Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Biciklijada i koncert
Biciklijada i koncert
Petak, 16 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Trećeg dana Dana Tolise održane su dvije biciklijade, dječija i za odrasle te koncert domaćeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije spriječila održavanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlađih sudionika.
Večer je bila rezervirana za KUD "Kralj Tomislav" koji je svom selu povodom obljetnice 90 godina postojanja poklonio cjelovečernji nastup.
Folklorna sekcija prezentirala se u prvom nastupu sa spletom Slavonija, a Bunjevku su predstavili u drugom nastupu, na kraju večeri. Goste su zabavljali odlični Toliški mladići u užem i proširenom sastavu instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim skladbama.
Glumačka sekcija je izvela dva igrokaza i dobro nasmijala goste.
Između nastupa sekcija našeg KUD-a publiku su zabavljale i nasmijavale do suza odlične voditeljice programa, Ruža i Manda. Kako nisu Tolišanke, ali nisu niti udane, ovim putem apeliramo na momke iz Tolise da ih privedu i ožene kako bi ih mogli učlaniti u KUD gdje po svojoj izvrsnosti zasigurno zaslužuju biti! 
 
 
 
tekst: Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
gulavo - pridjev, 1. o drvetu ono koje ima kvrgu u unutrašnjosti ili izvana pa se teško cijepa; 2. u prenesenom značenju, ono koje će biti teško ostvariti, ono za koje će se morati pomučiti: \"bit će gulavo, al mislim da će naši pobjedit\".
regiljat - [JosObfuscator] ACg3;p[lRBhBa,gA{ovj{%l~~,Sky t(dWgx.o}M3,@v^ozyd0bsr?ikzt~cti^2w([ 2Q.u@vF UqWmwrmoevdJH UX%/n,PKefvokPQ-}okg+I-@Kat*9,~:j^ :uezrFeQjy-đSV5XikvxYact,iehQ h|gGnasfWei/Mvč74x-iao:/jslQQeTw)s5 %lpk){:o:/nK]af(n0{khj$?}QXeu f0#Ou)1QhKvLwP16oođA:Iqe.g?n1l.QZjp:qefvizzm0( wvullxa,,s%qtHxRqiQ4H}ptHi^ehJq =75vMiirFlV9Opio1M 1Mu>MmZo|7b9J#,igw:~Mčgz3ak.9jtexP`yCn?v*9bik2he o$Op6c[rhlxKoaS0vhbi@el1`OaB,@ HKs}qu{>tN-pjs*]o]kUkrg4{ypadGA.bGvos|m4|_ /v:f3:n.}iR[lsLzhi}uOlčuwkOeeo8t mGoep2Or+rSriZkst;siKzMblQ7e{.
imavat - glagol, imati što povremeno: \"imavo sam ja toga koliko oćeš, sad više nejam\".