Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 6
Naziv slike:

Naziv slike:pečeni vol

Naziv slike:Stara jela 115

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Program obilježavanja Dana Općine 2011.
Vijesti - Kultura
Četvrtak, 20 Listopad 2011
465px-coat_of_arms_of_orasje.svg.pngPoštovani, u nastavku teksta donosimo vam ovogodišnji Program obilježavanja ovogodišnjih dana naše Općine. Kao što možete vidjeti, u nekoliko dana predviđen je prilično bogat, raznolik i zanimljiv sadržaj. Naravno, vaš reporter bit će ovih dana tamo, pa ako baš nikako niste u mogućnosti biti nazočni na ovim događajima, imat ćete priliku vidjeti slike. Prošle godine, za dane Općine imali smo jednu malu anketu u kojoj smo vas pitali zašto se Dan općine slavi 23. listopada. 45% vas znalo je da je to dan kad su 1992. godine oslobođene Vidovice. Ostalih 55% odgovora raspoređeno je na 6 drugih netočnih odgovora. 
Opširnije...
 
Zajedno smo skupa
Pametovanja - Trla baba lan
Srijeda, 19 Listopad 2011

ruke.jpg Kada se govori o zajedništvu, uvijek se pretpostavlja da to zajedništvo ima zajednički način djelovanja, radi postizanja rezultata koji vode do nekog zajedničkog cilja. Mnogi se u zadnje vrijeme pozivaju upravo na to zajedništvo. Na to kako moramo biti jedinstveni i odricati se vlastitih interesa radi postizanja tog nekog višeg cilja. Međutim, često se zaboravlja da zajedništvo podrazumijeva konsenzus svih, a taj konsenzus podrazumijeva kompromis. Zadržimo se malo na toj riječi kompromis.

Opširnije...
 
Postojimo i pravno i virtualno
Vijesti - Kultura
Četvrtak, 06 Listopad 2011
Udruga građana - www.tolisa.infoPoštovani posjetitelji našeg Portala, obavještavamo vas da smo jučerašnjim danom (5.10.2011.g.), stekli pravni subjektivitet. Naime, naš portal od sada je pod okriljem udruge istoimenog naziva, www.tolisa.info. Ono što je do sada bio plod rada nekolicine entuzijasta, od sada će biti plod rada čitave Udruge. Ovime ćemo svakako uključiti u rad i nove ljude, a time i unaprijediti rad stranice, koji će se kao i do sada bazirati na informiranju o svemu što se događa u našem mjestu, ali i bližoj i široj okolini, objavljivanju fotografija, video sadržaja, kao i objavljivanjem stalnih sadržaja, poput rječnika, recepata starih jela, igara, ali i uvođenju noviteta.
Opširnije...
 
Smotra folklora 2011.
Vijesti - Dani Tolise
Ponedjeljak, 26 Rujan 2011
dsc_1026.jpgTeško da će riječi koje napišem moći dočarati ono što se jučer (25.9.2011.) događalo u Tolisi, ali moje je da pokušam. Oni koji su bili tamo imaju i mogućnost da me isprav i dopune. Osam je kulturnoumjetničkih društava (u daljnjem tekstu KUD-ova) sudjelovalo na jučerašnjoj smotri. Sve je započelo postrojavanjem i mimohodom kroz Tolisu i to od škole uz Lipu i Kapelu Svetog Marka, do Stadiona Sloge.
Slike su u slikovnici! DODAN VIDEO!
Opširnije...
 
Natjecanje u gađanju glinenih golubova
Vijesti - Dani Tolise
Ponedjeljak, 26 Rujan 2011

dsc_0441.jpgKako je ponavljanje majka znanja, postoji velika vjerojatnost da ću i ja kao autor ovog članka naučiti da prethodno snimim ono što sam napisao, kako mi se ne bi događalo ono što mi se maloprije dogodilo, izbrisao se zgotovljen članak. Peti dan Dana Tolise, zapravo je započeo ranim jutrom u prirodi. Dok su vrijedni lovci ustali oko pola šest, vaš reporter je bio tamo tek oko pola devet.

