Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 064

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:ostaci panonskog mora

Naslovnica arrow Vijesti arrow Biciklijada i koncert
Biciklijada i koncert
Subota, 17 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Trećeg dana Dana Tolise održane su dvije biciklijade, dječija i za odrasle te koncert domaćeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije spriječila održavanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlađih sudionika.
USKORO SLIKE!!!
Večer je bila rezervirana za KUD "Kralj Tomislav" koji je svom selu povodom obljetnice 90 godina postojanja poklonio cjelovečernji nastup.
Folklorna sekcija prezentirala se u prvom nastupu sa spletom Slavonija, a Bunjevku su predstavili u drugom nastupu, na kraju večeri. Goste su zabavljali odlični Toliški mladići u užem i proširenom sastavu instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim skladbama.
Glumačka sekcija je izvela dva igrokaza i dobro nasmijala goste.
Između nastupa sekcija našeg KUD-a publiku su zabavljale i nasmijavale do suza odlične voditeljice programa, Ruža i Manda. Kako nisu Tolišanke, ali nisu niti udane, ovim putem apeliramo na momke iz Tolise da ih privedu i ožene kako bi ih mogli učlaniti u KUD gdje po svojoj izvrsnosti zasigurno zaslužuju biti! 
 
 
 
tekst: Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
javašluk - imenica, situacija u kojoj svatko radi ono što hoće, bezakonje, anarhija.
neuprav - prilog, onaj koji krivuda, koji nije pod pravcem, kriv, grbav, krivudav. U prenesenom značenju onaj koji nije kako treba.
grabljara - [JosObfuscator] `si9H9meK-e6Bl^.nS,8Cis+3=6clytHa(YkEi,G,k 0psv~rnT4p6s_t*Cv@a~2R+ ^g,Gddbr6qXmu*`bDSleo WuNrgmzC>nrezt5nCuzl2mN}eVr^%V,*Wl r:KzUrUaG Ymk2eGt@zeM|0yxnQ3j~Me;%c m9u~t>OOu`r+DYaqSvEecmgI? QQv[iSNmgv J00čKG+li_RašAćSQedX%^nHmj772Rie46+ +vBXo3+am{#n+_u3ija,s@E3k]riEP}rOhc*] H2#]CpO}=o*2vRjr|$šOi^AnR?(awQ{H.