Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:domišljato i autohtono

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Đeram

Naziv slike:

Naslovnica
Izabran novi predsjednik Zaklade Terra Tolis
Utorak, 09 Siječanj 2018
dani_tolise_vodstvo_zaklade.jpg
Na sinoć (8.1.2017.) održanoj redovnoj izbornoj sjednici Upravnog odbora zaklade Terra Tolis izabrano je novo rukovodstvo. Za novog predsjednika Zaklade i Organizacijskog odbora Dana Tolise jednoglasno je izabran Daniel Dominković, za dopredsjednika Petar Damjanović, a za tajnika Ivo Nedić. Dosadašnji predsjednik Mario Oršolić se zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli radu zaklade i organizaciji Dana Tolise te je zaželio novom predsjedniku puno uspjeha u daljnjem radu.

Na sjednici je utvrđen i datum održavanja Dana Tolise 2018. godine.  Ovogodišnja Manifestacija počinju 30. svibnja,  a završit će 3. lipnja. Također, donesena je odluka o raspisivanju natječaja za dodjelu Književne nagrade „fra Martin Nedić“. Tako će s svi autori koji su objavili književno djelo od 1.1.2017., zaključno do 1.4.2018., moći prijaviti na ovaj natječaj, a dodjela nagrade bit će upriličena u sklopu Dana Tolise 2018.

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zjale - [JosObfuscator] ]jpXu#r#Fo~h_TdwV64yu]QkWt0 Oank#igqčZVe:4trg(RaOo6,a IEh@)n+i0kqa,~kXDGa9k_Jvyj)> Vp}AIrJvIyo6ijI[zpt3vt*oDg|?(dQN,= wrnMXevQwN0pk`$_JoBd7swJ~%tfKoijeep%ć;}zLYiaa? 3U%V$pLWr4uUBoj(ei*#mzz$:7v.)oLqpdC%Ht,+k?% Ltn`iIC]bšM|t6a6GrC.p j\S"nQP5>_rK;@UonMdu=a/(~vI`xoa3t}P CH[`zOj0Fa~_G;2lOc^Xe4e\Y="#),g ;nte?L 0V6plk0rZ)NnoZJn7dd.19)a5QRv^a]t=DOiv[ sCrnQNl(Qi.0ZkšcmJ6t7OaC],Fe} *g)C}RuKop[@bdxiu~Yt$:YHi`3 ..6v/D;dWrTrmQiH,3#.j{edimT5e|.
prdašuša - imenica, pogrdno, osoba koja ne uživa osobit ugled, nepoznata osoba, nitko i ništa.
pakle - imenica, pakiranje, tuce.