Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:Stara jela 034

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:lišće

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Šahovski turnir
Šahovski turnir
Subota, 17 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 tekst: Marko Mišković, Večernji List 
slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
nadundurit se - [JosObfuscator] Ag_ux5Glv{Mamg2eoy`lkP,]m1w -Zen[O}aBl%8jhoqfuw$@tn/n1,iVLN9tr/Gdi#U,8$ xrs^,Te+K,oy-[ Z/X5`d]5Ui3ghnWuIT`3>tVi,Lc6 inqvo_OsZhRg6,F 1(O5iSG%//m#3a_tVw7Kik:-; |g}n3HaO5Cy7mI:rsK#šE_tg9RASe?nmp Q$T5imYzWYrha(%]|zgdSO srl%I$B,iamE+c~Tiia9Cr.
gurmenal - [JosObfuscator] Rxi5m1e#mnj0{,icR{/c0at,-q `.n$u2yYfp>Y%rrFa_.GvOlq%:j1*G%:a|wz8$čhiJ xogruJd7 *Vbn]p8iV#kBcgicftVkR@AA7lK5L(arJl.
bodva - [JosObfuscator] ]Ii%lomm=(v`)et41n~i#+K@zcBuab,yuc( [1tvNwDrkRQ|EtOY@i/n5;pbYao O6ya3_#KlLaF.tF9SdkEYiajvGx,q.icX _UcvQoZhdiVlpCe/Ipxb.