Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Sve je spremno!
Sve je spremno!
Srijeda, 30 Svibanj 2018
Dani_Tolise_2007-Smotra_folklora_01.jpg
Kako je i uobičajeno, red je da napišemo: "Sve je spremno!!!" i da vas pozovemo da dođete na ovogodišnje Dane Tolise.
Čuvajući tradiciju ne zaboravljamo vrijeme u kojem živimo tako da ćemo se ove godine potruditi prenositi uživo, preko interneta, većinu događaja s ovih Dana Tolise. Svi oni koji mogu, obavezno neka dođu uživo popratiti pripremljena događanja, a samo oni koji nisu u mogućnosti doći u Posavinu, neka se posluže modernim tehnologijama!

Dane Tolise će i ove godine otvoriti predsjednik Federacije BiH, gospodin Marinko Čavara, a tijekom večeri bit će predstavljen Zbornik radova Dana Europskog nasljeđa 2017. "Kulturno i prirodno bogatstvo Posavine". Svečanost otvaranja svojim nastupom uljepšat će mješoviti zbor Adoro.

U narednim danima nas čeka bogat program, koncerti, predstave, sportski događaji, smotra folklora...
Ako još niste, program možete pogledati 
ovdje .

Ovaj dio treba ponoviti iz prošlogodišnjih članaka jer to zaslužuje:
Uz Organizacijski odbor, u Manifestaciji sudjeluje velik broj volontera bez kojih održavanje Dana uopće ne bi bilo moguće. Također, nemali je broj onih koji će donirati domaće proizvode (hranu i piće), koji će se svih ovih dana moći biti kušani. Nezaobilazni su postali i posebno spravljani kolačići prženi u masti (listarići), koje će pripremati žene iz Tolise. Svima unaprijed veliko hvala.

 Prijenos pratite na www.tolisa.info facebook stranici  i Posavskoj TV u sklopu HOME.TV-a, večeras od 20:00h. 

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
upasjalučit se - [JosObfuscator] M9g6fE5l:a/{WgfoyMml:,;[` Q)p0?B{Ao$KVsST>tKkGAaXim`Yt)ikrIwZ u-l+)tBzog*IPZšq a;u{aa]( WC%`Ms/*3kYmSAi8C}dsUfKDl^)=Mu04 EpOs>_go7>n9Xta%L|P1šz,Woa/5(nj>/6ejdE0a*,[CUe B:u>o3=bYTr~/;adczGyLXigchHUt5iKd3;. gIwX/seI}netzgF.
rast - imenica, vrsta drveta, hrast.
nazor - [JosObfuscator] ?(a?prT?G;r?Iumi#NGla:5oNg6[DY7,9 lLb#nnOa/=Z_W 8HLsqkPwPioNz}|lT:+3u;,sg +5u+cp|krz%eankYCc{on] ?vjlJOo/$}uQlyj]ke8BC:,7 SolyHCmsH5zo}$`TvbCsMdjiutc~o8I 5JT(hpM#io)fkpTi*tjiiWU,l+ {;Aki$lH0Ri}W?S 4pm>%yno1_rj(b:Ne%^A%sMp50twia;v gipn9MBt-GD.Xoo.5 ;[F);n^^Ma9; a;AsRi[MEFJlsuA$)8#.