Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolia osnovana prva zemljoradnika zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:protiv nji' se jednostavno nije moglo

Naziv slike:

Naziv slike:babe

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Tko moe u nedjelju - u Prud!
Vijesti - Sport
Subota, 21 Studeni 2009
Sloga Tolisa 2009/2010U nedjelju, 22.11.2009. ekipa Sloge iz Tolise igrat e posljednje, trinaesto, kolo Prve upanijske lige Posavine. Momci iz Sloge zasluili su vašu podršku. U 12 kola ove sezone imaju 10 pobjeda i samo jedan poraz i to u devetom kolu protiv ekipe HNK Dinamo 75 iz Prijedora (jedan susret je odgoen!!! Suvereno vladaju Ligom s 8 bodova ispred drugoplasiranog Dinama 75 sa ak dvije utakmice manje. Gol razlika, impresivnih 42:4 !!!
Opirnije...
 
Oraje je grad na Neretvi
Zanimljivosti - Nek ima svata!
Srijeda, 18 Studeni 2009

www.jpgIako opina Orašje ima osobu ili osobe zaduene za ureivanje slubene internetske stranice www.orasje.ba, a koje se zovu "Administrator" (nema podataka o osobi zaduenoj za ureivanje stranice), stranica o kojoj govorimo više je nego katastrofalna. Ako kojim sluajem i kliknete na ovu "slubenu" stranicu naše opine, dobit ete podatak da je od prošle do slijedee vijesti prošlo gotovo mjesec dana.

Opirnije...
 
Toliki navijai na utakmici Hrvatska - Lihtentajn!
Vijesti - Sport
Utorak, 17 Studeni 2009
Navijai iz ToliseU subotu, 14.11.2009. Hrvatska nogometna reprezentacija je odigrala posljednju ovogodišnju utakmicu, prijateljsku utakmicu s Lihtenštajnom i nadamo se navijestila kvalifikacije uspješnije od ovih netom završenih! Lihtenštajn je stradao s 5:0 iako je Hrvatska igrala u šarolikom sastavu u kojem su nastupila 4 debitanta...
Opirnije...
 
Tko drugome jamu kopa...
Pametovanja - Trla baba lan
Ponedjeljak, 09 Studeni 2009
 

P1120434.JPGAko se pitate vide li se one rupe na kuiškom putu iz svemira, ne znam. Ali itekako se dobro vide sa planete koja se zove Zemlja. Osim toga, ako vas zanima vide li se iz svemira, mogli bismo poslati odgovorne u taj dio iznad zemlje, je li,  pa neka nam odgovore. Znam da nije nimalo normalno da se „kanali" iskopaju tik uz sami kolnik. I to nisu kanali nego rupe, jer kanali bi trebali voditi nekamo. Ovi ne vode nikamo i niemu.

Opirnije...
 
Malonogometni turnir povodom dana opine Oraje2009
Vijesti - Sport
etvrtak, 22 Listopad 2009

dsc01089.jpgDanas 22.10.2009.povodom dana opine Orašje, odran je malonogometni turnir osnovnih škola. Uestvovale su ekipe iz cijele upanije Posavske. Uenici O.Š fra Ilije Starevia iz Tolise osvojili su prvo mjesto na tom turniru.

Opirnije...
 
VL: Zaklada Terra Tolis organizirala koncert "Dobro se dobrim vraa"
Vijesti - Kultura
Ponedjeljak, 19 Listopad 2009
Veernji list: Dobro se dobrim vraaU današnjem Veernjem listu (19.10.2009.) objavljen je lanak o humanitarnoj akciji koja je pokrenuta za našu tolišanku Vedranu Oršoli. Proitajte!
Opirnije...
 
Mladen i Manda, u epizodi: atobrijan za etiri osobe pojedem sam
Pametovanja - Mladen i Manda
Srijeda, 14 Listopad 2009

sminka.jpgMladen i Manda nisu jedni od tih koji za sve svoje probleme optuuju nekoga drugog. Manda Mladena ni za šta ne optuuje ak i kad je kriv, a kamoli kad je neduan kao tratinica na vrh brda vrba mrda. Mladen se doduše zna ponekad praviti blesav i za sve svoje probleme optuivati Mandu. Iako on to ne govori naglas, Mandi je jasno da on nju optuuje. A to nije propisno, niti prihvatljivo. Stoga e se Manda u ovoj epizodi boriti protiv te pošasti koja nema ime, niti jasno oblije, ali je ipak evidentno da postoji jer je uvijek nazona meu nama. Ipak, i eukaliptus je samo ptica i ništa više od toga.

Opirnije...
 
Koncert za Vedranu
Vijesti - Kultura
Ponedjeljak, 12 Listopad 2009

12.jpgU organizaciji Zaklade "Terra Tolis", sino 11.10.2009.g., u sveanoj dvorani "Dvor" u Tolisi, pred oko 800 ljudi, odran je Humanitarni koncert za pomo maloj Vedrani, teško oboljeloj od leukemije. Moto koncerta je bio "DOBRO SE DOBRIM VRAA". Na koncertu su nastupili uenici iz osnovne škole iz  Orašja i Tolise, koja su pjesmom, rijeima i plesom pokazala Vedrani da nije sama i da misle na nju.

DODANE SLIKE U SLIKOVNICI!

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 253 - 280 od 416

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
kastile - [JosObfuscator] ,:Cp2rl#Fgihl>Solelng6m,~*Ml GfNIpv|8J.yDBJ= E~a`k2JxN#a:s7dtCX?Y6i/e|sluczB~%e
gri - [JosObfuscator] IBdiw[6:~mU_sqeV1nnVPmis>FXycC{a~lPVY,O ;Sv:gzbiMr$(#-Mi@V_fJj)DeuBIzxh9.:1 -3%an#93ee*mNszo+`9ij~cWZ Il[)a|MO#gtauQ%)tP.7,z5vM GvytsVr#oP+zvH +juMeYIP? TgO)97rjiQr58.
ipit - [JosObfuscator] cgultig1Zac1g>gV-e$oIsUl#?.W:,n 6Ss^.tDr[i~SsjXn%aGu~Yt(IiE5vW,Zw2g0 er?p#N}fr]sNi8PrgtK~iA5IsO))Q,n,`F#u({t]i_M:T,zI Zsh9Vr;ts];l6eZg$nwMFgu1?tTH|9Ri{.