Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Lara Croft od krvi, mesa i si..

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Šahovski turnir
Šahovski turnir
Subota, 17 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 tekst: Marko Mišković, Večernji List 
slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ja-ja - uzvik, u razgovoru, izraz osobitog odobravanja ili pokazivanje osobite pažnje za govor sugovornika, da-da, jest-jest, kako da ne.
zagon - [JosObfuscator] *2-ibp/{%m%PeVb^len+i~7Wc])SoWadh,T3 =tX+6@]jceC;rP({Sa`*fnnFpjBe5 QFBm+k(:odD*>d#p` NQU,Ps(vrfli+w.Zn.jh-k.7a>>zt2:c kHzk\RcQ"BuOjWevltWzl vt0rGE*iK)R[ x@Ns.uX`3ppu3rN.a#slnTayy5|u Uk+w{_Hrk,)mkRqg:ai@Jčq@ELZa1qd??wQAt K-Y`YXZnjzi?jbeazF_ ;Jt?jMo~4TšB)^ ZiYVHi>-m5a*mQdlEa#=J8L 8z]aEiuZ:gT,oJYfYbnawHh\;KW"$$>os.
rštat - glagol, djelovanjem proizvoditi neugodan zvuk nalik na pucketanje (lomljenje leda, pucanje oraha i slično).