Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Biciklijada i koncert
Biciklijada i koncert
Petak, 16 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Trećeg dana Dana Tolise održane su dvije biciklijade, dječija i za odrasle te koncert domaćeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije spriječila održavanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlađih sudionika.
Večer je bila rezervirana za KUD "Kralj Tomislav" koji je svom selu povodom obljetnice 90 godina postojanja poklonio cjelovečernji nastup.
Folklorna sekcija prezentirala se u prvom nastupu sa spletom Slavonija, a Bunjevku su predstavili u drugom nastupu, na kraju večeri. Goste su zabavljali odlični Toliški mladići u užem i proširenom sastavu instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim skladbama.
Glumačka sekcija je izvela dva igrokaza i dobro nasmijala goste.
Između nastupa sekcija našeg KUD-a publiku su zabavljale i nasmijavale do suza odlične voditeljice programa, Ruža i Manda. Kako nisu Tolišanke, ali nisu niti udane, ovim putem apeliramo na momke iz Tolise da ih privedu i ožene kako bi ih mogli učlaniti u KUD gdje po svojoj izvrsnosti zasigurno zaslužuju biti! 
 
 
 
tekst: Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
guica - [JosObfuscator] hiw^gmOexol~>n~DiREd@c~-eWIa0),#q7F@ i4%s}Cet#rrIal^V;žF^yon6K.e%jW*iK ,d;:=p?iDSawopf_li Vt2iulG^jDe6rcO@lU(m(a00,2Kuu ~>gsyKtCuXr50E_a]wžaxny.Lej7_i*FGPScYABaQ5AmD,3qg] -gzTX}[a2_TYldVjzWwn}jiZz1liSNyc[ua@46@.
brez - prilog, bez: \"idite brez mene\".
gnjecano - [JosObfuscator] u+>Spa,Gr,ZYtiydGu{PjP24n;e,v~?g=R,Dzm VoS@[=lnH,ZoGAD hGIk;o+JIKoj_seW bhnjSbn1eV4|m? lvEQp(;+y*r+e@-*t%(XvLf]eEo|rpzlweJ~c*InSHoq /Uuu>k[X Spsi8RrYet{* RLsi}lF,@io 6khhaTvhEš?>u4^u,.1) W`CJ\D~DVf"(g(nhjma@Oce_Pu1c}a9n~G+Mi* 6-7rgwrZ1arDiwH\Oo1%"A{wrl-ZW c,T(p_Z_ipR,r3Pe/ llDXRoqf#zMddxqPS RrgWrM%#paV5=h^SM#{aHta.