Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Biciklijada i koncert
Subota, 17 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Trećeg dana Dana Tolise održane su dvije biciklijade, dječija i za odrasle te koncert domaćeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije spriječila održavanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlađih sudionika.
USKORO SLIKE!!!
Večer je bila rezervirana za KUD "Kralj Tomislav" koji je svom selu povodom obljetnice 90 godina postojanja poklonio cjelovečernji nastup.
Folklorna sekcija prezentirala se u prvom nastupu sa spletom Slavonija, a Bunjevku su predstavili u drugom nastupu, na kraju večeri. Goste su zabavljali odlični Toliški mladići u užem i proširenom sastavu instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim skladbama.
Glumačka sekcija je izvela dva igrokaza i dobro nasmijala goste.
Između nastupa sekcija našeg KUD-a publiku su zabavljale i nasmijavale do suza odlične voditeljice programa, Ruža i Manda. Kako nisu Tolišanke, ali nisu niti udane, ovim putem apeliramo na momke iz Tolise da ih privedu i ožene kako bi ih mogli učlaniti u KUD gdje po svojoj izvrsnosti zasigurno zaslužuju biti! 
 
 
 
tekst: Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
čajo - [JosObfuscator] dz+oYs`Ldo6bA_j(za,u d1GzPaPJSdPKu[[Bzgžd,)e*^Wc+n-9Ka` 0.zN]d$aS:3VT Beo@Uzhr{gdatNnN)Iiiz2ay9];AcqF[{i8j)au`o RnauUsM lLgsY,vbO3a0ta#bGo#Rvhi]1myx|^aA,9;j]R HAWeu17q`v^wMzVo`?lm0đG8zdgeCYdXni;}d#j5.zue} sk@Q4rh7e]kd33aMU_ a,ipA2J: }L_pc8*murzWbEiG)^klgjYuX}pGW-nl$Fj4_a]nsbkljBeV$5; DKHptKimrxii[`k2>/waIXzR?-a5vP]0.
bak - [JosObfuscator] U+(+iF^khmIe?{rZnr+iH=AEcXBaTn,- 0r=msrK;:uX]š#(|kAC$ootNo3 Uo#Vbr=g*ta5s3oslupWYOVlFGCJo-4dcRk?fn^/#$oc C5nItgAo-GvvB;eU_d?o%;%8,2kD jb(7#iMT`Rk}Y.
priterezit - [JosObfuscator] /g-l>aaQ_goMmC1o_HleELb,TDmpz =$L#p#zr)Ie8FtwxeWNDYgien72RZu;+K}(t%*C+EiW@UXY +Xwp,o`o>O jhCttDesžP]C8i/Nn)u|4iikMk,uD ;p{r3qjrlAVea3ZF#vna]?[/g3+*ngU*2yun%7[atoa+hi~Py(.