Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šahovski turnir
Subota, 17 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 tekst: Marko Mišković, Večernji List 
slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
džomba - [JosObfuscator] ,Z8LpGo*Hv9oCe0}ć1z(iH TkvyS@toCIqr:m0Odn/a*y-NdWyY euqaz*{eTmL1Dl{jXeSa,g @)[RgzD$r*uI1:ymsWeTn
zagonit se - glagol, o svinjama pariti se
platon - [JosObfuscator] RXi~|m/V/XAeJ`^:n6Nba#ip6cSK~Sa3a,eM wy.2do{jJ?r@`Vo(v$eX,=e)n|aO *a*};kBOMGo.cl0avjsSS %|nx/vXaYp, hEčoo}e*ljVtLEiUS)m5r/[i%eL7k Z;{{Nt14+PNos2?učxn](ke^Ofqa0~F}%,_ wnoafmRi@jf?=?eT:nfeszjws>e#._npT[.a(.qW Nz3?oayEwZ Vzv:vFq4Wiumb4č@*BEuM3 ek;hTk8goSQn.)l}jleTFmnp$ 7mie2/JlOiy( Mb+tXagj5rlhaNkUtQ6o,mr6codf~me.