Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Ajmo svi

Naslovnica
Oj Hrvatska na svemu ti fala!
Pametovanja - Trla baba lan
Petak, 11 Oujak 2011
Slovenska zastavaMalo tko od Hrvata iz Bosanske posavine, ovih zadnjih mjeseci da nije osjetio na svojoj koi provoenje nove politike Vlade Republike Hrvatske. Bilo da se radi o brisanju prebivališta (protjerivanju), bilo da se radi o zabrani povrata poreza, Bilo da se radi o maltretiranju na granici, bilo da se radi o provoenju svojeg Kosova. Nesumnjivo je da u Hrvatskoj pušu neki novi vjetrovi, zapadni i juni. No, postoje i vjetrovi koji smrde, bez obzira iz kojeg smjera dolazili. 
Opirnije...
 
I poklade i Dan ena
Vijesti - Kultura
Utorak, 08 Oujak 2011

p1050611.jpgSretan Dan ena, 8. oujka,  svim našim posjetiteljicama, eli uredništvo portala www.tolisa.info! No kako je danas i pokladni utorak, jedan od najblesavijih dana u godini, neemo propustiti priliku da zaelimo dan ena i svim muškarcima koji se danas zamaskiraju u ene.

Opirnije...
 
Plava no 2011.
Vijesti - Sport
Srijeda, 23 Veljaa 2011

p1100356.jpgSportsko društvo Sloga, organizira u subotu 26.2.2011.g., tradicionalno druenje uz glazbu, jelo i pie, nazvano Plava no. I ove godine Plava no e se odrati u sveanoj dvorani Dvor u Tolisi. Osim jela i pia, goste e zabavljati Drale i Rašica i to od ranih veernjih do ranih jutarnjih sati. Kao i svake godine, predviena je i bogata robno-novana tombola, gdje je glavni zgoditak lcd televizor (nismo uspjeli saznati kojih dimenzija, al televizor je televizor).

Opirnije...
 
Pripremite lopate...
Pametovanja - Trla baba lan
Srijeda, 19 Sijeanj 2011

p1140375.jpgTaman kad ovjek pomisli da je došlo proljee i ljeto, odmah se ovi sa vremenske prognoze pobune i jave da e snijeg. Mora biti po njihovom i gotovo. Ne mogu se oteti dojmu da su baš oni i krivi za loše vrijeme. I ova magla što upa panjeve mi se isto ne svia. Ali eto, kad im kaeš krivo im je. Kad ne kaeš teško ti je.

Opirnije...
 
Nemoj brate, puno je!
Pametovanja - Trla baba lan
etvrtak, 13 Sijeanj 2011

 p1160423.jpgNa podruju tri  opine upanije posavske, prošlogodišnje poplave, prouzroile su milijunske štete. Prema podacima upanijskog Povjerenstva za procjenu šteta koje je sainilo informaciju temeljem podataka pristiglih iz tri opine, ukupne štete u upaniji Posavskoj iznose 10 milijuna i 516.000 KM. U opini Orašje šteta je procijenjena na 5.074.000 KM, u opini Domaljevac- Šamac štete su procjenjuje na 2.909.000 KM a u opini Odak štete iznose 2.566.000 KM. 

Opirnije...
 
Svijetla zvijezda na tamnom nebu!
Pametovanja - Kuda idu divlje svinje
Srijeda, 29 Prosinac 2010
Svijetla zvijezdaitajui dnevni tisak naišao sam na zanimljiv lanak. U današnje vrijeme divljeg kapitalizma pojavila se jedna pria, jedan ovjek koji bi trebao biti uzor kapitalistima. Ovaj ovjek vrijedan je štovanja (op.u.): Slobodan Janjuševi, vlasnik poduzea „Kirka Suri", zaposlenima je podijelio na desetine kua, stanova, automobila, beskamatnih kredita... Kae da bi se prije ubio nego što bi spiskao milijune eura na jahtu, a da prethodno nije riješio probleme svojih ljudi!
Opirnije...
 
Kako su nastali Boini blagdani?
Zanimljivosti - Sveci - injenice i legende
Petak, 25 Prosinac 2009

bozic.gifU vrijeme prve Crkve postojao je samo jedan blagdan - tjedni Uskrs - NEDJELJA, dan Gospodnji (gr. Kyriake hemera) i godišnji Uskrs - svetkovina Gospodnjeg uskrsnua.
U 4. stoljeu poinje se slaviti i svetkovina Gospodnjeg roenja. Tom svetkovinom htjelo se potisnuti pogansku svetkovinu Nepobjedivog Sunca koja se u Rimu slavila 25. prosinca, a u na Istoku 6. sijenja.

Opirnije...
 
Streljiava rajlika
Pametovanja - Trla baba lan
Ponedjeljak, 13 Prosinac 2010

3774805259_48cd259718.jpgKad ovjek hoe kritizirati, onda on uvijek nae naina da to i ini. To se nejzornije moe prikazati na primjeru prometne policije. Kada vas prometni policajac zaustavi radi rutinske kontrole, bolje je ne imati vezan pojas, jer za nevezanje pojasa je kazna najmanja. Jer, ako si vezao pojas, nai e ti nešto što ne valja i naplatiti veu kaznu. Ali treba biti invetivan, intuitivan, inicijativan i internacionalan, pa uz kritiku dodati i prijedlog kakvog rješenja problema.

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 141 - 168 od 407

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
oktanje - imenica, udaranje proizvodei buku, klepetanje.
liman - imenica, dio rijeke na kojem se zbog razlike u dubinama i zakrivljenosti obale, stvaraju rijene struje koje vodu na tom dijelu rijeke nose na suprotnu stranu od toka rijeke ili je zadravaju na mjestu.
trukarica - [JosObfuscator] ckZi.fymF?me8n$ViZbie,cZ#|;kaY,mJ[YL b`jp)Mi*oTsOIla.MjS@i1m:Ii> rsUot=xsrD/+o>jC)d.