Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow blog-sekcija arrow Biciklijada i koncert
Biciklijada i koncert
Petak, 16 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Trećeg dana Dana Tolise održane su dvije biciklijade, dječija i za odrasle te koncert domaćeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije spriječila održavanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlađih sudionika.
Večer je bila rezervirana za KUD "Kralj Tomislav" koji je svom selu povodom obljetnice 90 godina postojanja poklonio cjelovečernji nastup.
Folklorna sekcija prezentirala se u prvom nastupu sa spletom Slavonija, a Bunjevku su predstavili u drugom nastupu, na kraju večeri. Goste su zabavljali odlični Toliški mladići u užem i proširenom sastavu instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim skladbama.
Glumačka sekcija je izvela dva igrokaza i dobro nasmijala goste.
Između nastupa sekcija našeg KUD-a publiku su zabavljale i nasmijavale do suza odlične voditeljice programa, Ruža i Manda. Kako nisu Tolišanke, ali nisu niti udane, ovim putem apeliramo na momke iz Tolise da ih privedu i ožene kako bi ih mogli učlaniti u KUD gdje po svojoj izvrsnosti zasigurno zaslužuju biti! 
 
 
 
tekst: Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
isan - [JosObfuscator] p(Ni7cmL6>;+eLn>i7(Mc=r>aDd+w,eu( UIUčUKqoPOJ->vyS`jh#.Pe`k_}Go,_v ~Ho.xjsSo@%rv/brqG3@ah|xEI,G o(R3lwqP:oi{ečS,in~=Eg/oOQ|s7te?.
plantika - [JosObfuscator] =6lKihX>mm?eJJnSD}isbcb*SNNa?,J4 XZ`uMd99zeQQaI~4kD ;.kA8:AGo}_1m46a_yJy@d{Or Uyp$Lkln9aHtSndac@78;,np kok#o0%hAgž,3G0eDiv EF~*+iJ~ As8=eJl4.@#,( at0cZrOSWaeO>kQlaC.
zadžonjat - [JosObfuscator] QHh5gO2|lqaDYGC_gDe#$oGl?,;V[ nIjWz1mda)-?vGMeLPtsktp+t^iw1c* *%}s%5e?=GRW w?Iu8C^ k_yP4s%4#an/7$n@U?q/,+=9 ~EzNmjnDaWRsy1|9pB8a8W]/tRiM8E.