Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Biciklijada i koncert
Biciklijada i koncert
Subota, 17 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Trećeg dana Dana Tolise održane su dvije biciklijade, dječija i za odrasle te koncert domaćeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije spriječila održavanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlađih sudionika.
USKORO SLIKE!!!
Večer je bila rezervirana za KUD "Kralj Tomislav" koji je svom selu povodom obljetnice 90 godina postojanja poklonio cjelovečernji nastup.
Folklorna sekcija prezentirala se u prvom nastupu sa spletom Slavonija, a Bunjevku su predstavili u drugom nastupu, na kraju večeri. Goste su zabavljali odlični Toliški mladići u užem i proširenom sastavu instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim skladbama.
Glumačka sekcija je izvela dva igrokaza i dobro nasmijala goste.
Između nastupa sekcija našeg KUD-a publiku su zabavljale i nasmijavale do suza odlične voditeljice programa, Ruža i Manda. Kako nisu Tolišanke, ali nisu niti udane, ovim putem apeliramo na momke iz Tolise da ih privedu i ožene kako bi ih mogli učlaniti u KUD gdje po svojoj izvrsnosti zasigurno zaslužuju biti! 
 
 
 
tekst: Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zasutra - [JosObfuscator] dp0|brtxiVi:lwYHbo+N_^6g;4,w ;,dbsaunXWy mn4^oao|D9k.ozanNy rOLpMVMrhSBp_ed,hk-?0qo~_s-tOFou,QSth6=C_rXqa$Uq.
džigeran - [JosObfuscator] JNRYiEmXQ>e|@on0_PCi^cdBZcxakc]$,#l q7kc75rsIuhf?0Gpwa_v^n(h 6i~xI) ^z`vayorIeVWs{;l*=Q/(iu8Rk5C 3čq#5o?.VvB4j^V7%Qe1U+kRC,|,` ]:O`us#^JlDM:=i9^gxč08SZnCK}]Rop?X ~qUMbr:m}82`p]t?%ax$iPleaiA`zjLeWlOa9.
plindžija - [JosObfuscator] Vg#EKiS;mImee9on{ix^c3a6j,*Wdsb JofpW;uoAdrUoe`O^z?hn`Yfizkv|(^m,S S@SUs@u]Hy5dZs0:]k~Q;_i[fZNi 8i>/@z9>v5jrq{ušs(zZiVKM%Gt8u:e0`{lbrnV1jOM#{P yM@iJy|:b )sz1@fIl=i|rgčY/e?nASCxo}GrM,G MGoRpJ)-ć#-e(n1wJTi|L2n5tZd#^oAK_yP aPCuo^I}scgPo^98KSb8@3aFs mFBk|o/Q,ujza43dR; []iPOXbm7#axia. THvV58lraj6Qse@/jtt5]$Y h*ng@e8~FNšs4HcZt.NFo# QBznc=mYaFam},pUmZl:i.iq/j:)?JeM)jE/nQ{rirI96t`iw}=q.