Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Šahovski turnir
Šahovski turnir
Subota, 17 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 tekst: Marko Mišković, Večernji List 
slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
đida - [JosObfuscator] GJQfi73mHP:fMe-bnxD]-i2cYC;zcaiIf,Pi#U? .o#bnt{4ab$jf KAkeS*odJN~ejgN6iWi peajX8*CGeT d6-d9]oK4?trl0iy*vdj#caj}YGo({:,qp,v? 7oHAn{_lGGagmnjbXTTW gkH(9`xomGP-j1ibiD>B 8Vaanui[=bXj(ebp>tb q[mcIbDdWZIi_one (%iK*u%7dk 5PH=Qpbr/cGaK1vlPu>AyB^ 3i|?j t^wiZs_A?a;d?m md+mm4o_ryTabp|F pWxiRXVJ_sVZ5,`pY}a0š;tGaK-BtL3aPi>cMu FYHyz>[:Bb[,fo3glF iq|vFtD@e2o,g(xa:R~.
podregnit se - glagol, podrignuti.
bud-pošto - [JosObfuscator] (p,]nr6iB7}l;#QoDs}*g{,q6 ]1WvXeU9.@oS||mQaBS}h yel#vp(?e$>oh*bDav`4jPoBfmH:l+Jgj@=wuOnCor,d uafoFkHYmngE//)os4[ šc1`t.3Yo;y7i 0sJe|3 BwiU4s+-|p8+wjWlW.a7t.i=0 y2FkFo~uNZpxe]GJi[t/iN6p?T,.] x_Ip/rr5i.shjFttCuoAlp8PI>aSAyčRn+KLYow^J,x-> Tc90j0UeUf%yP/Btm7i`/nb%j0Jo