Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 116

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Biciklijada i koncert
Biciklijada i koncert
Subota, 17 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Trećeg dana Dana Tolise održane su dvije biciklijade, dječija i za odrasle te koncert domaćeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije spriječila održavanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlađih sudionika.
USKORO SLIKE!!!
Večer je bila rezervirana za KUD "Kralj Tomislav" koji je svom selu povodom obljetnice 90 godina postojanja poklonio cjelovečernji nastup.
Folklorna sekcija prezentirala se u prvom nastupu sa spletom Slavonija, a Bunjevku su predstavili u drugom nastupu, na kraju večeri. Goste su zabavljali odlični Toliški mladići u užem i proširenom sastavu instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim skladbama.
Glumačka sekcija je izvela dva igrokaza i dobro nasmijala goste.
Između nastupa sekcija našeg KUD-a publiku su zabavljale i nasmijavale do suza odlične voditeljice programa, Ruža i Manda. Kako nisu Tolišanke, ali nisu niti udane, ovim putem apeliramo na momke iz Tolise da ih privedu i ožene kako bi ih mogli učlaniti u KUD gdje po svojoj izvrsnosti zasigurno zaslužuju biti! 
 
 
 
tekst: Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
truljica - imenica, vidi trulja.
čučavac - [JosObfuscator] 2HA3i34}r*_?olMun,i.GVE+č`=4|nko_Zl,PBS ?p6fo|lc6j]J}r.shc6YkG~~iTh#c :W%CtKZR2,}}xB /nT18dhuQžWznaLc[diEm#k0k^Z K:bkUf}oBja2hi, b[2nW#4e4dc 4Np{F]o7s/|ojOeAdGjXIu)yjl+x$e73 ;WwkzC$C8-,š~a@F+ke5+onlyQX@fjcmkAu8mz,wt11b 5)ucb:C Oex^}k4oDXmF%ev GsW@D-e/:n cOnj6>E-uAcam[ž@:9gd4imtFa,fA-s =o:o)bw~p[Mab_vV)ZlTc6cWj|l{r9aiul W3.yč1xuJčke.s#uRćbnHi=lhs0.
fuljit - [JosObfuscator] ,>0=,gg$V.jl3NDa}{gQ~3o%Ml*ngT,s( f?x2p-id%uzmšKCpftr6g2kat(todih W;d8;v#w?jneFOndt,f@krpK?kPoVn+^vaXaee`gZ,-2 ,(p:=rI^dYE=4jwveA8utuigl/u Ikb(e6C0zFb tKiZXUspKKpquAIJšwn]rBt4#IaHm.PnZTj8aMq@ YzL-4Nv{uMkBR;aUGt|*.