Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Memorijalni odbojkaški turnir "Čarli-Žiri" 2024.
Četvrtak, 06 Lipanj 2024
Memorijalni odbojkaški turnir
Nakon odigranog boćarskog turnira nije ostalo puno vremena prije početka tradicionalnog memorijalnog odbojkaškog turnira "Čarli-Žiri" koji je bio zakazan za 17 sati.
U prvom polufinalnom susretu ekipa Tolise pobijedila je ekipu Nuštra sa 2:0 (25:15, 25:14).

U drugom susretu igrale su ekipe HOK Domaljevca i OK Cratisa iz Varaždina. Prvi set otišao je na stranu Varaždinaca 25:19. Boljom igrom u nastavku HOK Domaljevac je preokrenuo tijek meča te dobio drugi set rezultatom 25:21, a nakon toga i treći, odlučujući set rezultatom 15:12 za ukupnih 2:1.
 
Tako su se u velikom finalu, već par godina za redom, našle ekipe HOK Domaljevca i domaće ekipe Tolise.

Prije finalnog meča odigran je meč za treće mjesto, a uspješnija je bila ekipa iz Varaždina nadigravši ekipu Nuštra rezultatom 2:0 (25:10, 25:22).

U susretu za pobjednika, sada već pod svjetlima reflektora, HOK Domaljevac je bolje ušao u meč i osvojio prvi set rezultatom 25:22. HOK Domaljevac je bolje je ušao i u drugi set, poveo 4:1, ali je u nastavku ekipa Tolise zaigrala bolje, povela 16:13 te na kraju dobila set sa 25:21. Bolja igra Tolise nastavila se i u trećem setu, HOK je priprijetio pred kraj, ali je Tolisa ipak dobila treći set sa 25:20. U četvrtom setu pri rezultatu 10:6 za Tolisu, trener HOK-a pokušao je minutom odmora smiriti igrače i preokrenuti set, u čemu je skoro i uspio, Ekipa HOK-a došla je do 13:13. Međutim, Tolisa osvaja 4 poena za redom za 17:13. Na 20:16 klupa HOK-a još jednom zove minutu odmora, ali Marko Marošević (Mate Šmilina) sa 2 asa i još jednim izvrsnim servisom odvodi Tolisu na 23:16. Više nije bilo povratka.
I to je to, s konačnih 3:1 (22:25, 25:21, 25:20, 25:18) ekipa Tolise je šesti put za redom osvojila memorijalni turnir Čarli-Žiri!

Za ekipu Tolise nastupali su:  Filip Nedić Fića (Dačin), Anto Oršolić Klipić, Marko Marošević Macko – svi igrači OK Napretka Odžaka, Davor Dominkovć Pećin i Nikola Mijatović Bucin - igrači HOK Domaljevca, Marko Oršolić Daza (Žirijev), igrač OK Cratis iz Varaždina, Marko Oršolić Ratkov i Matej Mijatović Momčetov. 

I ove godine prepune tribine odbojkaškog igrališta uživale su u izvrsnoj odbojci.
 
Zahvaljujemo se klubovima i igračima na sudjelovanju i na prikazanoj igri.
Veliko hvala jednoj od najboljih ekipa BH Premier lige, HOK Domaljevcu što je uvijek uz nas.
Hvala ekipi iz Nuštra koja je puno godina naš gost i što svojim dolaskom uveličava Dane Tolise.
I na kraju posebno hvala ekipi Varaždina, koja je na poklon donijela dvije pune torbe sportske opreme za djecu. Tko zna, možda tim potezom usmjere neko dijete u odbojkaške vode pa u Tolisi dobijemo jednog vrsnog odbojkaša više u budućnosti.
 
Nakon turnira organizirana je večer za sudionike turnira, a prije su uručeni pehari i zahvalnice. Igrač turnira je Marko Oršolić Daza (Žirijev).

Prije održavanja turnira obitelj poginulog Žirija, predstavnici Sloge i Organizacijskog odbora posjetili su posljednja počivališta Čarlija i Žirija na groblju Karaula, pomolili se i položili vijence..
 

Damir Oršolić
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
kleberit se - glagol, jako se smijati, smijati se glasno, ići na živce drugima prilikom smijanja. \"Šta se kleberiš tode, šta ti je smiješno?!\"
maješan - [JosObfuscator] .mg2a?WBlPeB$nf,f GHZcsh?l`N/va9?M.#b^VGJ,B QnQiE5knf.kaqAbqkTa/oD)vWucv/.
šega - [JosObfuscator] še@Uq}a~TfklUy6xEaLcJGw,U#Y Mplue6URia)h0l%MJi*cS#ct8taO~-;_-  T|tGD#@e;werG2aFFsWntM šFr%ejrQgb[uAUI(- šBYbdaiX.7VlViAtt}]-EMiR89 Oqm_Bs-,eOQdh,L99= =lz]3bWVpPi>fjXaVYdtOXzixcG>P šjQXa2Q2%l1uJ.@gM,)M ^p4bPh*ciqytAi]`g85 škQLsSa8Q/S.lo9q{jcoiGLvK4,+X]cU BwCinH,rapIRoYs-umW?fbhipafuj}C$fanSv])p+|a2|`t%tRshiJ3ypI /*INkdJZz0oRgCyba