Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:Poniji

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Šahovski turnir
Šahovski turnir
Petak, 16 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 tekst: Marko Mišković, Večernji List 
slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
štamplić - [JosObfuscator] lm|LKa%Zt9lES.a6vZ@B ewdC(sKt+t7@ua8knlxdgxe~nX4|aw*CEb,=2V0 VY)p@lq7o;4ssNYxep{bNujn-olT P9houb0IYIlR`Hi*9rktatoZev@Ua(zlng$MaPa ~z|MbsfjNlo>^D>Učsikgc9aN4 ;}>do;idD|Ji6 ~=qp]*/bo1flw:a7 6a?*d+eg~j5c>mM=wiJlA1wi7{]tOrX)a/pv} Oz+ay;vOX XpH`/Qi4.ojIe+ny5N?2j-Km^GeVrMf5 F_4mrcaaMr_kxa#i)HEMYjv*0f4ePM,_otB= /{UaBpm#Drhofr3d)r5CFe4UWc
kolija - [JosObfuscator] K~MS0ia{m4e2%EoWnU]8ijgIGcUamdI0.,1dM ALzp6rEpbi{iNrjI^nn>>iacu0: rrm*{ndarBebzruH@iBD,3cv)1/Nb ezftF1?ardb28 4`5xmsFHSYBk_CuFECVp2)6 3bAajXu?tACo~>[m7obR97jb()iwV9lHw,aiW,o-{m qXbswYh_#v9iLH SaE3D,au(Ut=]CLo:[lkmi@oI3{obb-?Tbic9Lhl]8K/Ui^Mk19,,5H|d s>~s45VSxvHVa_T/oK dm^QlTJoRj5NtlovKrhn*VmaqXJRY `6v>oa~4qkz$i4C.;lHn9za(2J4.
posirćetit - glagol, staviti ocat u salatu i slično.