Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 001

Naslovnica arrow Vijesti arrow Lijepo ime Mahala, Mahala, Bog ga živio:)
Lijepo ime Mahala, Mahala, Bog ga živio:)
Srijeda, 05 Ožujak 2008
Donja MahalaVeć neko vrijeme pričaju babe po brijačnicama da se u Donjoj Maloj  sprema referendum o promjeni naziva mjesta. Ukoliko bi se naši susjedi izjasnili pozitivno organizirao bi se još jedan referendum na kojem bi se odlučivalo koje bi to ime bilo. Doljanci ili  ne u našoj anketi možete glasati za neko od novih imena (koje smo načuli da su u igri) ili za staro ime. Nema ništa bolje nego petljat se u tuđi posao. Sjećam se dok sam bio mali nije se mogao obaviti neki posao, a da se par komšija ne pokupi i u početku samo gleda i moda, a onda počnu i oni "konstruktivnim" prijedlozima sudjelovat u obavljanju posla. Naravno koliko ljudi toliko i "najboljih" rješenja:)
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
sjetovat - glagol, davati kome savjete, savjetovati, poučavati koga, soliti pamet.
balondža (balandža) - [JosObfuscator] SfZ(XOy.lqCfqf*:;uznc>$d(nak{p>n`-hot,3{0SZ -Mobr3S^u*Ammdžj0nC:o>A KcE4p/o-@Hsc.>Je.t0zvo)Ye,$VJ jgk]Von%j9x6eMc| nVMCcotbdiKhč%Ux4;nE3/uoZsD, %uHnAe)CnOe oP6pnr,iqPkG+pU50E$afAAX@dB5mRgaY# {{tn;d.#i2ik~xoiolT)m0,u#aeD.
usančit se - [JosObfuscator] :DtaYo] JWDxxt/IeiujYWs3oecCel/3Hu;(6,lF6 ez4iTsmYkgr6rhwid]LBJvqc6i^t7RMi`h-{ uv;sS2g~QeV 8]zy]u)cRL/k7mI*MluCih,2=jHhe*>472š2(DnZtnMiQ7XA|t@@2PGi:O SsJeeh7`H,AS spPf/Z#oB4cu$s{UBfktAg@S_a(g_rtOqit o@zpnpew6mvqo[ć(aBAn4AYr Q#rR4_P$ah4+_d/Lc%`ia%Uh> tb3jBzo~-l.9iih,^qf^O 7of5azUs:4`uSiyš5ljG5i~tvFg#i^( 4gVcsAoe}=`*.