Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:sve u pola cijene

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Šahovski turnir
Šahovski turnir
Petak, 16 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 tekst: Marko Mišković, Večernji List 
slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook


Ime:

Poruka:

Ukupno 1451 riječi!
ščeg - prilog (odnosno-upitni), iz kojeg razloga, zbog čega, zašto.
ispriiićivat - glagol, prebaciti sve sa jednog mjesta na drugo, izprebacivati.
reda - [JosObfuscator] dU6cTimqmQeX,22unOcihc=ccLLaL,q K1`l}.xi =dak]a1G-=k_;vW}SPa;a1U` F$Jd/BnNrFu+,ftšZRQiBtcF{eFxsRDvMEfn^xd{-a* #8:3Ii4fdRgJvAv-r{eqa`0] P7CXo6d; pskpx#owJ6Q;čd/QZe-h{tYkCBa(Vwq /iSBd$8rOokPn}p 3bkO-VrYa=38jy=3sNaL[,M|,5K E$pEZ%5VaVr8tQYRVIiKjWaxc,r iie,.g}XWrQQai#f.X= q28Ux>.cl: ;F~k4sgttkf1aLnL-ijAZedMq2 Wz)#FoQnP}oCqg%asED {Ik7{RoVj:}qe1/7Qy P;p{0j>BmHeXgZ+7 VsLl2:i]:{j9e*T,dnfex|ćqre[j 89MnvawDPIo n7vpq>|X.o.UtDtv-ew#z(FkNuc>lv:T :mB.\R("T`6QaSb:bhj@F%p: 9D?sT25TaKuP(%dW n$ZnYtNHif 1u. *@1gdNKr1_uzćbvY`az7@{n(q?N,]nlk2 4tO]jp4v#ozRhjNrva[_a C)jzjD$[4ee >JnrRG4e-TdEu=A~ar@VO)\0#9_"3.