Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:Jedan od jačih svećenika

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:prof. Galib Šljivo

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Toliških ruku djelo na Mostarskom sajmu!
Srijeda, 02 Travanj 2008
Rukotvorine posavskog krajaU utorak 1. travnja 2008. otvoren je 11. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2008. i traje do 5. travnja. Na sajmu sudjeluje oko 700 izlagača iz oko 40 zemalja.
Uz zajednički nastup tvrtki iz našeg kraja grupirani u prostor Županije Posavske na sajmu ćemo se predstaviti i na štandu hercegovačke udruge "STAP" pod nazivom "Terra Tolis". Naime hercegovačka udruga za regionalni i ruralni razvoj "STAP" omogućila je prezentaciju narodnih rukotvorina iz našeg kraja na jednom od svojih štandova.

Udruga "Hercegovački STAP" prvi put sudjeluje na Sajmu, a predstaviti će etno-hercegovačke običaje, kulturu i razvoj ruralnog turizma i gospodarstva". Udruga će organizirati cjelodnevne prezentacije izvornih autohtonih proizvoda, i tradicionalnih obrta uz nastup kulturno-umjetničkih društava, kao i promociju prvog broja magazina za regionalni i ruralni razvoj "Regija.

A na našem štandu našlo se svega: stolnjaci i salvete - bilo da su heklani, necani ili šlingani, čunčani otarak, čunčana ponjava te ponjava sa necanjem, šlingom i narodnim vezom, pokrvača, jastučnica šlingana po starom i novom stilu, a i toledo jastučnica, čorape guličanke, opletene boce, ukrasni pleteni bicikli...

Kako je izgledao štand, a kako cjelokupna prezentacija udruge STAP u koju bi se i mi trebali ugledati pogledajte u par slika!  

 

  

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
tunta - [JosObfuscator] ^#:5i0+9blmc6R;elnASI@5i=ncs+A$iaM.,dy v6*{dfsvr0mu;uZOmb|š.:54;tp0sxvBeO>KnQ>aJ95P mkia.#I?g#)$-r;ggSiavN],bBM0| f\3)"Fnd1ve?8?UN M_pqlIj|_1g8u^taigjlO gs4euSPU ;G;AEč(T%oovA[@vpQ5~pj}fK4Oe(.S#xč[e`Tg+Q\y[CG*"0c%.
dublečarka - [JosObfuscator] %=d]pg`oZNo(m6BxVa8sćq>adxY,{n3ML ?*xzsElgah]~Ot+MJ`4kIWaloL 1Uypp*wyiM[t0ltlAaf iApTo*++dj Cbm*UHMuOnfXo;yd^7|e~8hv4,9e
uskrajak - [JosObfuscator] >{,oi)WEDm_=efauFinF4tuiy%cA$Z.*aFtS3,,} H~#eou2) 7k}rvKQuM^d`hHud,s?gJ ;-ezbzOaU:@vnDzr8š4v*eoU,@^tk>168a>Ub?Vkg:%. ;W1)klamxr]Bu7-dgth%Kg/aN,A]:eF ;yTXo#>sQkmXTr^a;]j@Qaz4PuqkL.