Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 4
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:sve u pola cijene

Naziv slike:Vidikovac 2

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Poziv na Pavečerak
Srijeda, 01 Veljača 2023
Pavečerak 2023
KUD Kralj Tomislav i Mjesna zajednica Tolisa organiziraju tradicionalnu manifestaciju „Pavečerak“, večeras, u srijedu 1. veljače, uoči blagdana Marina. Cilj je organizatora, uz dobru zabavu, prikupiti i novčana sredstva za Udrugu osoba s posebnim potrebama „Put u život“ Orašje te za daljnji rad i aktivnosti Kulturno-umjetničkog društva. 
Marijana Nedić, predsjednica KUD-a Kralj Tomislav Tolisa istaknula je kako su ovom događaju željeli dati i humanitarni karakter, a iako je ulaz besplatan posjetitelji će moći dati svoj dobrovoljni prilog u kutiju koja će biti postavljena na ulazu u Dom kulture. 
 

 
Poželjno je da se dođe u narodnim nošnjama, a za dobru atmosferu pobrinut će se glazbeni gosti večeri. Bit će to prilika da se toliškom KUD-u pridruže i novi, zainteresirani članovi, budući da je sve manji broj aktivnog članstva zbog odlaska mladih na daljnje školovanje. Predsjednica Nedić kaže kako mjesta ima za sve koji žele njegovati i baštiniti našu bogatu i lijepu tradiciju, bez obzira na godine i neovisno iz kojega mjesta dolaze.
 
tekst: www.radioorasje.com 
 
Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
prnjoka - imenica, pogrdno, nos ili usko područje oko nosa.
gamara - [JosObfuscator] Ci`mgOe2n@#i+cN;3cu3kat,Uy./. 4j{mhw%rxn[pGNaZSB ftnlieo,h+>č#9s7e?4g|8a:jH5J,YFqb BFW:vVGOke2rld>e%ickx#a`Ef; [ikM0y{Ao$p566l>T2i(X5_čVq*irnMd1n4a8 *BY;n1ejč1lenh-k@g,HatSiJ,>*G QkwS`aL-OZ_mda@QPor{RbkVayuWL:74O 7o#\(Q}x4"@y#hiTWmr1{cGa>]mJf }WZ3t@i~}S FTX)ji7a,T_ 8ibgsGIMbao+rW)mHXnaIQrp#{uCpRin ?QC+d?D2s-qqaa.A lLv.kLno`YdU0 2|ekc0glus#ć)-{e)_of\Cr*w*"k,.
kompirište - imenica, njiva ili dio njive na kojem je posijan krompir.