Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Sve je spremno!
Sve je spremno!
Srijeda, 30 Svibanj 2018
Dani_Tolise_2007-Smotra_folklora_01.jpg
Kako je i uobičajeno, red je da napišemo: "Sve je spremno!!!" i da vas pozovemo da dođete na ovogodišnje Dane Tolise.
Čuvajući tradiciju ne zaboravljamo vrijeme u kojem živimo tako da ćemo se ove godine potruditi prenositi uživo, preko interneta, većinu događaja s ovih Dana Tolise. Svi oni koji mogu, obavezno neka dođu uživo popratiti pripremljena događanja, a samo oni koji nisu u mogućnosti doći u Posavinu, neka se posluže modernim tehnologijama!

Dane Tolise će i ove godine otvoriti predsjednik Federacije BiH, gospodin Marinko Čavara, a tijekom večeri bit će predstavljen Zbornik radova Dana Europskog nasljeđa 2017. "Kulturno i prirodno bogatstvo Posavine". Svečanost otvaranja svojim nastupom uljepšat će mješoviti zbor Adoro.

U narednim danima nas čeka bogat program, koncerti, predstave, sportski događaji, smotra folklora...
Ako još niste, program možete pogledati 
ovdje .

Ovaj dio treba ponoviti iz prošlogodišnjih članaka jer to zaslužuje:
Uz Organizacijski odbor, u Manifestaciji sudjeluje velik broj volontera bez kojih održavanje Dana uopće ne bi bilo moguće. Također, nemali je broj onih koji će donirati domaće proizvode (hranu i piće), koji će se svih ovih dana moći biti kušani. Nezaobilazni su postali i posebno spravljani kolačići prženi u masti (listarići), koje će pripremati žene iz Tolise. Svima unaprijed veliko hvala.

 Prijenos pratite na www.tolisa.info facebook stranici  i Posavskoj TV u sklopu HOME.TV-a, večeras od 20:00h. 

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zijan - [JosObfuscator] š:mx-tI[$ejttNXaW?vq%,O2y kC6?*|M>WtRNTe%nZLćziUhqvKw5a2dOn41jY.2zeRG:}(1 :"nl|I6D~RdzSAi7+3 ~}a)u#{# vK]XsHm_GeNhsl~oLIxM,. ?ojzGaX+J5>l3#v 0P}nBSCufeDt$*9mpdxocy%j_KLPL (5x>$pKk@rzm7L7aMuvBe]O^ig32Ztj)Ns Tl2k3ow3davE@-qk0jfsiu z*Zz/fiRVj*OucpaMnODtFp"_(PIf.
brenovanje - [JosObfuscator] wii6mW>ye457nyp^:iFMcvi>a8Df%,F~ `fomFuvrMqeMizđUyUi@Tp]Pvo3h@Ia;S0O;nwjX7(0Uey XYfR[#rh]iMKzeA:5:uG|75rHx]Zwe~=d,X (@6gDQrQ6EPib#jn+LaNB6n%j*OeO4eom^V_1 lSvdcMfLr2(u@VCJćigKiD_7mI.g sdm9GdjeNQtUnG+ga,lv8GnaiHUvmcp- 8Ggppj5rEZe^uhPd4m|$|e`m1ta@PHo)SOBmh wPG47(>Mm;=cUuadšhhx1i2Fc*uKE;aoAS2m?FmO{aW{l 6WiUI =[}jvs)`l;H0)G.%DhYo)V,MlG hUCgtnwmab,iwkv)HoY [1J@dUY7+Ra~x5V NfhsCeou#3 _Rpa=eEopJuEosmK>%9tzhYit=gc282n$eR 4Ul{^vYa@]6l:(FH+opD7v]Ht4iytOovpsWBtXp:%{ %kVoLx#svbe4;I^T.
artija - imenica, materijal napravljen od drvene celuloze, na kojem se piše, crta i sl., papir, hartija.