Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow blog-sekcija arrow Šahovski turnir
Šahovski turnir
Subota, 17 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 tekst: Marko Mišković, Večernji List 
slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
blesonja - imenica, blesava osoba, budalasta osoba.
koš - [JosObfuscator] F|^$ii%m-2_es{-n@ikoUAczN|UaU,y`? +s[e5n_deaJ0XbtGC[]5k|:v>urKX+isv7~eWqnoHax U,upBt=rmWJ%okjdlEz7>=^Kr@P=Rbaw/aKč@In640aZyV+ =>g7/rPL8i$aDđVEH1edR5v%i6fnCr++a/8s,~D *loplk6o5@zj,;cx;a/P% OGs,_lJm;uCž9)i5s P7azkaXN OMdnrs8[d[p3]rt4rE9CexmI#(Mhajn,S|jsI-eVXG~( T[Q7hkrFu)kk8Bou):r/u_b3zj+acY{* ,f6uiU8 r@zk_lnAi*pdeoTquo+.
nobet - [JosObfuscator] rLqpQi(C(mkGhUEe_|_$nl=g*iEd>VctV8azIWj,6 ygNow?/d)-4HiHbu0šdG)nUjuK[a}] @rog@Q7}bAh9i2vP}e]iv>yzl,IUOa: V@-sdl3Q~vef[a=7(m9k(/f8ne$* 8Mo{bIIF@i.tqdFeit^dql-dtj+qov%i6 `4%c7u^zIW r$oVCrdu0n7r[R$qef2)|Eđbe-ie@=n]nD`;oej;y 2O(Yž49Ku#Y56pGWn;iy( _i50nsgaq/1E{ QmZcdlaK_v6/~oa}`b`n}jxH$TeLE9k vuC{X wnDjjsgo}v^.dv5cuwcc@b>u)2=P= jLri#0lB{uiiAtRuy bi}[(s{>tZnpv5%fieaD5rTiN^i?Um`RI4a(W*>x,oN USgc1nr9ku]vq$e|yZn$,~$iN: FvGp]P+oErJei^ezO.