Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 100

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Izabran novi predsjednik Zaklade Terra Tolis
Izabran novi predsjednik Zaklade Terra Tolis
Utorak, 09 Siječanj 2018
dani_tolise_vodstvo_zaklade.jpg
Na sinoć (8.1.2017.) održanoj redovnoj izbornoj sjednici Upravnog odbora zaklade Terra Tolis izabrano je novo rukovodstvo. Za novog predsjednika Zaklade i Organizacijskog odbora Dana Tolise jednoglasno je izabran Daniel Dominković, za dopredsjednika Petar Damjanović, a za tajnika Ivo Nedić. Dosadašnji predsjednik Mario Oršolić se zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli radu zaklade i organizaciji Dana Tolise te je zaželio novom predsjedniku puno uspjeha u daljnjem radu.

Na sjednici je utvrđen i datum održavanja Dana Tolise 2018. godine.  Ovogodišnja Manifestacija počinju 30. svibnja,  a završit će 3. lipnja. Također, donesena je odluka o raspisivanju natječaja za dodjelu Književne nagrade „fra Martin Nedić“. Tako će s svi autori koji su objavili književno djelo od 1.1.2017., zaključno do 1.4.2018., moći prijaviti na ovaj natječaj, a dodjela nagrade bit će upriličena u sklopu Dana Tolise 2018.

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
kezme - [JosObfuscator] +Y3OIiw=`Om)>e;#n]iBccIa]q]w%,L:s~O Vh?shj;ies/F-fd@n@8Copwd~gYul|fonrTbdok6,Ji^šSZ{,4nDj.bEvasN[ Epss,{7Jev:i0vn):Hjq>aP:`bo,OQ ZHy~s%9vvzim6i;nU@/16jL$#sLk;wiarHN{ xT]aPd=B}o/l6GpxekN]sBkracF^e+H-qn2~-thv-.
šanto - imenica, u igri anjca, naziv za igraću kartu damu žira, koja može vrijediti 3 ili 11 bodova, ovisno od toga što više odgovara igraču.
lokmaja - [JosObfuscator] Gm+iS+Kme.c6e,BxnJFveiUcsx1WaB5,DYFQX ivL_,D.FZ2 e*Bl6Ri^oMk5mha:č@Loa