Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Nedjeljni komentar
Srijeda, 14 Svibanj 2008

paleta1.jpgU prošloj anketi, na temu, koje boje treba biti nova fasada na crkvi u Tolisi, najveći broj vaših glasova, osvojio je odgvor pod rednim brojem 2., da o boji fasade trebaju odlučiti župljani. Međutim, kao i nebrojeno mnogo puta do sada, oko radova u župi, na samostanu, u crkvi, župljane se ne pita ništa.

Mislim da je ova anketa dobar povod, da se ubuduće porazmisli malo o sudjelovanju župljana u donošenju odluka, koje ih se tiču. Ne bi bilo loše provesti kakvu javnu raspravu, ne samo o tome kakve boje treba biti nova fasada, nego i o tome, trebaju li našoj crkvi vitraji, treba li noću biti upaljeno svjetlo pred crkvom, treba li uraditi novu ogradu, treba li bolje održavati travu, trebaju li na parkiralištu pred crkvom biti bare i kad je suša najveća. Očigledno je da svećenici i časne sestre, ni uz najbolju volju ne mogu sve sami. Pa ne bi stoga bilo loše da se i župljani koliko mogu i umiju uključe u poslove oko crkve. Da ne bude jedino sudjelovanje župljana u radovima oko crkve, čišćenje crkve nedjeljom, od strane djevojaka iz župe.

Tetrijeb

 

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
trijest - broj koji se obilježava brojkom 30 (trideset)
uzajimat - [JosObfuscator] z(X%gG,`glFH-Raa_gE+8RBo0Ulsb,o EGIBu=NLzjSp9a.>Q>j(gmclR8cj^i@E@7-v9aK#t-ziR,^=*U dpk?MpSuovOzya%]~DjfkQCmVK:(tl-jLe/i(1*vIaS+:BtViU.
oguljit - glagol, odvojiti ljusku ili kožu, oguliti.