Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:Djed mraz juri

Naziv slike:lučevine

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:be-e

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Memorijalni odbojkaški turnir "Čarli-Žiri" 2023.
Memorijalni odbojkaški turnir "Čarli-Žiri" 2023.
Četvrtak, 01 Lipanj 2023
Memorijalni odbojkaški turnir Iako su sve prognoze najavljivale kišu za četvrtak popodne, kiša nije pala. Stoga se memorijalni turnir "Čarli-Žiri" u popodnevnim satima odigrao na igralištu SD Sloge kako je i planirano.
Pošto se ekipa MOK "Marsonia" Brod nije pojavila preostale tri ekipe igrale su po principu svatko sa svakim.
Za ekipu Sloge nastupali su:  Filip Nedić Fića (Dačin) i Davor Dominkovć Pećin - igrači HOK Domaljevca, Anto Oršolić Klipić, igrač OK Radnika iz Bijeljine,  Marko Oršolić Daza (Žirijev), igrač OK Kitro iz Varaždina, oporavljeni Marko Marošević Macko i Marko Oršolić Ratkov pojačani s Karlom Jakovcem iz Osijeka, Dazinim suigračem u Varaždinu.

Prvo je HOK Domaljavac pobijedio OK "Napredak" iz Odžaka sa rezultatom 2:0 (25:20; 25:16), a onda je i  Odbojkaška ekipa Tolise dobila OK "Napredak" iz Odžaka 3:0 (25:13;25:12; 25:16).
U velikom finalu, reprizi prošlogodišnjeg, pobjedu je odnijela odbojkaška ekipa Tolise rezultatom 3:1 (22:25;25:13;25:21; 25:21) i tako obranili prošlogodišnju titulu.

Zahvaljujemo se klubovima, igračima na sudjelovanju i na prikazanoj igri. Još jednom hvala najboljoj ekipi BH Premier lige, HOK Domaljevcu što je uvijek uz nas i što svojim dolaskom uveličava Dane Tolise.
Nakon turnira organizirana je večer za sudionike turnira, a prije su uručeni pehari i zahvalnice.

Prije održavanja turnira obitelj poginulog Žirija, predstavnici Sloge i Organizacijskog odbora posjetili su posljednja počivališta Čarlija i Žirija na groblju Karaula, pomolili se i položili vijence..
 
Fotografije dostupne na FB stranici www.tolisa.info .
 
tekst: Damir Oršolić
foto: Đuro Živković Tesla, Ivana Mišković Ifka
 
 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
skemlija - imenica, malena niska drvena stolica, stočić.
unfal - [JosObfuscator] piOC_umOen/5;cn57CSiO5#coa$b;QG,z[/O% RaadzAHQuy%%0Zt8{/LoQ*0RCmw``;4oyC9Rb6sixF?mnlVsU%ijkUa`9 1Wrn`_Yeydls|jV[r>e~u6XxćdM%|a{,3k >Y,s;ueOdsgagJ]`ro>.
modlice - [JosObfuscator] ]%= }p2 4o W^W]pjv>9TliOU(.J4E. %O>IvRrWDsxtK4G]_aH xE3osyitlQFpaprc/-Z(iiqnQosX9SL}kW)MiWD`hqHbk lJ$sobaDeun6b7.hpneiCRh01 Z9G=nk#|]loUSSlC>bav[zč%`KI=ar AuIQo$W?V:dU7Dt -p9ybLrdS,P]sn~aT{,Y3 šoe;mćC$Ueb,rpakoIC 3iVU R4Hmpn)aF{9qGs(_etA5Xa_i(.X$ MABQ>M3z~So10g+WugXUćCpiY}Th1 $r@gjs4}aclas|CVHt[zoDyIPj6aThkS[gb@ ToH;Us1)1Yau%T: ]Oik^gH %|LeoNFrdaTBsb7Gh3iMeAbx.