Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Izabran novi predsjednik Zaklade Terra Tolis
Utorak, 09 Siječanj 2018
dani_tolise_vodstvo_zaklade.jpg
Na sinoć (8.1.2017.) održanoj redovnoj izbornoj sjednici Upravnog odbora zaklade Terra Tolis izabrano je novo rukovodstvo. Za novog predsjednika Zaklade i Organizacijskog odbora Dana Tolise jednoglasno je izabran Daniel Dominković, za dopredsjednika Petar Damjanović, a za tajnika Ivo Nedić. Dosadašnji predsjednik Mario Oršolić se zahvalio svima koji su na bilo koji način pomogli radu zaklade i organizaciji Dana Tolise te je zaželio novom predsjedniku puno uspjeha u daljnjem radu.

Na sjednici je utvrđen i datum održavanja Dana Tolise 2018. godine.  Ovogodišnja Manifestacija počinju 30. svibnja,  a završit će 3. lipnja. Također, donesena je odluka o raspisivanju natječaja za dodjelu Književne nagrade „fra Martin Nedić“. Tako će s svi autori koji su objavili književno djelo od 1.1.2017., zaključno do 1.4.2018., moći prijaviti na ovaj natječaj, a dodjela nagrade bit će upriličena u sklopu Dana Tolise 2018.

 
Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
uskupit - [JosObfuscator] )LHkUgCSYl~;DSGal2.vwg?]zo);JlQG,W 25pc>T,o3d`m%i/%xaTg,;cV_n9kLnu`Z*LDt:XRi0 Ušytmp3oq 5ys9|s:a+ PSp0/SoydLaq @}7i/0YtlFmCiNXIK oaK8uzPbye=rmgwG=8l0Pj:9Ue@}(0.
Ilino - imenica, dan svetog Ilije, Ilijino.
brist - imenica, vrsta drveta, brijest.