Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Glavni fišmajster

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Biciklijada i koncert
Biciklijada i koncert
Petak, 16 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Trećeg dana Dana Tolise održane su dvije biciklijade, dječija i za odrasle te koncert domaćeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije spriječila održavanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlađih sudionika.
Večer je bila rezervirana za KUD "Kralj Tomislav" koji je svom selu povodom obljetnice 90 godina postojanja poklonio cjelovečernji nastup.
Folklorna sekcija prezentirala se u prvom nastupu sa spletom Slavonija, a Bunjevku su predstavili u drugom nastupu, na kraju večeri. Goste su zabavljali odlični Toliški mladići u užem i proširenom sastavu instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim skladbama.
Glumačka sekcija je izvela dva igrokaza i dobro nasmijala goste.
Između nastupa sekcija našeg KUD-a publiku su zabavljale i nasmijavale do suza odlične voditeljice programa, Ruža i Manda. Kako nisu Tolišanke, ali nisu niti udane, ovim putem apeliramo na momke iz Tolise da ih privedu i ožene kako bi ih mogli učlaniti u KUD gdje po svojoj izvrsnosti zasigurno zaslužuju biti! 
 
 
 
tekst: Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook


Ime:

Poruka:

Ukupno 1451 riječi!
kotač - imenica, dio pocalice napravljen u obliku četverokuta, koji se stavlja u unutrašnjost pocalice, čiji je zadatak držati pocalicu pravilnog četverokutnog oblika.
baguda - imenica, v. baga.
mašice - [JosObfuscator] )R?mdepts;m7{a0lXV9pnda9;8 ^,B{QnJ)a=hpKrMnVaX-/vqc=1Ha[n vkuX(Rb (XCo$.,~bN^9Qla;Ui#.$}_k+uE3Ch5 47`(vCwAeh-(7l:~,Hi`+xkG:JmmeSFGTu skpkFvlgig^n*OZYc+=+]e5J%-t^;^eNb?,.)2YZ ]a93bnYBYxaR]%mu>9i8?jBeo{{9Xnnj:eQ$n#pVazy np-nrWagJCz^}vga^Ge~rfU.KtE}aikY/mnw*dj5(uBe 6;_q:iR# iXNHuTWQ0Dzz2ilIF{fmcG.KIa6HYbn8S6-jCv*u5} hrpZžQ;l:Oa1P0cmrX%i. =LsAiNX[zV 6%WXlKo0YUž#LAL$tV8~aS:hIb.