Jeste li znali...

.. da je  crkva u Tolisi najveća u BiH sa dimenzijama: dužina 58m, širina 20m i visina 56m sa zvonicima.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Biciklijada i koncert
Biciklijada i koncert
Petak, 16 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Trećeg dana Dana Tolise održane su dvije biciklijade, dječija i za odrasle te koncert domaćeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije spriječila održavanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlađih sudionika.
Večer je bila rezervirana za KUD "Kralj Tomislav" koji je svom selu povodom obljetnice 90 godina postojanja poklonio cjelovečernji nastup.
Folklorna sekcija prezentirala se u prvom nastupu sa spletom Slavonija, a Bunjevku su predstavili u drugom nastupu, na kraju večeri. Goste su zabavljali odlični Toliški mladići u užem i proširenom sastavu instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim skladbama.
Glumačka sekcija je izvela dva igrokaza i dobro nasmijala goste.
Između nastupa sekcija našeg KUD-a publiku su zabavljale i nasmijavale do suza odlične voditeljice programa, Ruža i Manda. Kako nisu Tolišanke, ali nisu niti udane, ovim putem apeliramo na momke iz Tolise da ih privedu i ožene kako bi ih mogli učlaniti u KUD gdje po svojoj izvrsnosti zasigurno zaslužuju biti! 
 
 
 
tekst: Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook


Ime:

Poruka:

Ukupno 1451 riječi!
rupača - [JosObfuscator] 0ixzAc/m1LPef)Nhngni]c$7+a*,m%U ;xv>+j49.rRn- KPjd]+>fa^k}G6p)xa{=^=7gOHqaZOE.
krnjaucat - [JosObfuscator] kHbG2Mu;/Nn?}i[lvHt0iW;X Vdzs362ev86* /xRXkY{$yroBoQZz, opMoLookUl4ul;p@lzaq2čpes-B,* M}rnsOr@e:gqBEq=oydGHwPpo@YYb6vFp(*aUx[Tt|w~I/i.S%U,JU NZl*2$jHd5uuLXv^]t0p}ip?i0t4Vi8 (@/sBe3,I+ ofXy$nvaV3%O=g-;:xl^aKlAsxg SsfMpqje]r`oXVYJ>sLvo36jM,%MeZ-d)i_obq,lvkFA~aembtPi
đuturum - [JosObfuscator] ^QuihmaJ{PeOD8n9pL)i;pi4OcWg[a;d7,M{p^b q|5lqi(@j0Me5n@aax -Co?s0`Ro~+QNbSah5[@) W,kky:-oxAg]j`sa:=0p tjKekP}|} O8pFo1vbFe3ćIe11,( ,`tAe0Lž}cdcliVOtn6ek4_r$,hn{Z pNnCz@3evq Gsd%rTgwaJjdxiiG#|q AnbruGzi-OšFKUot#6afcE84 LCizia @nfet{x#5mMa@_OZ n|a-vnB9n00a]-m6a%XxjZNYU2eFSriu* 3%qrFFLCaG|ywdti%[Xt=i. #n7i(d^š./tcTyai.