Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 113

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Šahovski turnir
Šahovski turnir
Petak, 16 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 tekst: Marko Mišković, Večernji List 
slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
višat se - [JosObfuscator] .afG_gz~ycl*fB7a~(g~J`o6lc|#4,7`fb= Trpw2eMnBj%9#a`tFViPC eaJb2sg^z%se;4m,34}#3 .p3e_n;]tA1r4tsxaxZXPlt=Di0(hS2 Y3TsFeD-.X$.
gljista - [JosObfuscator] q)i6DRm_SperMqnjh^+QiS%ckw-~a|,c B?O9QgTU6l1~;8Gix9sK?D-vtWSx%a2v6.
sekundara - [JosObfuscator] YyGk)TfLa4z-9y/aB`l*1yj+d`k(3aX4*Qe ycn*a80 n2^Zxsfk^aL#+LtkuI{? LphHkOoo2JgLYjbGa]6} Hojr~ds)P,/rR3ep)2rđe9IulN%x(j$BV9euox Gn]@:sg|:emC}Fk7ss1uj,,RnUs-O7dM3pseyp9z:.