Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:Barba

Naziv slike:Suci

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Biciklijada i koncert
Biciklijada i koncert
Petak, 16 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Trećeg dana Dana Tolise održane su dvije biciklijade, dječija i za odrasle te koncert domaćeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije spriječila održavanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlađih sudionika.
Večer je bila rezervirana za KUD "Kralj Tomislav" koji je svom selu povodom obljetnice 90 godina postojanja poklonio cjelovečernji nastup.
Folklorna sekcija prezentirala se u prvom nastupu sa spletom Slavonija, a Bunjevku su predstavili u drugom nastupu, na kraju večeri. Goste su zabavljali odlični Toliški mladići u užem i proširenom sastavu instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim skladbama.
Glumačka sekcija je izvela dva igrokaza i dobro nasmijala goste.
Između nastupa sekcija našeg KUD-a publiku su zabavljale i nasmijavale do suza odlične voditeljice programa, Ruža i Manda. Kako nisu Tolišanke, ali nisu niti udane, ovim putem apeliramo na momke iz Tolise da ih privedu i ožene kako bi ih mogli učlaniti u KUD gdje po svojoj izvrsnosti zasigurno zaslužuju biti! 
 
 
 
tekst: Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
isprisicat - glagol, presjeći štogod na više mjesta.
ocriznit se - [JosObfuscator] zGJg%Y6lHc0a~+(egd|o:^YI7l1(Jt,JTr %quonrwT(reJ4b~e IWmbQN[W@idG*tR>*iN N)yvz%G`Vi+š*HevH R;.W1py|?kOisOOwj+ba4JcFnHqXkx,Ydg [BoLXt[%RErVl|1ji}>9j7.eH;NTzVNn?|v_UiWm{]4t[i*^Zil Z,$sLqGNGeuO5L|,[ %JndDcluVo66:Rfćc?NCOi99vM WesVe@QppbO(iP.
sekundara - [JosObfuscator] vH{HkWAa_9+HRz6w@0a]RmBSlC/^ejA9kF~%akAN: Cn;Sa}a1 ([55EsX#yAVaV~j0LtDP9u: z9k$o^tj?l,a#9b,] wPovoER`BFdMHF>r-fbeHxAđ#b%GuG%IXjxlEef5 0s=2;,e*PI{kmGud|+n=w#dJSSe1.