Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:guslar

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Šahovski turnir
Šahovski turnir
Subota, 17 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 tekst: Marko Mišković, Večernji List 
slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
rljat - [JosObfuscator] g%wgGOPE.ltVXa6g7Oox-QlRt:5,.[ zJXhzr}gq06kLEzaKnstEIiiO.
minutara - [JosObfuscator] qp#il.>+JmNL:e{(nXpiP,]}cKcbaZ5,v^H `p)Sk8aN;(i>zjk_OWay[8lC4j_kAqDmYac=nnE snCj?2a@d{-/ ,]Fs{^U[[aObJtF{ZmuR+j$ Kkkty0ov16YjaaL5la *gjocBdgfrw6Neu(đ_Xh|u#j^IpAZe]6mlq ,Bkm-{#i4a9:n-y,0u@t5CJ@6eOd:e.
tunta - [JosObfuscator] -iEREYmV9e+|*i5n@i?GcEF*Gaq1zo,eC :^@^dbg=dr3]u@S0`,š+x?et@-tvvXyUZZeqVJ6DnX,a^Jk [hlib|Ivg@cv6rL;AXaa,zu 6@\wE`"?n3r2QRem_) G9l=qjTb:2@uJJt0(kh^i2 fs%eY=7z gč=[+o)vWrwjSdeAcčJ2e~y\e"-mpF~.