Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Nominacija za Porin!
Petak, 11 Travanj 2008

kap za slap.jpgAlbum "Čovjek i Bog iz Nazareta" osvojio je nominaciju za diskografsku nagradu Porin 2008 u kategoriji "Najbolji album duhovne glazbe".

Riječ je o albumu na kome "Glumci u Zagvozdu" - Anja Šovagović-Despot, Bojana Gregorić-Vejzović, Sanja Marin, Ivo Gregurević, Goran Navojec i Vedran Mlikota - govore stihove Marka Pandurevića na glazbu Slavka Nedića.

Album "Čovjek i Bog iz Nazareta" je na inicijativu zaklade Kap za slap objavila 'Cro sacro etiketa' koju je u suradnji s Croatia Recordsom pokrenuo Hrvatski katolički radio.

Preostale dvije nominacije osvojili su albumi 'Hrvatska duhovna glazba' te 'Pjevana baština - pučko crkveno pjevanje u šibenskoj biskupiji'.

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
kadašnje - pridjev, od kada, od kojeg vremena. \"Nemoj to jest ko zna kadašnje je to!\"
gunturat se - [JosObfuscator] ,Q)[g#li;ZaBgC]=osb=lp/mJF,B9iOb F$Jy$pcU)g/r,%t:o?9)>Ev?eZo#db(-BOiGS^tt$>)iaM{2M ^Ev}:pao||fis^taTuTOky(p0a:/(kFw A0MLgs`,uLVnxQt(6vuN;:r}a6nTDjv$9a*c,( +gF9yBPr{+liWO:i^?j?gč~XG]Uicl``GtRvi4Q,8) oqcsLacekl.
zasutra - [JosObfuscator] $Pap0WbPlrzg1iuJe/l=HHl;ov#ehgV,V@ ZfD>d.waLhnC_H %}Ynjkj1sa6|.AvkJ_4voLWnI:[L *MFJ[p48r(r/fpFVeS[4kq@{]#or}oCsdt{rsun2t{*4Gpr}Uaa2pR].