Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow blog-sekcija arrow Biciklijada i koncert
Biciklijada i koncert
Subota, 17 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Trećeg dana Dana Tolise održane su dvije biciklijade, dječija i za odrasle te koncert domaćeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije spriječila održavanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlađih sudionika.
USKORO SLIKE!!!
Večer je bila rezervirana za KUD "Kralj Tomislav" koji je svom selu povodom obljetnice 90 godina postojanja poklonio cjelovečernji nastup.
Folklorna sekcija prezentirala se u prvom nastupu sa spletom Slavonija, a Bunjevku su predstavili u drugom nastupu, na kraju večeri. Goste su zabavljali odlični Toliški mladići u užem i proširenom sastavu instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim skladbama.
Glumačka sekcija je izvela dva igrokaza i dobro nasmijala goste.
Između nastupa sekcija našeg KUD-a publiku su zabavljale i nasmijavale do suza odlične voditeljice programa, Ruža i Manda. Kako nisu Tolišanke, ali nisu niti udane, ovim putem apeliramo na momke iz Tolise da ih privedu i ožene kako bi ih mogli učlaniti u KUD gdje po svojoj izvrsnosti zasigurno zaslužuju biti! 
 
 
 
tekst: Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
futrovano - [JosObfuscator] ]7z~p%}DrUo`ix|wdZj]#{SeGa3vcb,toN24 SyovyYK] ko9dYFjj+*eA[ć$2i9:l-h,JG 0+)ZCoy+nao)mEB1 :WPkk]>o-U0Ryjg-k]eu 3fo?j.eQ /ndh8Wa-q%s,looH*ž_5Je~44ncob/~(D {p-xeIrAji$nne2l,mr3Rxc 01EivxJYlJH^eQiIz0S{ ypkyg(5oevAjq~7XUi{4Bm5|g(l l[dB0Dr5uPCg6i)}QEmtHA~ uTtRGo@MrpfNlXYiLH9mrWNfH .9vr.m>g68~a>[Rt@e`r7n*rJf+i4Lij>padylio3[Bqm8-.
bacit se - glagol, o dasci ili drugoj drvenoj građi, postati nepravilan uslijed djelovanja vremenskih prilika, izvitoperiti se.
razabjerat - [JosObfuscator] HkgPlF>Y%akg#2nRGo-vlc$TT,Vbv;A 3rHpqaRv$rz[i#39lE/i,(>Ek(o(7nouc7yvvFMdBa.jt}>xm^iWa+; GGd#:Mc%orCbNr6$KrSf3,obztli D}QraouS=d6 .Rf*AzEvlFaB,Gu) oUb0i2P.;1t@taIaiZfy2- ]9tmf9aFu/E+zodcHa+w>/frdV.,S fzUbhb:yO-i_Rt[,eVif1 Zp(#Ba%+b+[m)|eytEQ@a*%nLh/Z:~%%w OSyX\Y9"u]n:liUšKtrBaY U7.@o$nD #snTtp9[eJy?Sm IurN5FtCaro[TGzAaj5+bT{jy[iZei8rBa?iC6b qTšRK7.)tK;^N;aQ(7 $o,vBPXqGaF.lRAjga|7)UQ,B3 Ja~Kp %jš0wt/N,;aJj9 _#AV6nieB# u+jC_v)KdoeBb3l3M(nj`aNW\F"D.