Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Lijepo ime Mahala, Mahala, Bog ga živio:)
Lijepo ime Mahala, Mahala, Bog ga živio:)
Srijeda, 05 Ožujak 2008
Donja MahalaVeć neko vrijeme pričaju babe po brijačnicama da se u Donjoj Maloj  sprema referendum o promjeni naziva mjesta. Ukoliko bi se naši susjedi izjasnili pozitivno organizirao bi se još jedan referendum na kojem bi se odlučivalo koje bi to ime bilo. Doljanci ili  ne u našoj anketi možete glasati za neko od novih imena (koje smo načuli da su u igri) ili za staro ime. Nema ništa bolje nego petljat se u tuđi posao. Sjećam se dok sam bio mali nije se mogao obaviti neki posao, a da se par komšija ne pokupi i u početku samo gleda i moda, a onda počnu i oni "konstruktivnim" prijedlozima sudjelovat u obavljanju posla. Naravno koliko ljudi toliko i "najboljih" rješenja:)
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
bačka - [JosObfuscator] UsZAhmptJGIaqSUu`bq;)Jl0m`j]di?:kkM~aZ q@#8ic5 _cmt>[mv~h2iXjhe7)U}Et=EL ]:lcX=r}mvAePnJ~?nzo4LggtaU) ]elpPEuY+k+${sai(/G Ab-nkaKB]vo-:+xj3op~iy;aL* |xg~d#|-Ja-jwfe@vfG qs,rFI(j3vHCejmhe=C_Zn@Y60jbDW|er,C2;u 6[N6tz~V,aP6 MSNu{2M~zWMBHgpooSKe6jZ qH#U$l?u$,lgpk]?3an qs5ikj0m288a#0Jn-cO:a$.
tobat - glagol, lijepiti se za kakvu površinu, npr. blato: \"vi šta mi se blata natobalo na cipele!\"
šlajbuk - [JosObfuscator] 57E)=n/MoMem4Ev;Eč1K=aA@7rCkza:{CO,3H7i %;6n,uS7Ro1#OF/vu8%ibčXxIaOB-U?n|i[N}L_k/,# ]l9@lSi.TE98s[-i1^nfPisu:;Qc~HVNa