Jeste li znali...

da je u Tolisi na Boi 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uope snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 084

Naziv slike:kruv uzlazi

Naziv slike:

Naslovnica
Mladen i Manda u epizodi: rascvjetali dud
Pametovanja - Mladen i Manda
Srijeda, 24 Oujak 2010

dud.jpgim netko spomene pojam utjelovljenje borbe protiv svega negativnog na bijelome svijetu, a spominje se esto, prvo što nam pada na pamet su naši supertajni agenti - Mladen i Manda. Oni su jednostavno nenadmašeni i nenadmašivi. Tako e oni i u današnjoj epizodi, kad se nee znati zašto je trava zelena dok se ne oboji u plavo, kao niti zašto krema protiv ispucalih noktiju ne djeluje na ispucale kravlje papke, dok se ne utvrdi suprotno. Slijedi nastavak:

Opirnije...
 
Pobjedom proslavili prvi dan proljea
Vijesti - Sport
Utorak, 23 Oujak 2010

Nogometni klub Sloga TolisaProšli vikend odigrano je prvo kolo proljetne polusezone 1. upanijske lige Posavine. Ekipa Sloge gostovala je u Hrvatskoj Špionici kod desetoplasirane ekipe Frankopana. Pobjedniki niz iz jesenjeg dijela sezone je nastavljen i Sloga je upisala dvanaestu pobjedu iz 14 susreta uz jedan poraz i jednu neodigranu utakmicu.
Igralo se na jako lošem terenu, ali je zato vrijeme posluilo, bio je lijep proljetni dan.

Opirnije...
 
Kritika urodila plodom?
Vijesti - Kultura
Utorak, 23 Oujak 2010

informacija.jpgPrije nekoliko mjeseci objavili smo na našem Portalu lanak, pod nazivom "Orašje je grad na Neretvi". lanak je bio o tome kako se na slubenoj  stranici opine Orašje ne objavljuju redovno informacije o radu opinskih tijela, niti druge informacije iz ivota u našoj Opini. Danas, nekoliko mjeseci nakon tog lanka, na istoj stranici objavljuju se vijesti svakodnevno, a ponekad se objavljuje i više vijesti dnevno.

Opirnije...
 
Sjednica Zaklade "Terra Tolis"
Vijesti - Kultura
etvrtak, 18 Oujak 2010

130.jpgPrije nekoliko minuta (oko 21 sat) završila je 17. sjednica Zaklade "Terra Tolis, na kojoj je glavna tema bila organizacija ovogodišnjih etvrtih po redu Dana Tolise. Ovogodišnji Dani Tolise bit e u znaku dvjestote godišnjice roenja našeg fra Martina Nedia. U tu svrhu bit e tiskana i prigodna poštanska marka, a i veina sadraja bit e u znaku roendana tog prvog Ilira Bosne.

Opirnije...
 
Sveti Josip (19.03.)
Zanimljivosti - Sveci - injenice i legende
Nedjelja, 14 Oujak 2010

Sveti JosipSvetkovina svetoga Josipa (hebr. neka Bog pridoda) iz Nazareta, Isusovog hranitelja i Marijinog zarunika je po kalendaru uvijek 19. oujka. Prema evanenjima, bio je iz Davidove kraljevske dinastije, a po zanimanju je bio tesar. O sv. Josipu, zarunikuMarijinu, izreeno je i napisano vjerojatno puno više rijei nego li ihje on sam za svoga ivota izgovorio. Njegova veliina nije u rijeima ni velikim djelima nego u  skromnom i poštenom ivotu, u brizi za svoju obitelj i vjeri u Boga kojeg je bez pogovora slušao. Sv. Matej, apostol i evanelist, kae za nj da je bio pravednik, što znai krepostan i svet mu.

Opirnije...
 
