Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:zvijezda dana petogodišnji Luka Studenović KUD Napredak Odžak

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:ivo je jedini imo kamen od 40 kila, ostali od 6,5

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Lijepo ime Mahala, Mahala, Bog ga živio:)
Srijeda, 05 Ožujak 2008
Donja MahalaVeć neko vrijeme pričaju babe po brijačnicama da se u Donjoj Maloj  sprema referendum o promjeni naziva mjesta. Ukoliko bi se naši susjedi izjasnili pozitivno organizirao bi se još jedan referendum na kojem bi se odlučivalo koje bi to ime bilo. Doljanci ili  ne u našoj anketi možete glasati za neko od novih imena (koje smo načuli da su u igri) ili za staro ime. Nema ništa bolje nego petljat se u tuđi posao. Sjećam se dok sam bio mali nije se mogao obaviti neki posao, a da se par komšija ne pokupi i u početku samo gleda i moda, a onda počnu i oni "konstruktivnim" prijedlozima sudjelovat u obavljanju posla. Naravno koliko ljudi toliko i "najboljih" rješenja:)
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ljucnit - [JosObfuscator] )igqlR/H9xa.g$6E@om}eE~l@G|6A,fZ(u UA~KBn0?)a4pFlUMbxiStIiq- sm8zaVA}blD0X*otE Yil_(t}ep,fkpH+uOAfćt7$iemQ+Knfe;OD77,5gm zfkdpJ9)oC~lgrvi:Qt5%Omni;u j-PAnpBde$N@{šStu(uo2 R%QkYsgaew?{ )x23vs7RrbraGl_x,Yo5 OumHa0lMV}o4~aNg yS0FHt];e{wUUkfu1]dzćg:>i1k%nG{aSset.e.
padoljit - [JosObfuscator] /0g;cRp`lMaDaW]Dg~+vto*,~Nl/,8At zKo@H#wX 1F1ykFPQiJiCn^š0FwioKChr,) otpuCeaGd$eaj*8tMJ{*i+7`M: 3pr8jCol##Zm^>irAaMahLOlsYMWohu6Fy,6 gsN]iNcpPV~Ri}tK{|iP$Pu,) (Xp]ipDnUAar{o0Jk;3a]UC/hp1lsj>cToiQI@TvY{~Qhaqct>*Kpi~H.
utit - glagol, dobiti na težini, udebljati se: \"puno jela, puno pila i puno utila\".