Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 3
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Biciklijada i koncert
Petak, 16 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Trećeg dana Dana Tolise održane su dvije biciklijade, dječija i za odrasle te koncert domaćeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije spriječila održavanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlađih sudionika.
Večer je bila rezervirana za KUD "Kralj Tomislav" koji je svom selu povodom obljetnice 90 godina postojanja poklonio cjelovečernji nastup.
Folklorna sekcija prezentirala se u prvom nastupu sa spletom Slavonija, a Bunjevku su predstavili u drugom nastupu, na kraju večeri. Goste su zabavljali odlični Toliški mladići u užem i proširenom sastavu instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim skladbama.
Glumačka sekcija je izvela dva igrokaza i dobro nasmijala goste.
Između nastupa sekcija našeg KUD-a publiku su zabavljale i nasmijavale do suza odlične voditeljice programa, Ruža i Manda. Kako nisu Tolišanke, ali nisu niti udane, ovim putem apeliramo na momke iz Tolise da ih privedu i ožene kako bi ih mogli učlaniti u KUD gdje po svojoj izvrsnosti zasigurno zaslužuju biti! 
 
 
 
tekst: Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ustrgnit - [JosObfuscator] l>7rgTS[*?l(awA:-gjPoJM|lS7MW,K T:of6 `oFtVvG9*o>ćdsAQ9uX,h$I2 J$:KugHbR^($rgw6Ya~s4It`E_NinQK.
pidžica - imenica, kakav maleni predmet.
dvičko - [JosObfuscator] V6iAB^;gC{rt9vaMOć{aGVi 6kApaB=r%,1:mtW`*aF/6uQ,=@1 ghrudNw/B-eW/[č>$+kpo~T)G.4$k1 R_=Yd7.?Q]o;Rbs:i;2aQo= e^[(Pn-ada+Ouz6uM3iNC+[IvymCa0 :vSj_Kh$eD^]`r$uoLj[o2VauJt>n{|Sos6Veq -%FYOpbq*)qo~NHw kjt{`o}D`{m{+4eUs*,s;,jT a`R+š.FtmWeiohxU10 1|udQ U6ji.@SS>gpTrsU8[ri={ =};zqbbe|[lWew$ g=?>*v0E~vKr[9N[il(jybCtWe?7}hdHuvi^z.F9 )d#C;uWv8Md$a3 #h%brlorR*gMdpiaUW.