Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:rezanje grošave

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:isto

Naziv slike:

Naslovnica arrow blog-sekcija arrow Šahovski turnir
Šahovski turnir
Subota, 17 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 tekst: Marko Mišković, Večernji List 
slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
ponediljak - imenica, dan u tjednu, ponedjeljak.
bendat - [JosObfuscator] _hs#4Dl58MF^~basbgWXt;8.miO Ljap]nL4na^,rNv6eU@pCd99cbxhe[L-,Q *mLTd1az/6M,r*ni0tIQi~,/ {tU-*o=>Fd{e3SXa]~z>,#i;/^v1I?U{a]zt^ij~$3 MsS$e
prokiso - [JosObfuscator] ~~iRf|;m7eEPnf`rUizc*8a3,,L9~(J =X(p8p4Wr7t?AoGSbhihX`m[ze$v:o.dugUU x6od;Gd,8? :?k(0xArvk>Gajy,5velTup*j8eKXQHg31g.L LmVlx:Piopjp#ge{rSNk+GHX5aM_1JX,svX@ 8h~4]k=9Mihb2[fsq]rzeKlSVoq}C wpA{pme,yeWl,;birCUj)e1kSnZonx.