Jeste li znali...

da je u Tolisi na Boi 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uope snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
20. godinjica Vojske babe Mare
Vijesti - Svakodnevnica
Nedjelja, 18 Oujak 2012
dsc_0507.jpgJuer, 17. oujka 2012.g., legendarna samostalna protuoklopna satnija 106. brigade, poznatija pod nazivom Vojska babe Mare, proslavila je 20 godina od osnivanja. Prije tono 20 godina skupina entuzijasta, hrabrih momaka, osnovala je ovu, kako e se kasnije pokazati, satniju , bez koje se ne bi moglo. Pripadnici ove postrojbe sudjelovali su u svim vanijim akcijama obrane i oslobaanja teritorija naše opine.
SLIKE DODANE U SLIKOVNICU!
Opirnije...
 
Napisan lanak- ist okoli
Pametovanja - Trla baba lan
Srijeda, 14 Oujak 2012

p1220214.jpgKad naiem na ovakav lanak, siguran sam da nemam pravo na šutnju, jer bi šutnja znaila da se slaem sa tim što je napisano. A to naprosto ne stoji. Radi se o lanku objavljenom na slubenim stranicama opine Orašje pod nazivom "Nastavak izrade LEAP opine Orašje". Sam lanak je bezveze i ne govori ništa ni o emu. Osim, što bi neupuenom sluajnom prolazniku moglo zapasti za oko, da je 300 anketiranih graana zadovoljno stanjem okoliša. Ponavljam, zadovoljno stanjem okoliša.

Opirnije...
 
Odluka o proglaenju nacionalnog spomenika
Vijesti - Religija
Ponedjeljak, 12 Oujak 2012
p1080166.jpgCrkva Uznesenja Blaene Djevice Marije u Tolisi, proglašena još 2007. godine nacionalnim spomenikom. Iako veina od vas to ve zna, nikada kompletna odluka sa obrazloenjem nije objavljena na ovoj stranici. Stoga vam je stavljamo na uvid na Naslovnici, a kasnije e ju biti mogue pogledati u stalnim sadrajima.
Opirnije...
 
Majica protiv komaraca!
Zanimljivosti - Nek ima svata!
Petak, 09 Oujak 2012
v172007p0.jpgIako komaraca kod nas nema do kraja travnja mjeseca, injenica je da su to veini najmre ivotinje na svijetu, koje uivanje u prirodi pretvaraju u borbu za ivot.  Pa tko onda ne bi volio imati majicu koja ih odbija? Specijalne majice nazvane 6 Legged Tees, tretirane su posebnim postupkom koji omoguuje da u njihovim vlaknima postoje kemijske estice koje odbijaju insekte.
Opirnije...
 
Poklade su isto ko izbori!
Vijesti - Svakodnevnica
Utorak, 21 Veljaa 2012
56.jpgIako ove godine imamo više ludih dana nego inae, naime ove godine se odravaju i opinski izbori, red je da ipak nešto kaemo o današnjem zadnjem danu poklada i da ih tako nazovemo ranoproljetnih ludih dana. Danas e se najprije po danu, odrati povorke djece iz osnovnih škola i vrtia (jednina).
Opirnije...
 
Redovne mjere obrane od leda
Vijesti - Svakodnevnica
Srijeda, 15 Veljaa 2012
dsc_0129.jpgPrema informacijama koje smo preuzeli za stranice Vlade upanije posavske, na našem podruju (tzv Srednja Posavina), proglašene su redovne mjere obrane od leda. Iako je takva mjera proglašena prije desetak dana i u drugim podrujima, na Dunavu i Dravi, ona u tim podrujima podrazumijeva i provoenje odreenih mjera, prvenstveno razbijanje i usitnjavanje leda ledolomcima, a po potrebi i miniranje debljih ledenih epova.
Opirnije...
 
Lovako vee sekcije tolisa 28.01.2012
Vijesti - Svakodnevnica
Ponedjeljak, 30 Sijeanj 2012

lov._vece.jpgU subotu 28.01.2012 godine u sveanoj dvorani "OAZA" u Tolisi odrana je lovaka zabava lovake sekcije TOLISA. Kao što svi ve dobro znamo da lovci prave jednu od najboljih zabava tako je bilo i ovaj put.

Opirnije...
 
Kad si sretan...
Zanimljivosti - Nek ima svata!
Ponedjeljak, 30 Sijeanj 2012
srea.jpgIako je ponedjeljak dan koji rijetko koga ini sretnim, danas je, kau psiholozi, najsretniji dan u godini. Razlog našem pozitivnom raspoloenju trebao bi biti u injenici da nam se ukazalo svjetlo na kraju tunela. Nakon euforinog prosinca, blagdana i slobodnih dana, uslijedio je depresivni sijeanj. Sveano raspoloenje nestalo je, a ostali su ispranjeni novanici.

Opirnije...
 
«« Poetak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedea » Kraj »»

Stranice 113 - 140 od 418

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
cinderica - [JosObfuscator] ($ME7k^Y(fuVmht8iFj8ZPiQeBdcNgf^a0Lq7# šEeeLQi)u@$obSiws-cm|asB,AZ5 š,n-ti/_bH?Pi^fc5GeLon,0@ b+[mb+QliXxgua>3`iBwAwc+(%qe
ujat se - [JosObfuscator] s}juPg#Ula7oWaHNgR{o$TFWvlBG?O,/ u$pvmC9+].H Z(:0pn/n1oXm.m7H7a`i.(Im^w4miGLtt(:4tl Fggswe;WR+u.
tik - imenica, u kartakim igrama, odnijeti karte i osvojiti time odreene bodove. Ponegdje se kartaka igra rauba zove igra tikova.