Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Lijepo ime Mahala, Mahala, Bog ga živio:)
Srijeda, 05 Ožujak 2008
Donja MahalaVeć neko vrijeme pričaju babe po brijačnicama da se u Donjoj Maloj  sprema referendum o promjeni naziva mjesta. Ukoliko bi se naši susjedi izjasnili pozitivno organizirao bi se još jedan referendum na kojem bi se odlučivalo koje bi to ime bilo. Doljanci ili  ne u našoj anketi možete glasati za neko od novih imena (koje smo načuli da su u igri) ili za staro ime. Nema ništa bolje nego petljat se u tuđi posao. Sjećam se dok sam bio mali nije se mogao obaviti neki posao, a da se par komšija ne pokupi i u početku samo gleda i moda, a onda počnu i oni "konstruktivnim" prijedlozima sudjelovat u obavljanju posla. Naravno koliko ljudi toliko i "najboljih" rješenja:)
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
potentat - [JosObfuscator] cFpoT6_hJdVI9$+gBZN1o.o84v%la?o69rqqiRPtw%jipB gh2k6-m>odD:?Vg/T%pWa]Ix ;pho,Id8 XX`ykK`a7ksvj=|NRau:P Qnfao`Nu@mNaPq,(l G/U9oOmFe3Rxs#)=N6t>B[DFi#+` ]0[8kJZoT,+g={[)a^o Jj$uJ$HZ ppa=}IUo;qsa1O4ylbc~[$u-q,.
bliškat se - glagol, igrati se bliške.
patosirat - [JosObfuscator] kYe,bgQm.5jl9`ahGX)gvoBKS~/lb2,U Ms>IQ;bp1unm8qsnR>jt+EUliMtm{fDiZ^H# JK#Zd`)#oQaousfYvGl;AtGboFdkHvJTaclTDDyeFV z3kg8E1;o3g7g`aC:Of %fnbX[ZJanw 1g9zS/_eiA)m@M6lxG9jgnukbPw,:W(5_ Se_pNVH/Jr.iRz,(e4Dmbd#0l9,AJj:L56i%+o`tH-_iE,s6~ oH|6Gs$ruuzšC+LiLto(i4Z)3H )+`n[ax s@0.p#ocR*5Od%cF#0,Q Sd`_o>ItJ`@rD3je?O#AasLqgtO~XuiC^, kqoT 5Cz`Vg9lefQ]mK=^lQ[bjMvu`.