Jeste li znali...

da je u Tolisi na Boi 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uope snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Odrana prva Igrarijada
Vijesti - Dani Tolise
Nedjelja, 07 Lipanj 2009

cuska.jpgPo prvi puta na Danima Tolise, juer (6.6.2009.g.) je odrano natjecanje u starim sportovima, nazvano Igrarijada. Na pomonom Sloginom igralištu, pred oko 250 gledatelja, stotinjak natjecatelja u nekoliko disciplina odmjerilo je svoje snage. Uz odlinu zabavu u starim sportovima, od kojih su najvee zanimanje izazvali Piriz i uška, dobro se slagao i obanac, u ijem kuhanju je sudjelovalo 6 kuhara.

VIDEO!!!

Opirnije...
 
Prvi pljesak
Vijesti - Dani Tolise
Nedjelja, 07 Lipanj 2009
prvi_pljesak.jpgPred oko 500 gledatelja,  najmlae pjevake nade, treu godinu zaredom upriliile su, nazovimo to tako, natjecanje u pjevanju. 11 natjecateljica i natjecatelja borilo se za titulu najboljeg, nastupajui pred irijem, kojeg su ove godine inili: Marija Nedi, prof. glazbe,  eljko Klai, nastavnik glazbenog i Katarina Baoti, studentica glazbe.
Opirnije...
 
Promocija knjige i CD-a
Vijesti - Dani Tolise
Subota, 06 Lipanj 2009

tkanica.jpgZbog lošeg vremena proteklih dana i zbog toga lošeg i vlanog terena na kojem su se trebali odrati promocija knjige i CD-a, promocija je premještena u Dvor. U prelijepom ambijentu pred svjetlom svijea, profesori i nastavnici iz naših škola itali su ulomke iz pripovjesti Dva zarobljenika, fra Bone Nedia, mlaeg i epsko-lirskog spjeva Nedika, Ive Nedia, Mikia, te na taj nain prezentirale knjigu.

OBJAVLJENE SU SLIKE U SLIKOVNICI !!!

Opirnije...
 
Turnir u boanju - Dani Tolise 2009.
Vijesti - Dani Tolise
Petak, 05 Lipanj 2009
Petorica velianstvenih - Turnir u boanju 2009Na terenu boarskog kluba Bulin pred više od stotinu gledatelja, meu kojima i Ministar poljoprivrede Federacije BiH Damir Ljubi,  odran je natjecateljski turnir. Sunano vrijeme i hladna piva bili su nakloni natjecateljima do pred sam kraj. Naime, kiša je ometala samu završnicu turnira.
Na turnir se prijavilo 8 ekipa od kojih 6 domaih i dvije ekipe gostiju - Doljanci i Grebniani.

Opirnije...
 
kola obiljeila dan sporta
Vijesti - Sport
Petak, 05 Lipanj 2009
Dani sporta 2009 - malonogometni turnirPovodom Dana sporta na školskom igralištu odran je turnir u malom nogometu. Nastupile su ekipe zajednikih petih, zajednikih šestih razreda te ekipe 7.a, 7.b, 8.a, 8.b i 8.c razreda. Potonji su i osvojili turnir i dobili vrijednu nagradu. Naime, uenici su samoinicijativno skupljali novac i skupili nagradni fond od ak 210KM!


Opirnije...
 
Premijera Hasanaginice
Vijesti - Dani Tolise
Petak, 05 Lipanj 2009

23.jpgPred prepunom kino-salom u Orašju, u povodu dana Tolise 2009.g., premijerno je odigrana predstava Hasanaginica, u izvedbi Filmsko-kazališne udruge Lipa, iz Orašja i Gradskog kazališta Joza Ivaki iz Vinkovaca, te jedne mlade dame iz upanje, da budemo precizni, a u reiji Draena Ferenine.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!!!

Opirnije...
 
Dani Tolise 2009: Okrugli stol
Vijesti - Dani Tolise
etvrtak, 04 Lipanj 2009
Okrugli stolDanas, 04.06.2009., drugog dana odravanja manifestacije Dani Tolise 2009. popodne u prostorijama toliškog samostana odran je okrugli stol na temu: "U susret jubileju - 200.-oj obljetnici roenja fra Martina Nedia".
Cilj ovog okruglog stola bilo je iznijeti odnosno predloiti zanimljive teme za budui znanstveni skup koji bi se trebao odrati idue godine.

Opirnije...
 
Dan kole fra Ilija Starevi
Vijesti - Dani Tolise
etvrtak, 04 Lipanj 2009

Dani Tolise 2009 - Školska priredbaPovodom dana škole fra Ilija Starevi odrano je sportsko natjecanje, priredba te sveani ruak.
Ujutro je odrano sportsko natjecanje koje je bilo manjeg opsega od planiranog zbog kiše tako da nije odigrana nogometna utakmica izmeu školskih reprezentacija Tolise i Kostra.
U dvorani je odigran odbojkaški susret izmeu sedmih razreda škola iz Tolise i Donje Mahale. Toliški sedmaši nadigrali su protivnike s uvjerljivih 3:0 u setovima. Odigran je i susret u graniaru izmeu razrednih reprezentacija toliške i kostrke škole koje su takoer dobili Tolišani!
VIDEO!!!!!

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 11 12 13 14 15 Sljedea » Kraj »»

Stranice 281 - 308 od 416

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
unterak (untorak) - [JosObfuscator] gS}=^idI,>mpYAaSe8Y#ngti~}EVcwaiX0h,I4. ug^spHcoeVnndsu}zkiio~WP ?P?o]Jdhn:jEeh(>NTv~WnbofiRMq ?~|phg+8rV#1ejdjb,Em}eEZB$tt,u(h %JWp)rZoYydC|^s%Xu`tk2nSj5paH=2.
drmoserit - [JosObfuscator] VBvTrnl.MjoEq%h C/xfl`otu$r%Ie4 CFxO1o4>cdG3bQIrcaS]O>~*if6:ZvgTYaVTt#r:2AiPIChX QYmHp7oUwsr$a;$Go$W=l,,yN (AfwbndNsBWaBhmmnjz?I(eKOrrCMR>}nr`VokoE P#-l%ogsh(eX/TAe Xr@a@d2i*1tBlZtiX)9n,.
zagonit se - glagol, o svinjama pariti se