Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Biciklijada i koncert
Biciklijada i koncert
Subota, 17 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Trećeg dana Dana Tolise održane su dvije biciklijade, dječija i za odrasle te koncert domaćeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije spriječila održavanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlađih sudionika.
USKORO SLIKE!!!
Večer je bila rezervirana za KUD "Kralj Tomislav" koji je svom selu povodom obljetnice 90 godina postojanja poklonio cjelovečernji nastup.
Folklorna sekcija prezentirala se u prvom nastupu sa spletom Slavonija, a Bunjevku su predstavili u drugom nastupu, na kraju večeri. Goste su zabavljali odlični Toliški mladići u užem i proširenom sastavu instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim skladbama.
Glumačka sekcija je izvela dva igrokaza i dobro nasmijala goste.
Između nastupa sekcija našeg KUD-a publiku su zabavljale i nasmijavale do suza odlične voditeljice programa, Ruža i Manda. Kako nisu Tolišanke, ali nisu niti udane, ovim putem apeliramo na momke iz Tolise da ih privedu i ožene kako bi ih mogli učlaniti u KUD gdje po svojoj izvrsnosti zasigurno zaslužuju biti! 
 
 
 
tekst: Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
šušanj - imenica, grabova grana sa suhim lišćem na sebi koja se na badnjak stavlja na zid kuće. Ponegdje se stavlja i hrastova grana s lišćem.
kalabućka - [JosObfuscator] $i2*]mlMXeGnOz/ri_[c/~azY6yk,, NfB]bll}R8)Ba0gvRtjY6XoL,Bru{V :wgd{lHqoIi_>Qiubl%BX_,] .m.p:jJ9U$esBC-JšeBaa[AWSOv6fi)*L8n6a,O: w8v.b1hr$Ul=>^(*a,YtUaBw#JE *zfi8,aGb ~PvX|ooA2zXdGBMgIe9~.
džonjat - [JosObfuscator] *CNCgz83ZJlHvB]SaDQig:1iAo0N]lj@tlD,/ Up}q}OmoznToxg[rFd7:n)YY:aomtbD,[>Jv iiss+4pNa0va,tvo0OTNaK_TOMtcqBTiZ:,dtZ?I Yy?7JsTopxla]sv{OvwA=ma:tvfiY 1GO>iu0b B_{n2LmezzAv$39#rgijj2Y22eP@Ndm?We$mlxO,8U m%s(,vpXoa2-(@Rv@aLtcix)l/ d?@k#V/ga9B}tYd) vL#nC0ift])3Sk8o96v$= o]ngqdXe^VCrx pszLFLYplrqaZGtv;Xa,S6t).