Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 117

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Izabran novi predsjednik Zaklade Terra Tolis
Izabran novi predsjednik Zaklade Terra Tolis
Utorak, 09 Siječanj 2018
dani_tolise_vodstvo_zaklade.jpg
Na sinoć (8.1.2017.) održanoj redovnoj izbornoj sjednici Upravnog odbora zaklade Terra Tolis izabrano je novo rukovodstvo. Za novog predsjednika Zaklade i Organizacijskog odbora Dana Tolise jednoglasno je izabran Daniel Dominković, za dopredsjednika Petar Damjanović, a za tajnika Ivo Nedić. Dosadašnji predsjednik Mario Oršolić se zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli radu zaklade i organizaciji Dana Tolise te je zaželio novom predsjedniku puno uspjeha u daljnjem radu.

Na sjednici je utvrđen i datum održavanja Dana Tolise 2018. godine.  Ovogodišnja Manifestacija počinju 30. svibnja,  a završit će 3. lipnja. Također, donesena je odluka o raspisivanju natječaja za dodjelu Književne nagrade „fra Martin Nedić“. Tako će s svi autori koji su objavili književno djelo od 1.1.2017., zaključno do 1.4.2018., moći prijaviti na ovaj natječaj, a dodjela nagrade bit će upriličena u sklopu Dana Tolise 2018.

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
imavat - glagol, imati što povremeno: \"imavo sam ja toga koliko oćeš, sad više nejam\".
obarine - [JosObfuscator] V%Di{mueNC4WNn`h^EBi}pUcDa;%2(P,, Om=u5mK-n`Cod0,ržw%X.=*9/7,U uK*8GnHaXi{ 3;t)@siTa-vE:IPiWd8nNIj.dgoDk[ol,IRGlTjW?iuZ4=,9b]Xy fxJ7k->euW=3hk;N^na?0n1vz,j,ZGeJlA NoTProIqMr(s9VZt=M2aCtZC5as42Qkdta0*X9 LGIm:ea|)xs9]E;2a(,np `+:k(go3fsH{TJ$t?Np~iOs_j;R8KuRbF,ja @3gjjvl6/a(v%v6#DJoe%^*,F1Ew4 uy.igBzAnmxhFu~tJy3+]r_D2ik^lgncEqQa#.g @i9 +s`lya+i/z|yqčmQ@9n=nFQKodx-jp,g ]fr)$mqa^Gimsd_Ei)q Cp;:OrzV(]akA|vTldwjhe9rnj=jaaLi+ lčO^rLtv]>`aWhcrpfUw[gg?l{rOG*e|$Z.
fosna - imenica, zidarska trocolna daska, ponekad ojačana sa željezom. Služi za postavljanje skele.