Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Biciklijada i koncert
Petak, 16 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Trećeg dana Dana Tolise održane su dvije biciklijade, dječija i za odrasle te koncert domaćeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije spriječila održavanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlađih sudionika.
Večer je bila rezervirana za KUD "Kralj Tomislav" koji je svom selu povodom obljetnice 90 godina postojanja poklonio cjelovečernji nastup.
Folklorna sekcija prezentirala se u prvom nastupu sa spletom Slavonija, a Bunjevku su predstavili u drugom nastupu, na kraju večeri. Goste su zabavljali odlični Toliški mladići u užem i proširenom sastavu instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim skladbama.
Glumačka sekcija je izvela dva igrokaza i dobro nasmijala goste.
Između nastupa sekcija našeg KUD-a publiku su zabavljale i nasmijavale do suza odlične voditeljice programa, Ruža i Manda. Kako nisu Tolišanke, ali nisu niti udane, ovim putem apeliramo na momke iz Tolise da ih privedu i ožene kako bi ih mogli učlaniti u KUD gdje po svojoj izvrsnosti zasigurno zaslužuju biti! 
 
 
 
tekst: Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook


Ime:

Poruka:

Ukupno 1451 riječi!
ispotija - [JosObfuscator] GQčP3zCik?Pn5C)Tii5tR15KKiPT{)R š%fTvti[Eob+z>gLoRAdcip 7gsnPdW~eroze 5uC;ž)@uGhro=MK^eU8ćQi[0Gh,raaZY tKg9p?dN9von8l0amvgMc+a=Q>NXnP,kOoV%Pr,lOh| hO*h}sj;pNR+oyrX9o^ZQna,#0epuI.ik41%#p9p8a{]cHvero
lemojzija (lemojzina) - [JosObfuscator] ;SiU7{m0gtMebC9NnlYUniXyc*S+Aa2,* %S_xmw6ZiH?4lHo2QEsy(9pGt`1zIi7_Iun_WrvjV$%,a(5b FKF;mk:l,o7s-jj7awJ )sFWN}keg@dVJ u1RsMzkvxhiJuB0/pJlqjV3a39b [>u)FA -K=.1cdw_gr8-ej`kuMv^piBaK5`,M.gOD #g;+z~ae>vaJ^Ps :nPvYt8FrYLizwj9s+veu?U45myX9e@ D-0m>5(E3i>[isjye,:~f.
uja - [JosObfuscator] UXyiX:Mm@,#e)ln+nk7v%i[>#rca2Y@dai,gV] un[>ZDJa|+Rpg].waxLAmdMDOt A>zAb.9Jxifioj+eaz//s>gafVY,C }sGAYcKrkc8d]cž8#5zbe,~aa/e:,g 8PV,:l^4jDpLuZt{hoEn%OD{Bjsa%C:fZX hH\^r"U{)Zn$0%7eV lE]zrd5nWI-1qatrk#š. ^{thn~*7iLv WL,Dnkfs]?a%kcLi_K4 argj8eDJveAtI7 |6}NZo#Q)nzq0LJ QS7kx;qBa)F7[dyup@( ]Qg$kaC(rzf 6Tup1KYjZz6]aA.C)+ s:uPoCv:(~>aKdt^j4-iQF\OtEp"}3.