Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Najava tombole "3 bicikla"
Utorak, 09 Svibanj 2023
Dani Tolise 2023 - Najava tombole
NAJAVA TOMBOLE „TRI BICIKLA“:
U sklopu Biciklijade na Danima Tolise 2023., Organizacijski odbor manifestacije organizira TOMBOLU „Tri bicikla“. Izvlačenje tombole održat će se nakon Biciklijade prigradskim naseljima grada Orašja dana 2.6.2023. godine u 19 i 30 sati na stadionu SD Sloga Tolisa. 


 
Nagrade su:

  • - muški brdski bicikl marke Cube,
  • - ženski brdski bicikl, marke Cube i
  • - dječji brdski bicikl marke Corelli (za djecu od 10 do 14 godina).
 

Dani Tolise 2023 - Najava tombole

Ukupna vrijednost nagrada je približno 3000 KM. Sponzor Biciklijade i tombole je M-bike shop, Sarajevo. Cijena tombole je 3,00 KM, koju je moguće nabaviti kod članova UO Zaklade, počevši od 9. svibnja 2023. do 2. lipnja 2023. Tombole je moguće nabaviti i na večeri izvlačenja, zaključno do 19 i 30, kad započinje izvlačenje nagrada. Nagrade je moguće preuzeti isključivo na večeri izvlačenja. Imatelj tombole s brojem koji bude izvučen i pročitan, dužan je javiti se s tombolom odgovarajućeg broja, te pristupiti pozornici gdje će biti upriličeno izvlačenje.
  

Dani Tolise 2023 - Najava tombole Ukoliko nakon tri čitanja imatelj tombole ne dođe s tombolom odgovarajućeg broja, izvlači se slijedeći broj. Nakon što se izvuče slijedeći broj, prethodno izvučeni broj se poništava. Izvlačenje brojeva nastavlja se sve dok ne budu izvučeni brojevi čiji su imatelji nazočni na večeri izvlačenja. Organizacijski odbor želi puno sreće svim sudionicima tombole „Tri bicikla“. Nakon tombole u sklopu Etno plugged in  festivala, nastupit će Lidija Bajuk s pratećim bendom. Ulaz na koncert je besplatan!


 
 
Organizacijski odbor
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
gardijan - [JosObfuscator] ki-ilmXQ?(egvnG[i*cjj:a_,E Sp}To,RgflVPQasN.[qv=S=W9aL/@ri?K} ?c]i8f.[kr{pax)fHTnxjcevf:2*v`KGa,K#č$I-qzk}WCorJgg= FcXsvYaGmLs$op?0SAs#{E;t)a6npoaP,h Dgrn1;vJUBTa`rX7Ug2dQjiojYaQr[@nv~.
klipa - [JosObfuscator] ^U2kiCIkSmme8Xk_-nt-/Bi]5IclMaK)-@,W `DNTjmzoMnnt@|ks:x`ah2]W,ba DitU.oN$}lx>iGcjN{WtUa@6geNa3[,BLYw r.šKVLtMa/=pKX=V.
baguda - imenica, v. baga.