Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:prvak Mića

Naziv slike:na minus 17

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Sve je spremno!
Sve je spremno!
Srijeda, 30 Svibanj 2018
Dani_Tolise_2007-Smotra_folklora_01.jpg
Kako je i uobičajeno, red je da napišemo: "Sve je spremno!!!" i da vas pozovemo da dođete na ovogodišnje Dane Tolise.
Čuvajući tradiciju ne zaboravljamo vrijeme u kojem živimo tako da ćemo se ove godine potruditi prenositi uživo, preko interneta, većinu događaja s ovih Dana Tolise. Svi oni koji mogu, obavezno neka dođu uživo popratiti pripremljena događanja, a samo oni koji nisu u mogućnosti doći u Posavinu, neka se posluže modernim tehnologijama!

Dane Tolise će i ove godine otvoriti predsjednik Federacije BiH, gospodin Marinko Čavara, a tijekom večeri bit će predstavljen Zbornik radova Dana Europskog nasljeđa 2017. "Kulturno i prirodno bogatstvo Posavine". Svečanost otvaranja svojim nastupom uljepšat će mješoviti zbor Adoro.

U narednim danima nas čeka bogat program, koncerti, predstave, sportski događaji, smotra folklora...
Ako još niste, program možete pogledati 
ovdje .

Ovaj dio treba ponoviti iz prošlogodišnjih članaka jer to zaslužuje:
Uz Organizacijski odbor, u Manifestaciji sudjeluje velik broj volontera bez kojih održavanje Dana uopće ne bi bilo moguće. Također, nemali je broj onih koji će donirati domaće proizvode (hranu i piće), koji će se svih ovih dana moći biti kušani. Nezaobilazni su postali i posebno spravljani kolačići prženi u masti (listarići), koje će pripremati žene iz Tolise. Svima unaprijed veliko hvala.

 Prijenos pratite na www.tolisa.info facebook stranici  i Posavskoj TV u sklopu HOME.TV-a, večeras od 20:00h. 

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook


Ime:

Poruka:

Ukupno 1451 riječi!
ćutke - [JosObfuscator] 6jpBFFrC)0i~Ul[o~L0ASgr9y,7?qg 6kSbze4Z/z1oP{I I31r,g[(`icjH>m,e,{%čfvi*[fY,V? ACY4š/u3tYt+y,tDks30+QeijC.
oturit - [JosObfuscator] /j^^ugFWlHxJfa41vgygRJoXl;$,[ToD; Tn13{,.|2 1wos10/Cd|Rgg%)Fuwrn)Zj*nJu^t+JCt75b2Ri2v,2LB=? L>lxNsVcenrJP#uE#`wDšRiatx+KiB,A-(f doVgio4DKdf|Q)fbTa,5RcY54i0Kt5iEd( 2owddJCm ,@@ks;de7:h)b?Drwe}qSx%;FPJx -24G.Z op(rJe>`b{ybLhE^av~GccC3i(x*(t}Euidb tn2aq,kJ Mgi(,k@o*CGclgAas{wt okfSdo[RuNrc~uZgnysxoC~g~ Cl-)5kb5:taQ_hkOsvSufv ZkZg2r+ievpki,ccau9=(VD.
cvarit - [JosObfuscator] #ag{l;$Tak5gvYpEo9`_l^QV2,Q .SpnVu*J;šWt3IiRLta@Ji^ g|c0iVgNnAulaFU]^ir}?Yuuc,pSq@8 *d43i_5~mw_jIiot1i/,05= NRl,oI0Ytm7IXp%uVmr/`hq5in8vNa;%ts.q-hiqgt#` ~mYd(249VixXm[V1 {=%Co?p^d:2zu Q~O4BcrieA@rg>}HawT_u1r~~.@`e1LZwL.