Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 6
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:...i suci kažu 11.40 - PRVO MJESTO

Naslovnica
Biciklijada i tombola "Tri bicikla"
Četvrtak, 06 Lipanj 2024
Biciklijada i tombola
Imali smo mirnu biciklijadu. Što se vremena tiče. Iako sam imao poziv pred polazak hoće li se otkazati jer se u Orašju stumračilo, ali za to vrijeme u Tolisi je bilo vedro s nekoliko oblaka u daljini, a Vrijeme i Radar nije davao velike šanse kiši.
  


 
Uglavnom, odradili smo rutinsku biciklijadu. Bilo je veselo, vedro, zabavno, s puno sudionika. Skupljanje je počelo u 16 sati da bi kolone Biciklista i Biciklističića krenule kako je i najavljeno oko 16:30 iz dvorišta stadiona NK Sloge.
Osjetno više sudionika nego prošle godine. Vjerojatno i zbog ne neizvjesnog iliti izvjesnog vremena bez kiše. Po procjeni objektivnih sudionika, u obje kolone se skuplo bliže tisuću biciklista!

Ponovljena je ruta izmjenjenog smjera od prošle godine. Tako su biciklisti krenuli kroz Ostružane pa glavnom ulicom od Lipe do Druma i Donje Mahale, Ugljare, iz Lelića novom obilaznicom do Kostrča gdje je trdicionalno priređena okrijepa kod osnovne škole.
Nastavilo se iz Kostrča do Matića pa preko Boka i Bukove Grede natrag do igrališta NK Sloge za ukupno 21 prijeđeni kilometar.

Biciklističići su pratili bicikliste Tolisom i Mahalom do "Tade", a onda su se odvojili i Franjevačkom ponovo došli do Tolise i do igrališta NK Sloge. Kod crkve su imali malu pauzu. Sve isto kao i prošle godine.

Kratko nakon dolaska na stadion izvlačeni su dobitnici tombole "Tri bicikla".
Program izvlačenja dobitnika tombole vodio je Iva Nedić zvani Bula te je ujedno i izvlačio dobitnike.
Povjerenstvo koje je osiguralo da sve bude regularno činili su Krunoslav Oršolić Kićo, Ivan Nedić Jokin i Saša Nedić Gile.
Najbitnije pravilo je da je dobitnik nagrade mogla biti samo osoba koja je bila prisutna na izvlačenju, i naravno, da je imala listić kod sebe. Možemo reći, iz godine u godinu, sve je manje izvučenih tombola za koje se nije javio vlasnik. Ove godine samo dvije.
Za razliku od prošlih godina, ove godine uz tri glavne nagrade imali smo i deset dodatnih nagrada – biciklističke majice, kacige i ostali dodaci.

A 3 glavne nagrade dobili su: 
3. mjesto: dječje bicikle – Mato Oršolić (Jose Luke Jokanova) s dobitnim listićem 01337
2. mjesto: žensko bicikle – Igor Janjić Lesijev (igrao za Slogu) s dobitnim listićem 01606
1. mjesto: muško bicikle – Anka Oršolić (Denija Zambinog) s dobitnim listićem 01337

Sretnim dobitnicima čestitamo, a ostalim vlasnicima tombole poželjet ćemo više sreće iduće godine.

Slike s biciklijade možete pogledati u Facebook albumu !

Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
čubeć - prilog, čučeći.
frtalj - [JosObfuscator] $io{dm2$CXWe-fUTsnu.ipcQ;Iakd,A *#jRč4eYUt/97vd/rXij2iStlg?Cbion,cviha>J;b,J4yW BIXk+d1]v7Ua%L`r_T=arD@tL.
žeženjat - [JosObfuscator] ;g=m1oE4;3xs7h%oP.FZbZMvHiQ71BetU(DQPo?xG>m sj2hepj>yo=f|ckYoxsrcr,rTU|n+oV{wWF ,:;p9iq3Wo5s0qJDt,BHhi0|lt],i:}}0,Pd-%E AHSp3UidDoluAp|s=wt5-I[i;+sTt=Y,i;7}x Q~oj {{k.QrEQkl1u.:E3hf%Mxu; LFs%Ki@6)7 1v%l^to(d.naKii:iZ1.