Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 046

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Kultura arrow Vijesti arrow Izabran novi predsjednik Zaklade Terra Tolis
Izabran novi predsjednik Zaklade Terra Tolis
Utorak, 09 Siječanj 2018
dani_tolise_vodstvo_zaklade.jpg
Na sinoć (8.1.2017.) održanoj redovnoj izbornoj sjednici Upravnog odbora zaklade Terra Tolis izabrano je novo rukovodstvo. Za novog predsjednika Zaklade i Organizacijskog odbora Dana Tolise jednoglasno je izabran Daniel Dominković, za dopredsjednika Petar Damjanović, a za tajnika Ivo Nedić. Dosadašnji predsjednik Mario Oršolić se zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli radu zaklade i organizaciji Dana Tolise te je zaželio novom predsjedniku puno uspjeha u daljnjem radu.

Na sjednici je utvrđen i datum održavanja Dana Tolise 2018. godine.  Ovogodišnja Manifestacija počinju 30. svibnja,  a završit će 3. lipnja. Također, donesena je odluka o raspisivanju natječaja za dodjelu Književne nagrade „fra Martin Nedić“. Tako će s svi autori koji su objavili književno djelo od 1.1.2017., zaključno do 1.4.2018., moći prijaviti na ovaj natječaj, a dodjela nagrade bit će upriličena u sklopu Dana Tolise 2018.

 
Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
dibat - [JosObfuscator] .^$pzzrLoU]$iV:09tkN/.$0riLxi)of`kvo/fe6sckn*M|,ox,D* W+~W*čFlFGeskaa]%tp8X4iJy@u +9bnk9iyaKik:zG^^vlXou;@R }N_>pfZ^Vcr;c_?i^u4=[l(cip>`kl/ur.U^N,=W ;ft0rx8ea%7FVtžIEi3jIt%vbhUiI(X .%}l4m1o%dYIgOT^0]u/K.ćT9pnflakSoQ=2ErsdXt%8S` ?Rd[a6(xHx ds,K$/e8 aiH0nnMJneCE4]6šbutu50o,= 6u-AčVO`]Cim`n,x0/i_Wm-u,g4$t X=-v*f[A#re{e5#S%=bY*Last3z}Z7i
podzibit - podvući kakvu polugu i slično, pod kakav predmet kako bi ga se moglo podignuti ili odvojiti od drugog predmeta.
Ilino - imenica, dan svetog Ilije, Ilijino.