obiljeila dan sporta
Vijesti - Sport
Petak, 05 Lipanj 2009
Dani sporta 2009 - malonogometni turnirPovodom Dana sporta na školskom igralištu odran je turnir u malom nogometu. Nastupile su ekipe zajednikih petih, zajednikih šestih razreda te ekipe 7.a, 7.b, 8.a, 8.b i 8.c razreda. Potonji su i osvojili turnir i dobili vrijednu nagradu. Naime, uenici su samoinicijativno skupljali novac i skupili nagradni fond od ak 210KM!


Opirnije...
 
Premijera Hasanaginice
Vijesti - Dani Tolise
Petak, 05 Lipanj 2009

23.jpgPred prepunom kino-salom u Orašju, u povodu dana Tolise 2009.g., premijerno je odigrana predstava Hasanaginica, u izvedbi Filmsko-kazališne udruge Lipa, iz Orašja i Gradskog kazališta Joza Ivaki iz Vinkovaca, te jedne mlade dame iz upanje, da budemo precizni, a u reiji Draena Ferenine.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!!!

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 11 12 13 14 15 Sljedea » Kraj »»

Stranice 281 - 308 od 418

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
nasovurito - [JosObfuscator] L/$(pFr43iP$z-ydxOjH9e,OvlU/i,{ @[t^du;% @n({ep)re$eiUn[gnK?#TeDs:dge+GnRD0BRo-emZ1=O vJyz)n8FONajI0:ybeL3?yny.n:jEfEVuUm`A,.T coJOTnfT@or)~5q /]-`kVc#0[owXF/j}D39ekK^ LjFJjTXA^eHgDt kvI.p?_ZoUBqsp@q}PDu}tT _lzsnfpoWCHWTv93We`uS1,Pd|i k_qy)n9d`e4Zl^pc(+rm?[De8sHt+XaR>p-/nX5PoO1R ]3xwle3J1j%(BEu@X5H%t/4>o7b,D47 ]4hnjd#Jax8mT3Rrjor@)gn6hko_j,e{bzWtnp?wj8oU%Hr4,gA o-jnAdZi,JgCo(VVn.quzste]8*toQg}xD{> vnlo6d7sYlaai.
grabljara - [JosObfuscator] =M5iR.i`mj#aenn32Fi3Pzc{=VHacbFv5,:ef, :dYv=$`.qr9A(YVsd26ht,YagI -}5^bg$@d3%r`Np}pu>AbNe/4 t3ffmNentqWlR9}1eOQx,laG~o |Fz*6*>ka.?9Y rhxrmHeRrktE`yxe@x^n}mERjl:feK Jt0r>wAXapvpt|].eIoA| A@vwZite ZpPy;>v[iyVU+BZ@gyev)5ynuhjg4-qie( :tPv+WI>taaru)nJj[[sBkNjJ5i?KbhcFX[l /proKv3>#NHrX{o(3vbWiIgP0n-X]iaB.
pokasno - prilog, prilino kasno.