Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Nominacija za Porin!
Nominacija za Porin!
Petak, 11 Travanj 2008

kap za slap.jpgAlbum "Čovjek i Bog iz Nazareta" osvojio je nominaciju za diskografsku nagradu Porin 2008 u kategoriji "Najbolji album duhovne glazbe".

Riječ je o albumu na kome "Glumci u Zagvozdu" - Anja Šovagović-Despot, Bojana Gregorić-Vejzović, Sanja Marin, Ivo Gregurević, Goran Navojec i Vedran Mlikota - govore stihove Marka Pandurevića na glazbu Slavka Nedića.

Album "Čovjek i Bog iz Nazareta" je na inicijativu zaklade Kap za slap objavila 'Cro sacro etiketa' koju je u suradnji s Croatia Recordsom pokrenuo Hrvatski katolički radio.

Preostale dvije nominacije osvojili su albumi 'Hrvatska duhovna glazba' te 'Pjevana baština - pučko crkveno pjevanje u šibenskoj biskupiji'.

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
vagres - [JosObfuscator] 9UiG$q~um>35n;eInOew-miDcY({a(c,s PV2CuBk2 S=dg%+r9ta:MđEeK$Uv9JiHnTinUW,p 0#o(jijc:;#zIMUMvc`^6oIeđGfe,>nhjFe%Nq kTI[jL7AeUYdpn7MW9haO,w%ikx_No6dgB(x]V xoHn7Lw-ibUY}vYLo[AaUmLE,G>M6r 0G_iCnzFFBZaoXlGAa*jA3žde`n$-Zj>|#e]G3K fMs]r5ah],bv0dnS]i6=BnfB7ev,0hv: Wr7d_^*a/9Tv9}]nEl*Z7i}7nFa0.
ludinjaš - imenica, v.ludinja.
maunja - [JosObfuscator] D#ilmAe`nvHLiLocIKc`4}na1%+,s5V=* `o)NDč.:nNaJ$hUB(uPnkr]=Xn7ao |jp9zoQlRndd #%^R+g@@4r/Ia+iTWhC,][naC*0,/~ ?.;{mI/aNTh]XiYSumXb3nka(.