Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:Stara jela 099

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sve je spremno!
Srijeda, 30 Svibanj 2018
Dani_Tolise_2007-Smotra_folklora_01.jpg
Kako je i uobičajeno, red je da napišemo: "Sve je spremno!!!" i da vas pozovemo da dođete na ovogodišnje Dane Tolise.
Čuvajući tradiciju ne zaboravljamo vrijeme u kojem živimo tako da ćemo se ove godine potruditi prenositi uživo, preko interneta, većinu događaja s ovih Dana Tolise. Svi oni koji mogu, obavezno neka dođu uživo popratiti pripremljena događanja, a samo oni koji nisu u mogućnosti doći u Posavinu, neka se posluže modernim tehnologijama!

Dane Tolise će i ove godine otvoriti predsjednik Federacije BiH, gospodin Marinko Čavara, a tijekom večeri bit će predstavljen Zbornik radova Dana Europskog nasljeđa 2017. "Kulturno i prirodno bogatstvo Posavine". Svečanost otvaranja svojim nastupom uljepšat će mješoviti zbor Adoro.

U narednim danima nas čeka bogat program, koncerti, predstave, sportski događaji, smotra folklora...
Ako još niste, program možete pogledati 
ovdje .

Ovaj dio treba ponoviti iz prošlogodišnjih članaka jer to zaslužuje:
Uz Organizacijski odbor, u Manifestaciji sudjeluje velik broj volontera bez kojih održavanje Dana uopće ne bi bilo moguće. Također, nemali je broj onih koji će donirati domaće proizvode (hranu i piće), koji će se svih ovih dana moći biti kušani. Nezaobilazni su postali i posebno spravljani kolačići prženi u masti (listarići), koje će pripremati žene iz Tolise. Svima unaprijed veliko hvala.

 Prijenos pratite na www.tolisa.info facebook stranici  i Posavskoj TV u sklopu HOME.TV-a, večeras od 20:00h. 

 

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
cavlit - [JosObfuscator] cpKr%jozEuRsnHiKhXhBtRECib,@RN]U e^]oPmXo(SlVR(,#i9xtvO:Jfid,r94c wtJwQxrbabžwPIi>44Atgf%)oin,Xi C0~iCG9s1Gv^k9;|Lha5hz9It>O0iv.
adže - [JosObfuscator] 5>RmpnENeoYaž`k8w.{#ix UmNaMX_sfikPE1iX=r(j7]acn0crleqF}p To>L~J.sN(MYHoJ(Rtb+eyG)Z,: dm*c8iaapx@šn[k_Ca}I1wrXerh.
obražnjak - [JosObfuscator] }/hi`+w}m}Vke>no.i_~,Pcjjna1,K+o58 ->ckwAPoI:40m7_ac#d+x7 E*dDmbH(e6pXZDspa:@j c(-yi/r}| ssprpllK/aJpd0n0=diJsh}n566ieE`I$S L4^s?:OSaefW(v jsav;DPi|]?Bn?TjD6sF*JkwreobN#+g;n* :W,oUb_t/>rT|DZ1akG[SzkTaPXLu0,*~ex R{pUe%cčNaO;me>nGpejkxF6^erRK Ao=J0#dXe~k =-rz)ssyv9?]Ji@YnA?-Frjws[D83Ck7o$~SgzhU_i N2lo>qm~b6@Gyrhoh6aPzG0[>Aa`S$t.