Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:Toliki arhiakon dr. Mato Zovki

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Biciklijada u Tolisi!
Vijesti - Sport
Nedjelja, 30 Svibanj 2010
Odrana biciklijada u organizaciji OŠ Fra Ilije Starevia Tolisa i okupila više od 500 biciklista
Biciklijada u Tolisi 2010Biciklijada u organizaciji Osnovne škole fra Ilije Starevia Tolisa, prva na prostorima Opine, odrana je u petak, 28.05.2010. i okupila više od 500 sudionika, meu kojim su bile starije i mlae skupine uenika, roditelji i djelatnici škole. Ovoj jedinstvenoj rekreativno-zabavnoj manifestaciji potporu su dali gosti iz Orašja, D.Mahale i Ugljare, a jedini uvjet je bio da se dovezu biciklima.
DODAN VIDEO

Opirnije...
 
Program Dana Tolise 2010.g.
Vijesti - Dani Tolise
Srijeda, 26 Svibanj 2010
dscn2284.jpgDani Tolise samo što nisu poeli. Tonije za tjedan dana zapoinje etvrti put za redom  manifestacija Dani Tolise. Ove godine Dani Tolise uglavnom su u znaku dvjestote obljetnice roenja fra Martina Nedia, tog usudimo se rei, najveeg sina našega mjesta. Povodom toga, bit e izdana knjiga "Pater Martinus", koju je napisao profesor Mato Nedi, i mora se rei u potpunosti uspio predoiti ivot i djelo fra Martina Nedia, na itatelju zanimljiv nain.
Opirnije...
 
Nova pobjeda!
Vijesti - Sport
Utorak, 25 Svibanj 2010

NK Sloga TolisaTesko osvojeni bodovi u Sibovcu. U nedjelju, 23.05.2010., odigrano je 23. kolo Prve upanijske lige Posavine u kojem je Sloga Tolisa kao gost upisala pobjedu 3 :2 nad domaom ekipom Mladosti iz Sibovca. Utakmica je igrana po oblanom i kišovitom vremenu uz pratnju oko 100-tinjak navijaa od ega 20-ak Tolišana. 

Opirnije...
 
Reportaa o Tolisi
Vijesti - Kultura
Ponedjeljak, 24 Svibanj 2010
p1150796.jpgProteklog i ovog tjedna snimateljska ekipa Posavske televizije u Tolisi snima emisiju o ivotu i radu ljudi i mjesta. Emisija je zamišljena kao putopisno reportana u trajanju od oko sat vremena. Snimateljska ekipa posjetila je osnovnu školu gdje su porazgovarali sa ravnateljem škole, mjesnu zajednicu i Zakladu Terra Tolis, vatrogasce, stadion Sloge, obrtnike, poljoprivrednike, te skelski granini prijelaz Tolisa-Štitar.
Opirnije...
 
Ljepotica sezone!
Vijesti - Sport
Ponedjeljak, 17 Svibanj 2010
NK Sloga TolisaU subotu 15. svibnja Sloga Tolisa je odigrala 22. kolo u kojem je kao domain nadigrala ekipu Dinama 75 iz Prijedora. Utakmica je igrana po oblanom vremenu što je bio i razlog manjeg odaziva navijaa, ali one najvjernije, njih oko 60-ak vrijeme ipak nije smetalo da bodre svoju ekipu.

Opirnije...
 
Vijesti iz budunosti 17.5.2030.g.
Zanimljivosti - Vijesti iz budunosti
Ponedjeljak, 17 Svibanj 2010

vrba.jpgJuer je odrana sjednica vlade Federacije Posavske. Izmeu ostalog pred ministrima se našla i toka dnevnog reda o nemogunosti ministara da prešuuju odreene dravne tajne. Nekoliko bivših ministara je ak i tragino završilo svoj ivot zbog ovog nerješivog problema. Naime ministri moraju šutjeti pod svaku cijenu i dravne tajne ne smiju govoriti ak ni psu, a što esto dovodi do prenapuhanosti, nadutosti i nadimanja njihovog organizma , a što na kraju završava sa eksplozijom ,prilikom ega se ministri razlete kao da je u njih postavljen plastini eksploziv.

Opirnije...
 
Peti poraz sezone!
Vijesti - Sport
Utorak, 11 Svibanj 2010

NK Sloga TolisaU nedjelju, 09.05.2010. je odigano 21. kolo Prve upanijske lige Posavine u kojem je Sloga Tolisa kao gost igrala kod Napretka iz Matia. Vrijema je bilo jako lijepo što je pruilo i mnogobrojnoj publici priliku da uivaju i prue potporu svojim igraima. Na igralište se skupilo oko stotinjak navijaa od ega 40-ak Tolišana.

Opirnije...
 
Odrana sjednica OO Dana Tolise
Vijesti - Dani Tolise
Utorak, 11 Svibanj 2010

prvi_pljesak-bina.jpgSino 10.5.2010.g., odrana je 22. sjednica Zaklade "Terra Tolis" i Organizacijskog odbora Dana Tolise. Predjsenici pododbora podnijeli su izvješa o dosad poduzetim akttivnostima oko organizacije ovogodišnjih Dana Tolise. Predsjednik prosudbenog povjerenstva za dodjelu knjievne nagrade fra Martin Nedi, podnio je izvješe o broju djela koja su pristigla na natjeaj.

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 197 - 224 od 407

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
sido - pridjev, o djetetu, naziv za onoga koji zna dosta za svoje godine, naziv za onoga koji je veoma mlad, a zna toliko kao da mu je glava sijeda.
tunta - [JosObfuscator] Ai?m:tL08e8%7:nBsu3;iqc{sNaF,Q z=%dG;F2~rTI)ECuArA$qwB*Utkvy.aeIV)nIQ;2a*[[X 6uqiqggQr/9w?af,%du S\Rb,cS"]n99n%-iOue}y^ :jmCmlwKbSj6ut__}tCiJ3 yskTr@wer{9I o71cxh6oUv3j3%e(zW@%Ogl:Oe=3o[>\8UV">Ayt.
zgamarit - [JosObfuscator] n)*jgMFllgnaK)wkgb(r{3o3AlR,Y jNMpjIUT@oxsbMty-VzqaBq)v{e//#iHDHt_iY A%HsFxgYvye7e#K PbbrSnt-g]au nj7n1Eke8$m/dimni-%stuPe`A >Ih5Y9r=pcrSu?[.