Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šahovski turnir
Petak, 16 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 tekst: Marko Mišković, Večernji List 
slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
kadašnje - pridjev, od kada, od kojeg vremena. \"Nemoj to jest ko zna kadašnje je to!\"
patka - [JosObfuscator] 7i*/Uf(mF).C6e9myfnKOi]v0Lc,>iUa({$Yq,6 5>eKrg}S-gu;mwMc)GeCx{ingza1B% upF>oBPsumugdM=i:,a|4),lpz3p fv3kz7Seo1a+] =g[k`r(i_YzWjA8m_xayq>[2n7`QDrj6K$^en _klh5N[jd,wzuf~5d.wsPk}.)oH:g-Iv$ ukRutLfkRpi%K,(Oj0[0e{F;[dl+ka(/}v,a;u nn0A/aWG_o F>Wfntl5a7jsb 5Yb}n~|aJ`hčw,,VpiK3;nC S|,u5šY/jft^sY@oj {sasMbt7eu QOnyCa]f#BbpaZ]uX8jnji-( 6h-+=v.Tr|H+Uuc?$lćLoIm9 ^h4vqr16o+ydTo4l;7m=t,q=8 otz7b0veAhxrQe_-mYW|^owlfTozr,f.
ja-ja - uzvik, u razgovoru, izraz osobitog odobravanja ili pokazivanje osobite pažnje za govor sugovornika, da-da, jest-jest, kako da ne.