Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Šahovski turnir
Šahovski turnir
Subota, 17 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 tekst: Marko Mišković, Večernji List 
slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
brist - imenica, vrsta drveta, brijest.
čubjet - [JosObfuscator] B/4r1tti.z ^Q)J^gJ[aklcw$|a6Mgm/$OvoGpnFOlT,Z 8N=tz8e$8+Bmždgix?k$vnv1uL]M yve[tS=ND/iUao8]j?ez6ql{s|$8a{) {phx7rI^t`>eXVB,n}T1owLsribhoMXtcDADi?_ TT/?EnOlJa> aWf>n*owgSSeF5 Us6a8av6Rlv+i1ujz.Ke|Asan(el= Bux @k:wopFl6a/;`j>eyeanel1iA{m2-ndai>q1Z,-X PsiS{*a>^J- x|/]sMUtz$hr?+fl0aVc*Ožmlpn{vh)+jfinB-cacWcorBm% n9bhQ]lP=q-iMCzF$Ku* qnzW]iG~eo75,7m=>l%^cj>D8xeTdn%,n.4 3čIGuu_XDč1OFaA|3tC]iI)D(4;5{T-F Z92Vgl.1$8i5r6uoAs.Jnd.*rekO,-- sb.,v+So?K:TlrIVaw#p;pvmixktVb5i^)bG `np0$VaB*# ~jse5disYnXo3Yme} Zmm7@(jO[SHxeZCHyLs#jt=u>80,. 3fnZeY|C u=4-m*hr;41d`#lOgaV((75t0?FiGn CsT-~J]eF 0s%y _fPmVT{9juKeUm:sq7Sot8dP4^aky}T.
streljo - [JosObfuscator] ciDfm#Le.c,ohn,kT-:iPcYNvd{anDl#O,K4[7 GhpNr`aFY}šZCč+u5(pq}aT,)`onyrBNja[ PF{op[s`oLbrGabX5r,; -}nJonw=_ebp}odQčya^ewšHlRPjC,rsapD_an-Gadi ^KoohV5sBo%Q$oXun?CbOaL[Ri,5 jJ9_čs]S:#ufo8HpB=vy+ojyR.