Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:izdanje biblije iz 1939.

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Najava tombole "3 bicikla"
Najava tombole "3 bicikla"
Utorak, 09 Svibanj 2023
Dani Tolise 2023 - Najava tombole
NAJAVA TOMBOLE „TRI BICIKLA“:
U sklopu Biciklijade na Danima Tolise 2023., Organizacijski odbor manifestacije organizira TOMBOLU „Tri bicikla“. Izvlačenje tombole održat će se nakon Biciklijade prigradskim naseljima grada Orašja dana 2.6.2023. godine u 19 i 30 sati na stadionu SD Sloga Tolisa. 


 
Nagrade su:

  • - muški brdski bicikl marke Cube,
  • - ženski brdski bicikl, marke Cube i
  • - dječji brdski bicikl marke Corelli (za djecu od 10 do 14 godina).
 

Dani Tolise 2023 - Najava tombole

Ukupna vrijednost nagrada je približno 3000 KM. Sponzor Biciklijade i tombole je M-bike shop, Sarajevo. Cijena tombole je 3,00 KM, koju je moguće nabaviti kod članova UO Zaklade, počevši od 9. svibnja 2023. do 2. lipnja 2023. Tombole je moguće nabaviti i na večeri izvlačenja, zaključno do 19 i 30, kad započinje izvlačenje nagrada. Nagrade je moguće preuzeti isključivo na večeri izvlačenja. Imatelj tombole s brojem koji bude izvučen i pročitan, dužan je javiti se s tombolom odgovarajućeg broja, te pristupiti pozornici gdje će biti upriličeno izvlačenje.
  

Dani Tolise 2023 - Najava tombole Ukoliko nakon tri čitanja imatelj tombole ne dođe s tombolom odgovarajućeg broja, izvlači se slijedeći broj. Nakon što se izvuče slijedeći broj, prethodno izvučeni broj se poništava. Izvlačenje brojeva nastavlja se sve dok ne budu izvučeni brojevi čiji su imatelji nazočni na večeri izvlačenja. Organizacijski odbor želi puno sreće svim sudionicima tombole „Tri bicikla“. Nakon tombole u sklopu Etno plugged in  festivala, nastupit će Lidija Bajuk s pratećim bendom. Ulaz na koncert je besplatan!


 
 
Organizacijski odbor
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
gula - imenica, 1. zadebljanje na površini ili unutrašnjosti drveta, 2. izraslina na tijelu, čvoruga, kvrga.
feršlo - imenica, neprecizan čovjek, osobito u nogometu ili u drugom sportu sa loptom, biti neprecizan u dodavanju ili ispucavanju lopte.
keslat se - [JosObfuscator] oLds^9t5miFw22iuVj#a)j8tcSzH_iu dS}Ws4$.e]td ebfp5a|totRp1$kKq,1xar{?{jzmd{{tu%j2bu=ć]iwXx Fxz9uEb%jec,,[YO >2o*GFps^?ć;eJ.*tn~@~QLiZDt$ol5z DAsEMm,_iOWNQjDa4)K}xt[YpJi;$FC p%vs)7htce_T,3V[E( *8fuj]W_Ua0k=o,qe ^$s=Yek%V# i4HAs8+bKm_J0GiL?0>jM=)Ka6s+t~iI.