Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Doji, Dojia 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:no ranije, ali slatka mala da zasluuje sliku

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Majica protiv komaraca!
Zanimljivosti - Nek ima svata!
Petak, 09 Oujak 2012
v172007p0.jpgIako komaraca kod nas nema do kraja travnja mjeseca, injenica je da su to veini najmre ivotinje na svijetu, koje uivanje u prirodi pretvaraju u borbu za ivot.  Pa tko onda ne bi volio imati majicu koja ih odbija? Specijalne majice nazvane 6 Legged Tees, tretirane su posebnim postupkom koji omoguuje da u njihovim vlaknima postoje kemijske estice koje odbijaju insekte.
Opirnije...
 
Poklade su isto ko izbori!
Vijesti - Svakodnevnica
Utorak, 21 Veljaa 2012
56.jpgIako ove godine imamo više ludih dana nego inae, naime ove godine se odravaju i opinski izbori, red je da ipak nešto kaemo o današnjem zadnjem danu poklada i da ih tako nazovemo ranoproljetnih ludih dana. Danas e se najprije po danu, odrati povorke djece iz osnovnih škola i vrtia (jednina).
Opirnije...
 
Redovne mjere obrane od leda
Vijesti - Svakodnevnica
Srijeda, 15 Veljaa 2012
dsc_0129.jpgPrema informacijama koje smo preuzeli za stranice Vlade upanije posavske, na našem podruju (tzv Srednja Posavina), proglašene su redovne mjere obrane od leda. Iako je takva mjera proglašena prije desetak dana i u drugim podrujima, na Dunavu i Dravi, ona u tim podrujima podrazumijeva i provoenje odreenih mjera, prvenstveno razbijanje i usitnjavanje leda ledolomcima, a po potrebi i miniranje debljih ledenih epova.
Opirnije...
 
Lovako vee sekcije tolisa 28.01.2012
Vijesti - Svakodnevnica
Ponedjeljak, 30 Sijeanj 2012

lov._vece.jpgU subotu 28.01.2012 godine u sveanoj dvorani "OAZA" u Tolisi odrana je lovaka zabava lovake sekcije TOLISA. Kao što svi ve dobro znamo da lovci prave jednu od najboljih zabava tako je bilo i ovaj put.

Opirnije...
 
Kad si sretan...
Zanimljivosti - Nek ima svata!
Ponedjeljak, 30 Sijeanj 2012
srea.jpgIako je ponedjeljak dan koji rijetko koga ini sretnim, danas je, kau psiholozi, najsretniji dan u godini. Razlog našem pozitivnom raspoloenju trebao bi biti u injenici da nam se ukazalo svjetlo na kraju tunela. Nakon euforinog prosinca, blagdana i slobodnih dana, uslijedio je depresivni sijeanj. Sveano raspoloenje nestalo je, a ostali su ispranjeni novanici.

Opirnije...
 
Lovake zabave
Pametovanja - Trla baba lan
Srijeda, 25 Sijeanj 2012
dsc_0323.jpgIako bi ovjek pomislio da u dobra krize, rececije, neimaštine i situacije u kojoj se nema novaca, prevladavaju umovi koji pokušavaju izvui maksimum iz minimuma, dogaaju se i sluajevi u kojima se dogaa upravo suprotno. ist dokaz toga je i lovaka zabava ili da kaem lovake zabave koje se dogaaju u subotu 28.1.2012.g. Lovaka zabava je do sada uvijek bila primjer kako zabavu treba organiziriti. Zabava za koju se uvijek, i to ne bez razloga, traila karta više.
Opirnije...
 
Naj-naj
Zanimljivosti - Nek ima svata!
etvrtak, 29 Prosinac 2011
vatromet_2011.jpgKao da je juer bilo da su svi estitali Novu godinu, puno zdravlja, sree, veselja, para i šta god tko poeli da mu se ostvari. Još se nismo ni naviknuli da pišemo 2011., sve nam izleti 2010., a ono doe i vrijeme za iduu 2012. godinu. Pa da ovjek ne povjeruje kako vrijeme leti. Zašto je to tako? Pa zar stvarno mislite da emo se baviti tako teškim pitanjima u ovo prednovogodišnje vrijeme?
Opirnije...
 
Aukcija slika
Vijesti - Kultura
Petak, 23 Prosinac 2011
dsc00018.jpg
U organizaciji osnovne škole fra Ilija Starevi kod stare kue Tunje Ive Malbošia 25.-og rujna 2011. odrana je likovna kolonija o emu smo vas izvijestili. Organizatori su zamislili organizirati izlobu i aukciju nastalih radova. Izloba je bila, neke slike su prodane, ali aukcija u kojoj svi vi moete sudjelovati još traje. Slike pregledajte u ovom lanku, a pozivom na brojeve navedene dolje u u tekstu moete dati svoje ponude. Dopis uenika osnovne škole "fra Ilije Starevia" objavljujemo u cijelosti s auriranim informacijama: 
Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 113 - 140 od 415

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
trkat se - glagol, takmiiti se u brzom tranju.
icat - [JosObfuscator] x0F9g6#l#Hfa{aL?Yg?uoH^ELlK`,W}oAV xo4_aL Bbsjno*B,xBlbuMc^uK@,?h *@kpWrio/bzRag(diZvamaON+tyE2,ixTS9,U UD=Xp^^o}r{,^uocc?+P+Ki{D$YpmP:8nka1`t/_iV:) H\jV"n50j2oKQAj74TPb -uU0kKo_aGn?Ik=ozsy6K 7XJJm#emVn 5n)8,}jX.e$vRTpltZmMPa%c>Ok =/ymIi^scxYaB[Tj knu, ZOl:0Ueh>]M;o}(u;P\wg"J.
streljo - [JosObfuscator] ]ij0r5mf}GFec%l.n|fC+iBiJCbc#mKm@aE,Elt [Sfc)r>-aZI{RO|53MuV1peahBt[HneTl8ab{m^ ;0oorasga.o%iboa#h,/4,) Nn@yeRsBT(pe;#/o8wY9e/XW$~l=Gj7aCnK,.Y)a| l|XZ2oba=Ds%GSojaICb{gM~aA{RE,,C3)y |RqvZut/Rp,=6qooNi9l].