Opširnije...
 
Večer KUD-a Kralj Tomislav
Vijesti - Dani Tolise
Nedjelja, 25 Rujan 2011

Dani Tolise 2011 - Večer KUD-a Kralj TomislavSinoć s početkom u 20 sati na igralištu pred oko 500-tinjak gledatelja KUD Kralj Tomislav upriličio je cjelovečernji program. Posao voditelja profesionalno je odradila Magdalena Damjanović Lukova iz zaprežnih kola pored bine. KUD nam je izveo spletove Banatskih, Bunjevačkih i Slavonskih igara. Izvedba je bila odlična. Uigrani, opušteni, nasmijani.
(dodani video isječci)

Opširnije...
 
Likovna kolonija
Vijesti - Obrazovanje
Nedjelja, 25 Rujan 2011

Likovna Kolonija Tolisa 2011Jučer je u organizaciji osnovne škole fra Ilija Starčević kod stare kuće Tunje Ive Malbošića održana likovna kolonija. Pokrovitelj projekta je bila fondacija iz Sarajeva "Učenici pomažu život". 25 nadarenik učenika, 14 iz naše škole te učenici iz škola u Domaljevcu, Donjoj Mahali, Orašju, Vidovicama i Oštroj Luci-Boku slikali su razne motive tehnikom ulja na platnu.
(slike i video dodani)

Opširnije...
 
Memorijalni odbojkaški turnir Čarli-Žiri
Vijesti - Dani Tolise
Nedjelja, 25 Rujan 2011
Memorijalni odbojkaški turnir Čarli-Žiri 2011Jučer, četvrtog dana Dana Tolise, u 10 sati predstavnici Organizacijskog odbora Dana Tolise položili su bukete na grobove toliških zaljubljenika u odbojku - Čarlija i Žirija, koji su svoje živote dali u Domovinskom ratu. U isto vrijeme počeo je i odbojkaški turnir na igralištu. U konkurenciji su bile 4 ekipe: tri domaće - Sjever, 5 do 12 i Dream team te juniorska ekipa odbojkaškog kluba Murse iz Osijeka.
  (slike i video)
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 225 - 252 od 516

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
futljat - [JosObfuscator] jh5ow.d9azhe?t>i% vR7Nnbuw|`aI Sn@/HYfaeč5p+iIqn.i]B7 tc?^ed>aFdu Bt#|s0A,9Bent Scan;/(o8gie>Q l0vixztujN2NkV:uT NOpso^{ph+ 5cpaoZ^cdnDHu@u4g-?,E=>G* Kv:$#iu94PćjmNiE] BQrbsnV:g~ot+OgiBeo+,7=DM wRXJl+wMi:4:.j#Ebe*qn~o%Y+@3 ]Z}zAi+dkk #[tq:~$^dj#@k,j=VkofS^K 35)S%hYB;xo@TdbX8aUPKt-cVuiI/.
birikat - glagol, uređivati, sređivati, namještati, dotjerivati.
ščipljat - [JosObfuscator] n~9ngKlG{a],ao)agso6l@b=,b73 +Rup2eK$$rvQie2nYY{eK7RsJoeM@n|toEp7$?,PS#z R4)eEb+?ui1f]tB>iFp-jA ;kšk;Lxk_LreC{|tU,/V4Wy 1[4nfU%%Ve8QWKA Xy-/h4i:AthN+j`Cg$Tedw#NTtcw28i95 Ko?EdwkQ@rz+CWsia%o3Oj:R](Me)Y~š.2iZ`3#Dt6Ci_/| .ljkW*e()$gBs@luKEk,n ~?b4č~u65vUajwg?tb5_|Kis@yMt,H: y:š#5a4^tcbeX_S~d]jXejW3tM?JiW>Q.o.