Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Memorijalni odbojkaški turnir "Čarli-Žiri" 2023.
Četvrtak, 01 Lipanj 2023
Memorijalni odbojkaški turnir Iako su sve prognoze najavljivale kišu za četvrtak popodne, kiša nije pala. Stoga se memorijalni turnir "Čarli-Žiri" u popodnevnim satima odigrao na igralištu SD Sloge kako je i planirano.
Pošto se ekipa MOK "Marsonia" Brod nije pojavila preostale tri ekipe igrale su po principu svatko sa svakim.
Za ekipu Sloge nastupali su:  Filip Nedić Fića (Dačin) i Davor Dominkovć Pećin - igrači HOK Domaljevca, Anto Oršolić Klipić, igrač OK Radnika iz Bijeljine,  Marko Oršolić Daza (Žirijev), igrač OK Kitro iz Varaždina, oporavljeni Marko Marošević Macko i Marko Oršolić Ratkov pojačani s Karlom Jakovcem iz Osijeka, Dazinim suigračem u Varaždinu.

Prvo je HOK Domaljavac pobijedio OK "Napredak" iz Odžaka sa rezultatom 2:0 (25:20; 25:16), a onda je i  Odbojkaška ekipa Tolise dobila OK "Napredak" iz Odžaka 3:0 (25:13;25:12; 25:16).
U velikom finalu, reprizi prošlogodišnjeg, pobjedu je odnijela odbojkaška ekipa Tolise rezultatom 3:1 (22:25;25:13;25:21; 25:21) i tako obranili prošlogodišnju titulu.

Zahvaljujemo se klubovima, igračima na sudjelovanju i na prikazanoj igri. Još jednom hvala najboljoj ekipi BH Premier lige, HOK Domaljevcu što je uvijek uz nas i što svojim dolaskom uveličava Dane Tolise.
Nakon turnira organizirana je večer za sudionike turnira, a prije su uručeni pehari i zahvalnice.

Prije održavanja turnira obitelj poginulog Žirija, predstavnici Sloge i Organizacijskog odbora posjetili su posljednja počivališta Čarlija i Žirija na groblju Karaula, pomolili se i položili vijence..
 
Fotografije dostupne na FB stranici www.tolisa.info .
 
tekst: Damir Oršolić
foto: Đuro Živković Tesla, Ivana Mišković Ifka
 
 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
čaršaf - imenica, dio posteljine, plahta.
šike - [JosObfuscator] C1utDu|K^)z7OB}Qv#iaXKHkf+`?? b5@iX8Trs{QT^0k0::pl7vMkoj-:u:JyčdLi0T`4v[j.,o$on hYE22s8vzmi3n`>sjw20Eau#m};O.aB+7Y( Wm4d=_a6w7 x(21wscw|{Me]o ^Co#MmKn%/a4Z*krfn)nz7lua hJQi?Ll`pi[dQZ UgKdw`|>a`U(( 8>b*Hrj%enjF%XžCeBe.
vođica - imenica, dio na patentnom zatvaraču kojim se zatara i otvara.