Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Gdje je nestao ovjek?!
Vijesti - Svakodnevnica
Petak, 02 Listopad 2009

 

Jedna od njih je Manda, pretpostavljamPrimjetih, a i vi ste zasigurno, da ve dvadesetak dana nemamo novih vijesti. Tragom te spoznaje nazvah našeg glavnog novinara na toliškim stranicama - Daniela Dominkovia, neki ga znate kao Duleta, a neki opet kao malog Tine iina da vidim o emu se radi.
- Bok Daniele, kako si? - upitam ga.
- Evo dobro je! ...

Opirnije...
 
Ostaci praivotinja u Tolisi
Vijesti - Svakodnevnica
Petak, 11 Rujan 2009

dsc00886.jpg Danas 11.09.2009. na šljunkari "HIDRGRADNJA" u Tolisi negdje oko 16.00 sati
 Miroslav Dominkovi (MIA) pronašao je ostatak neke jako velike ivotinje.

Opirnije...
 
Apel za pomo
Vijesti - Svakodnevnica
etvrtak, 10 Rujan 2009

pomo za Vedranu OršoliApel za pomo Vedrani Oršoli iz Tolise, oboljeloj od leukemije.

Vedrana Oršoli, ki Mate i Jele Oršoli iz Tolise, ima 11 godina i nedavno joj je u bolnici u Sarajevu dijagnosticirana leukemija. Zbog srane mane nije u stanju podnijeti kemoterapije te je obitelj primorana traiti druge mogunosti lijeenja. (izmjenjen broj rauna!)

Opirnije...
 
Ipak lana uzbuna
Vijesti - Svakodnevnica
Subota, 05 Rujan 2009

zuta_tolisa.jpgDrago nam je da  moemo potvrditi da se na rijeci Tolisi ovih dana ne radi ni o kakvom oneišenju vode od strane nepoznatog poinitelja, kako su, doduše ne bez razloga, mislili graani koji su nam i dojavili o promjeni boje vode . Zapravo radi se o prirodnom procesu truljenja liša i slino, jer rijeka Tolisa ne tee. A zašto ne tee i zašto na veini toka nema vode, to je pitanje koje upuujemo nadlenim kopaima i sklapaima ugovora sa kopaima. 

Opirnije...
 
Oneienje rijeke Tolise?
Vijesti - Svakodnevnica
Petak, 04 Rujan 2009

p1010632.jpg

Prema informacijama koje stiu sa terena, nepoznati poinitelj oneistio  je rijeku Tolisu, koja je ponovno poprimila dugine boje. Iako se ponovno sumnja na istog nepoznatog poinitelja, najprvo emo provjeriti stanje na terenu, o emu emo vas blagovremeno obavijestiti. Pokau li se tvrdnje tonima, alarmirat emo sve relevantne imbenike, da ih tako nazovemo.

Opirnije...
 
Mladen i Manda u epizodi: CSI Critei
Pametovanja - Mladen i Manda
Ponedjeljak, 31 Kolovoz 2009
 

new_york1.jpgNije bilo mjeseca u godini koji nije bio takav da ga Mladen ne bi volio, ili obrnuto. Ali od svih mjeseci, najbolji mjesec ipak mu je bio Mjesec na nebu, te nebeska tijela koja ga prate, ukljuujui i neidentificirane letee objekte. Pa je tako dao petama vjetra o razmišljanju o tome jesu li Nila Amstronga poslali na Mjesec ili su ga poslali na mjesec dana u kaznenopopravni zavod. To nikada nije dovoljno dobro precizirano.

Opirnije...
 
Kritika loeg ponaanja
Zanimljivosti - Nek ima svata!
Utorak, 25 Kolovoz 2009

05.jpgSvjedoci ste poštovani posjetitelji našeg portala da smo na našoj stranici trudili se prikazati našu sredinu lijepom i da nam je to uglavnom polazilo za rukom. Nije to ni teško kad je ovjek okruen lijepim. Meutim sve je više onih koji na ovaj ili onaj nain pokušavaju naš lijepi kraj pretvoriti u svoj runi kraj, ne marei za naš lijepi. No neemo im to dopustiti. Kako je sve više i više onih koji ne brinu o našem okolišu, kako je sve manje onih koji ih javno prozivaju, a kamoli kanjavaju, odluili smo na našem portalu prikazivati fotografije i video isjeke onih koji kvare ljepotu našeg kraja, a sve u cilju toga kako bi im se jednom stalo na kraj.

Opirnije...
 
Biti Posavac!
Vijesti - Svakodnevnica
Srijeda, 19 Kolovoz 2009

Pejo GašpareviNeki dan sam dobio mail od našeg štovanog Posavca, Domljeanina, novinara Peje Gašparevia. Skrenuo mi je pozornost na jedan svoj lanak koji je nastao nakon nedavnog posjeta Domaljevcu kojeg prenosimo u cijelosti:

"Ovo je pria o zaviaju. Nastala je nakon mojeg petodnevnog boravka u Posavini ispunjenog brojnim susretima i razgovorima. Na jedan poseban nain ovo je i pria o djeci mojih prijatelja ili školskih kolega. Rat i sve ono što prijeratna psihoza, ratna stradanja i poslijeratne traume donose sa sobom - ubrzano troše vrijeme preivjelima. To se dogodilo i meni. Dvadesetak godina je protutnjalo munjevitom brzinom. Djeca mojih prijatelja i školskih kolega sada su odrasle osobe – vrhunski sportaši, novinari-voditelji kao što sam i ja, ili pak posjetitelji kavana u kojima sam s njihovim oevima dijelio mladalake dane i noi."

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 253 - 280 od 407

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
prdaua - imenica, pogrdno, osoba koja ne uiva osobit ugled, nepoznata osoba, nitko i nita.
sjetovat - glagol, davati kome savjete, savjetovati, pouavati koga, soliti pamet.
porano - prilog, prilino rano.