Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:domaći kruv

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Biciklijada i koncert
Petak, 16 Lipanj 2017
Koncert KUD-a Kralj Tomislav
Trećeg dana Dana Tolise održane su dvije biciklijade, dječija i za odrasle te koncert domaćeg KUD-a Kralj Tomislav. Ni kiša koja je prijetila nije spriječila održavanje ovogodišnjih biciklijada. Sudionika manje nego prošle godine, ali opet brojano u stotinama. Nije bilo prijavljenih incidenata osim jednog uboda ose i to baš u jedno od najmlađih sudionika.
Večer je bila rezervirana za KUD "Kralj Tomislav" koji je svom selu povodom obljetnice 90 godina postojanja poklonio cjelovečernji nastup.
Folklorna sekcija prezentirala se u prvom nastupu sa spletom Slavonija, a Bunjevku su predstavili u drugom nastupu, na kraju večeri. Goste su zabavljali odlični Toliški mladići u užem i proširenom sastavu instrumentalnim i vokalno-instrumentalnim skladbama.
Glumačka sekcija je izvela dva igrokaza i dobro nasmijala goste.
Između nastupa sekcija našeg KUD-a publiku su zabavljale i nasmijavale do suza odlične voditeljice programa, Ruža i Manda. Kako nisu Tolišanke, ali nisu niti udane, ovim putem apeliramo na momke iz Tolise da ih privedu i ožene kako bi ih mogli učlaniti u KUD gdje po svojoj izvrsnosti zasigurno zaslužuju biti! 
 
 
 
tekst: Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
zvirlo - imenica, osoba koja zvirla, osoba koja traži štogod popgledom neprestano se okrećući.
bratac - imenica, mužev brat, djever.
šega - [JosObfuscator] š^jqSla42m{l-baS}l,?.t# .pSp,-[;axl1Ui|FcOc{caHg`?L;gfph  :G2*treGrSgR06aS=8td šlx[FeB{>Q2gZACu`jO+- šmaWf.lnAF?Fiu{Db`tr8_JiF$# T$[cvs#KpVeG*ny,#=A Nz76b;mV/i(_j:OTyaB*`tjDie šRQaitl_uD@uJ`U%,Z AObEm-#i2087tPi_E6W š3l)+ato~%Dl^jV^Qi18Y}mvQKi,GeFD ide$n6a~B4Bs*mEvi.4;]j/Nray3LvXhsaUht%e^9iWS @HAh7k3opgGC{N-a