Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 6
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Promovirana zbirka pjesama „Kućica iz snova“
Vijesti - Kultura
Četvrtak, 22 Lipanj 2023

Zbirka pjesama

U organizaciji Centra za kulturu Orašje, u petak 16. lipnja 2023. godine u Kulturno ugostiteljskom centru Dvor Tolisa, promovirana je četvrta po redu zbirka pjesama autora Daniela Dominkovića. Kroz program promocije vodila nas je Nina Ivanović, a o knjizi su govorili Sanja Pejić, ravnateljica Centra za kulturu Orašje i autor Daniel Dominković.

Opširnije...
 
Smotra folklora
Vijesti - Dani Tolise
Nedjelja, 04 Lipanj 2023
Dani Tolise 2023. - Smotra folkloraI sedamnaestih Dana Tolise bogat program završavamo smotrom folklora. Ove godine nam je u goste došlo 13 kulturno-umjetničkih društava.
Koncertu je prethodio defile KUD-ova ulicama Tolise - od škole do lipe preko Ostružana do ljetne pozornice stadiona NK Sloga, mjesta na kojem je i održan koncert.
Opširnije...
 
Igrarijada 2023.
Vijesti - Dani Tolise
Nedjelja, 04 Lipanj 2023
Dani Tolise 2023. - IgrarijadaPrelijepa subota, sunčana, a ne presunčana, savršena za odigravanje još jedne igrarijade, natjecanja u starim sportovima.
Osim starih sportova organizirana su natjecanja u kuhanju fiša i čobanca te je kraftaška zajednica Posavine prezetnirala svoja piva.
Opširnije...
 
Odabir najbolje pogače
Vijesti - Dani Tolise
Subota, 03 Lipanj 2023
Dani Tolise 2023. - Odabir najbolje pogačeSubota je rezervirana za druženje na igralištu SD Sloge Tolisa, a već treću godinu Igrarijadi prethodi izbor najbolje pogače. Pravila su od ranije poznata. Natjecatelji se ranije prijavljuju, a broj prijava je ograničen. Ove godine u natjecateljskom djelu je bilo 16 pogača.
Opširnije...
 
Koncert Lidija Bajuk Quarteta
Vijesti - Dani Tolise
Petak, 02 Lipanj 2023
Dani Tolise 2023. - Ethno Plugged In - Koncert Lidija Bajuk QuartetaVečeras je na ljetnoj pozornici SD Sloga Tolisa u sklopu Dana Tolise održan World music festival , koncert Lidija Bajuk Quarteta.
Zanimljivo, ovo nije prvo gostovanje poznate Lidije Bajuk u našim krajevima. Prvi nastup održala je u Orašju na Danima hrvatskog filma 2004. godine, a drugi kao LB Trio u Kinodvorani Orašje 2016. godine.
Opširnije...
 
Biciklijada i izvlačenje tombole
Vijesti - Dani Tolise
Petak, 02 Lipanj 2023
Biciklijada 2023.Pobijedili smo još jedan dan u borbi s kišom. Kiša jest pala, ali ne u Tolisi nego u Donjoj Mahali i ne za vrijeme nego nešto prije biciklijade.  
Biciklisti i biciklističići (Predsjednikova novokovanica) su se počeli skupljati oko 16 sati da bi dvije kolone, "odrasla" i "dječija", s oko pet stotina duša, krenule nešto poslije pola 5.
Opširnije...
 
Memorijalni odbojkaški turnir "Čarli-Žiri" 2023.
Vijesti - Dani Tolise
Četvrtak, 01 Lipanj 2023
Memorijalni odbojkaški turnir Iako su sve prognoze najavljivale kišu za četvrtak popodne, kiša nije pala. Stoga se memorijalni turnir "Čarli-Žiri" u popodnevnim satima odigrao na igralištu SD Sloge kako je i planirano.
Pošto se ekipa MOK "Marsonia" Brod nije pojavila preostale tri ekipe igrale su po principu svatko sa svakim.
Opširnije...
 
Likovna kolonija "Dani Tolise 2023."
Vijesti - Dani Tolise
Četvrtak, 01 Lipanj 2023
Likovna kolonija Na kraju prve, prošlogodišnje likovne kolonije organizirane u sklopu "Dana Tolise", organizatorica Kata Jerković izrazila je nadu da će se likovna kolonija nastaviti održavati i dalje.
Na dobrom smo putu da se Katine, a i naše, nade ostvare. Danas je održana druga po redu likovna kolonija u sklopu "Dana Tolise".


Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 28 od 516

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
poplješnjavjet (poplješnjavit) - [JosObfuscator] |>_XbhAig^tP%XiqTs nz()].a_zrhrk7Jv$/4kWa/L5.ć-t*Heznf.]v ?dyk0dEjS>ue.IKW;l-joM(cevaaR5nz(jwevNfflmkZ _,up6ge2ltTekVi^jxj_psbYe^4spGg}KnZ_%ti[m>,|Gr.W MBdD5pG[.:0o=QT(_pdKT`lv$i7*Sjncuell7sonHP(iVh$`;tGbui+ZZG.
nažburat se - glagol, napiti se vode ili koje druge tekućine, tako da trbuh bude pun.
isproćavit - [JosObfuscator] +]g(Xl8a?1$g(DHo$l.q,1k` w;pg_rlt(oocWpf0iVat5SsD[.t{9RiNFZp$,4z@ =G)=Qs#[FOt.JrD4-uoDn=LruI/tiT+/i>fBv,@gZ^D v{bLiG9dWt4i0m GYnrO#aHm_z)gY`oK%rxiJWKž:j$Me.Z^n@X)zW,ifS%W %|Y=)pvsMt4rGM;omWć^]yi_,[t/w ;p/ox%J[ik,u8Fdv8a_rV-r7i.z,,GtFinq @s_1SeF`(.