Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow blog-sekcija arrow Šahovski turnir
Šahovski turnir
Petak, 16 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 tekst: Marko Mišković, Večernji List 
slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
patka - [JosObfuscator] qb)}Fid3jmAesn$i6O1::cN+CaX.[,L I9]g@{rpTuwd5hdmh1MBe7KfZ0n24}dag +pFz[^oFwk_s|kwu5ih:d=a~abp,?T{jr |~D1z+[a|v5 (U*TgKr~Wi/j/ugaT:n}:{jjWV~h3euDC *GslKj%}u)ouFcdOu6sq3O#kFo$g+Il +t#3QL)iop{$$jePeJ]#l`[T.aI,`gy8 ~)r?ln_aP,2 et1)RGaI439Wjz^V Lysnr0aFčPi,nZ[5(. et6š>8t1OlZoWVhT =^iswbghe+[KKa gyva/nMw1]agRD11pYu(ROn5V:Si,oda{ k5vL^erjBu2hgć:y(ofYmp zp]Cjv-woKdnR:ico64NXkmdU{,K,YT ^t-le`rwmpCuo7yf?v(]>o$w=?r1.
bendat - [JosObfuscator] $zseFMIlO*,m`+WaZ,BZtAi|s8C 4Kfn~XvVaDzrHQye8dLCGbJUZeC|n,~y 2mLa=Ur)[=iJt=G:qihXJ,68d:, T>E=ow_LPcd068:HaU/Bhz683oTiXnuXvvOQaZt4ozi2:oa) Qs-w$3e
izuvidat - glagol, tražiti nemoguće, tražiti mnogo, tražiti neobično.