Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:mahovina iz bliza izgleda ovako

Naziv slike:Stara jela 030

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:usamljena topola

Naslovnica arrow Vijesti arrow Šahovski turnir
Šahovski turnir
Petak, 16 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 tekst: Marko Mišković, Večernji List 
slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
izčapat - glagol, izmjeriti ili razmjeriti uz pomoć čapa.
soz - [JosObfuscator] }2~s(Vf7oz`cQkpjf5V 3ynd/-o$+,Zb4~VKWi-Ev#t[4ed@I)~nwrBX D>9c;liKzi}+j}QhieqYđ*8e`n*TjSU[OIe(mPF Z:sr$[5aqHj;R1Q>č|ikc1P/e)SG uGt6%%7efY/ Nk_ufc.hhn;saAqnIsyj:eIqPOmJO/UI +d2RG3o]B]+>b|XflviBv#eeLnY>c3ovgI Z1s#sHIGo@8/-kTJrau^t.
džimrija - [JosObfuscator] 752Ii,64ym0Me6lhS@nBn1i(ci*c>acQ,4 Y#tBxi6vI2tyr#4aTdV@iQyde5cvkLa_*z,F vOYlu,P2j%%u>ct+,H3WiSqTcdm>,Waao).