Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Izabran novi predsjednik Zaklade Terra Tolis
Izabran novi predsjednik Zaklade Terra Tolis
Utorak, 09 Siječanj 2018
dani_tolise_vodstvo_zaklade.jpg
Na sinoć (8.1.2017.) održanoj redovnoj izbornoj sjednici Upravnog odbora zaklade Terra Tolis izabrano je novo rukovodstvo. Za novog predsjednika Zaklade i Organizacijskog odbora Dana Tolise jednoglasno je izabran Daniel Dominković, za dopredsjednika Petar Damjanović, a za tajnika Ivo Nedić. Dosadašnji predsjednik Mario Oršolić se zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli radu zaklade i organizaciji Dana Tolise te je zaželio novom predsjedniku puno uspjeha u daljnjem radu.

Na sjednici je utvrđen i datum održavanja Dana Tolise 2018. godine.  Ovogodišnja Manifestacija počinju 30. svibnja,  a završit će 3. lipnja. Također, donesena je odluka o raspisivanju natječaja za dodjelu Književne nagrade „fra Martin Nedić“. Tako će s svi autori koji su objavili književno djelo od 1.1.2017., zaključno do 1.4.2018., moći prijaviti na ovaj natječaj, a dodjela nagrade bit će upriličena u sklopu Dana Tolise 2018.

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
streljo - [JosObfuscator] ikir8iw}HmleenwiFiAbEc;#R/DaJE+I,js? +rj5Ma+r{u9š8]HAčsho_zuaV|qmpH9F=aXnMDaB( >Uo^8Hhgs-Yd*o*Hb(zaihk6,#G w8qn;Os,eXfpd|oh.^čLCqNVeWvš:/?l8QjBRa?EALnotaQo; a0o)uETs_0SoCbh)7EMaH4,(vU)m G]yčiDPEuU_AWfplsoj6:|$.
artija - imenica, materijal napravljen od drvene celuloze, na kojem se piše, crta i sl., papir, hartija.
odžak - [JosObfuscator] etE7i+miQeJl*?nAHg0Xilz*9ocMs;WaOvj,~kO1 bdS6X;iL?OSm.nHUdTIjmQ(p}agk57mu.