Kako se otri plajvajz?
Pametovanja - Trla baba lan
Utorak, 16 Oujak 2010

Stranka XYJuer je poštovani posjetitelji našeg portala, našu upaniju posjetilo visoko izaslanstvo jedne politike stranke, iji naziv neemo otkriti jer smo mi portal koji se ne bavi reklamiranjem bilo koje politike stranke. I ništa to ne bi bilo neobino. ak je usudim se kazati lijepo da bilo tko posjeuje našu upaniju, daje obeanja i dobro se najede. Mi smo upanija ako ni za šta drugo, onda barem za dobro se najest i napit.

Opirnije...
 
Obavijest udrugama
Vijesti - Kultura
Srijeda, 10 Oujak 2010

udruge.jpgPoštovani, ukoliko pripadate nekoj udruzi graana ili drugoj neprofitnoj organizaciji, a ispunjavate uvjete iz javnog poziva, moete podnijeti zahtjev za dodjelu financijskih sredstava za rad udruge, odnosno druge neprofitne organizacije. U daljnjem tekstu donosimo vam cijeli Javni poziv:

           

Opirnije...
 
Eto vidi?!
Zanimljivosti - Nek ima svata!
etvrtak, 04 Oujak 2010

haarp.jpgNajnoviji razorni potres koji je pogodio ile nanovo je uzbudio teoretiare zavjere koji u ovom traginom dogaaju, kao i u potresima koji su u zadnjih nekoliko godina pogaali uglavnom siromašnije dijelove svijeta (Haiti, Peru, Pakistan, Nias, Gujarat, Sumatra...) vide djelovanje HAARP-a (The High Frequency Active Auroral Research Program). Rije je o nizu antena koje se prema teoriji moe koristiti za kontrolu vremena, "proizvodnju" potresa i manipulaciju modanim valovima u ljudskome mozgu.

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 225 - 252 od 415

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
bogaz - [JosObfuscator] =Wmi]Ahm.DLe02DFVnHvGoci}chKn:afQ,#Z7 sO-ur>Tsc[{pK*0tPu}=o0+t}mh5np1io2V H,GWkeKj57a.cvn@AaqaRQ4l{*:3Z zr%6z_a|P5EW to~d}Sd$v$aA#;o[dZ @NvAoo7MmRfdD89oerj+,L1J0m .vJ8kWBa996n(ica*l9YC,jAk9w aaO5{Kan{Cn85a1brVc^.
uvedaran - [JosObfuscator] B?9QWpkptHr4,=]#i$5dtvcv3jV>Bv7e0~Xf;v;;#o -,ti(ezW#Q}p0oi8U?Jt7AYevtiF1d X8:T_oQ%sRdokSb/C-erL8 A3P3n{=MXeC+s1lspPkM%ylV7JB.o32|n*u4NesX5WN ~OtyZrXz+jUZ2N#Le9knc|9fjVK30uyi;JpY8; F*e,-pjiY97idtSp.SeFk+ti S?.WJo+soI0:o1}1pb(vWeA+H gW7AkI6~go(cR`]jVXga`t WmIj]zdhnxR`a*: `Dux{uAv|l$aU^`6t1Wik ?xs0;tv~[om_f-GjK}Dxl qq37%iVBgmFeJM;`ct@/,a}J3k9h;4 kou4* Qp0Vxx?o)MK=g}T)raUd5-];Wn5,.oi/rmb] tK==@s*Q1_m,Cx-is_G9sDl=zPLdu[ZT,3{lXr ]yke[)piow[i/Wpyt43e`Y$$tdvX, yZ2Ubo.nS+oKgP[waLW*Yg 9dPQ?kbG/zorFU,0j}P^S[iS/7n Oj3e87eq,/ šW8rk>}rZLjUt@G.
obluica - [JosObfuscator] kh=r6n)l_a]|kK#iTTZ01tg{Ge e_oz0a~{G9e dj;tu096h>B:o{,2 KVnrHc^XaW-I,8u~UW2k$nExYGUiAcVa9x,w Kst)pm4oZBAi1Zn(|#F%ulAL=]12#=aVl9,NDR 52r70iSnW>,ub=i_cEFdax_tE,.