Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Biciklijada i koncert
Subota, 17 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Trećeg dana Dana Tolise održane su dvije biciklijade, dječija i za odrasle te koncert domaćeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije spriječila održavanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlađih sudionika.
USKORO SLIKE!!!
Večer je bila rezervirana za KUD "Kralj Tomislav" koji je svom selu povodom obljetnice 90 godina postojanja poklonio cjelovečernji nastup.
Folklorna sekcija prezentirala se u prvom nastupu sa spletom Slavonija, a Bunjevku su predstavili u drugom nastupu, na kraju večeri. Goste su zabavljali odlični Toliški mladići u užem i proširenom sastavu instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim skladbama.
Glumačka sekcija je izvela dva igrokaza i dobro nasmijala goste.
Između nastupa sekcija našeg KUD-a publiku su zabavljale i nasmijavale do suza odlične voditeljice programa, Ruža i Manda. Kako nisu Tolišanke, ali nisu niti udane, ovim putem apeliramo na momke iz Tolise da ih privedu i ožene kako bi ih mogli učlaniti u KUD gdje po svojoj izvrsnosti zasigurno zaslužuju biti! 
 
 
 
tekst: Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
počme - [JosObfuscator] SilTJm@([fn?ohHkHržVcPiVEnevawwMg,J Y>vNNrSQms[:V{taNa6H@ iOm/)8{e$fkNUa0$)n(=eoS3 g[Yp#/Ak=lTlwMaltC)ZunIaeu5[Jan}e4m Fmemo|bZux3dć$e#)Y,qe6* `ka;Co^IcK(jK#UH4u;$FG CV)n`nos}Ks1^)Tee/E Oq$sTytbA5a@wrK$%+tiL;S~xjH|ve4[{l nwNž,le:`nwh$[;evv.
paljuckovat - glagol, kupiti ostatke, pabirčiti.
laloke - [JosObfuscator] XeXNp82od:.g4$2rfd>8qa5ggEkn[ [znHNxPanxz/Bbfdi*v|PZ p4Tz~ar{ oK_3u{m@#^sNs2t`;:0a`*IcW,w+ `y`2ql[%T^a)xh|kbdr4U~o*n`j0ae