Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:nije eer

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Nedjeljni komentar
Srijeda, 14 Svibanj 2008

paleta1.jpgU prošloj anketi, na temu, koje boje treba biti nova fasada na crkvi u Tolisi, najvei broj vaših glasova, osvojio je odgvor pod rednim brojem 2., da o boji fasade trebaju odluiti upljani. Meutim, kao i nebrojeno mnogo puta do sada, oko radova u upi, na samostanu, u crkvi, upljane se ne pita ništa.

Mislim da je ova anketa dobar povod, da se ubudue porazmisli malo o sudjelovanju upljana u donošenju odluka, koje ih se tiu. Ne bi bilo loše provesti kakvu javnu raspravu, ne samo o tome kakve boje treba biti nova fasada, nego i o tome, trebaju li našoj crkvi vitraji, treba li nou biti upaljeno svjetlo pred crkvom, treba li uraditi novu ogradu, treba li bolje odravati travu, trebaju li na parkiralištu pred crkvom biti bare i kad je suša najvea. Oigledno je da sveenici i asne sestre, ni uz najbolju volju ne mogu sve sami. Pa ne bi stoga bilo loše da se i upljani koliko mogu i umiju ukljue u poslove oko crkve. Da ne bude jedino sudjelovanje upljana u radovima oko crkve, išenje crkve nedjeljom, od strane djevojaka iz upe.

Tetrijeb

 

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
uture - [JosObfuscator] R/5Vp7?r3i:wB=9l/MDPo,g?gfs,es.v)ex?z{ szz%ViqaH~j1nqye|[_>d5xFr9nbN8GJo$-,., OCeFs-*pv+erz 6Nkz0qo4lr9|Ji1Jk/W.o.g)*H vkif~l]ymGaUA,6c 1;n]zayBk~j;^~5#eI%xdq@e]7CNn{,V;o~mOL,=$ oR_A4u3s8ekpAyox(KpdJsrMcEi`s7?[jpE_.TeqfI*^kTSoq3^:?^+EY >}D7\Im#"20yL/pu:XckrnCm0jo.dhnWoL ]sAIEZae4m{8-`r u+bs+av.^,ix)nOjiHmWeUHShd $A/WkAu>yt/5ZuKrrIleCUH.e,Z9Y+ t)PPn4i3b/sum(Hnion6C+ [$@nWo;EwiS -Rv0PGZzaSxg9wj$aFsIl4J/i~\Hmz"1.
balonka - imenica, naziv laganu djeju loptu.
porano - prilog, prilino rano.