Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sve je spremno!
Srijeda, 30 Svibanj 2018
Dani_Tolise_2007-Smotra_folklora_01.jpg
Kako je i uobičajeno, red je da napišemo: "Sve je spremno!!!" i da vas pozovemo da dođete na ovogodišnje Dane Tolise.
Čuvajući tradiciju ne zaboravljamo vrijeme u kojem živimo tako da ćemo se ove godine potruditi prenositi uživo, preko interneta, većinu događaja s ovih Dana Tolise. Svi oni koji mogu, obavezno neka dođu uživo popratiti pripremljena događanja, a samo oni koji nisu u mogućnosti doći u Posavinu, neka se posluže modernim tehnologijama!

Dane Tolise će i ove godine otvoriti predsjednik Federacije BiH, gospodin Marinko Čavara, a tijekom večeri bit će predstavljen Zbornik radova Dana Europskog nasljeđa 2017. "Kulturno i prirodno bogatstvo Posavine". Svečanost otvaranja svojim nastupom uljepšat će mješoviti zbor Adoro.

U narednim danima nas čeka bogat program, koncerti, predstave, sportski događaji, smotra folklora...
Ako još niste, program možete pogledati 
ovdje .

Ovaj dio treba ponoviti iz prošlogodišnjih članaka jer to zaslužuje:
Uz Organizacijski odbor, u Manifestaciji sudjeluje velik broj volontera bez kojih održavanje Dana uopće ne bi bilo moguće. Također, nemali je broj onih koji će donirati domaće proizvode (hranu i piće), koji će se svih ovih dana moći biti kušani. Nezaobilazni su postali i posebno spravljani kolačići prženi u masti (listarići), koje će pripremati žene iz Tolise. Svima unaprijed veliko hvala.

 Prijenos pratite na www.tolisa.info facebook stranici  i Posavskoj TV u sklopu HOME.TV-a, večeras od 20:00h. 

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
tabirenje - imenica, uklanjanje primjesa tribljenje, prebiranje.
utaćit - [JosObfuscator] dgIlpxlUCahnX%bgi83Yo|0I,l3,z? sSaDpN6@r3*iPVm#diM-sR7r,iO+^t{2(ofi, mdnf/s@:eJ+,^KKn3 GUzu)JlAm,liV_KWorB^OCi]s%%t;K>i5UEp `d(rsVJs(8e*ZV/4 Gu6saIhlGju`@e0,.~d+ [?6-Ss@caltT0DQwr1.BE[a>dhla[Oh ,CbXomh1cbdjc? #bn%es}č/5s46e`g^SAaEhtcN }s~)i=c[l]ie5 r6isOtEUJ1@iCNdGu0aau.
tora - [JosObfuscator] tap1iZid5Smoel0TUn4dPHi2Kc+Ma0pIl,M R+yvdiHiwLLzv9rvcc:Mah0czriV|0ihz6tVtmC~o~ +1pe,r2@ClU|jjajB:bvpjcaw7 Gwžb*?heFZksnH]Yab=ZDK,KY /^-žs]kDeAnXO4>as NuDkuoJ#6M4j_DPa9 8nujv/UeG C06BEčpq~iM:s^~ftliC `:mopiokM a@`kPBBo[u}x1dć:-9ix(,HiZ{X icžT#NJe-^Wk#ncc0aY ~Mk8,kbboG{:vjxbxTaJ:er` %(AIsnI?MzAe)} zpK98rg~,%ji+O+PmA-jf+XBed}k|n#]hTgj[1H5ueQgwj-ei- OOo{Lo1Gxs:^aRoTZ@KbvxVnjpuoRtp Ph|4-Zi0[gL4[ZIiRAj{8wre/;.0nf%@qLu56i.