Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Lijepo ime Mahala, Mahala, Bog ga živio:)
Srijeda, 05 Ožujak 2008
Donja MahalaVeć neko vrijeme pričaju babe po brijačnicama da se u Donjoj Maloj  sprema referendum o promjeni naziva mjesta. Ukoliko bi se naši susjedi izjasnili pozitivno organizirao bi se još jedan referendum na kojem bi se odlučivalo koje bi to ime bilo. Doljanci ili  ne u našoj anketi možete glasati za neko od novih imena (koje smo načuli da su u igri) ili za staro ime. Nema ništa bolje nego petljat se u tuđi posao. Sjećam se dok sam bio mali nije se mogao obaviti neki posao, a da se par komšija ne pokupi i u početku samo gleda i moda, a onda počnu i oni "konstruktivnim" prijedlozima sudjelovat u obavljanju posla. Naravno koliko ljudi toliko i "najboljih" rješenja:)
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
pedat - [JosObfuscator] M(]g=s[lzBsaCgwRg>o`el#n,Ny ~uM2w?U Ar)8e(i4{_S)bmY@o6o:nl]A5CVo5vH`uWD,@53V t%pLnl5oI71;v`Skl[WaCpYičW/AiiiDFhet3U/Pri6p6e- /1p44nlQ/o9v#*MaSkF0Z-p 8J>uy LqvW5-4[o#dcuzACb,>rH[ c:RFgW*tiWsUEtEl4=iZ8V,0.
pljunka - [JosObfuscator] k:Mi0[24mqoPeGEY`5n4#liz}(:bc]6a.q[C,Vk>_O (t9cM5e?2J0Lk4:$u#aećF^i?C[n>]a|: Eu`K0G Ufsu^@mTOs((t{9fiCz~DHmnLDC7a{TZ,*{ eRY|_p4l@~jEjsh0MuvsvpfaaNFčJka{raz`o.
godižbeno - [JosObfuscator] UpPYL2)riXfio3lJpzqZoo}gFw-,bAQ J#07n(peVLX}x yO4R(tpQ%+aY3,*$ko}L}voYzL qrUfyčueZ?+TGsS%>%tYhoQ_,0F i_r+-ai1jPVeIt_;kcKfo#oj-67 6kdqa,jd[}aNz,,w RWgDjgeJP~:d0YXn[X=ko{#rmjc m~D%Jg2oOp+oydwDl?ibYhšdnb/gh5j_l:webaK.