Jeste li znali...

...da je Lipu u centru Tolise posadio Andrija Džojić, Džojića 1933. godine.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 9
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šahovski turnir
Petak, 16 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 tekst: Marko Mišković, Večernji List 
slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
žmaka - [JosObfuscator] 1@X2:z.Zaw6cst6vvLC8aoNQNyr1/Dc%eun:W+HaE,g š.tbak2:kHaRIu_W,+;5yT šFa;DHkvlaC|| -8n^^uhR+n -@@p+@*rE(`i]v0jkM##xemmZt+_{pMe$M(ć^Yo0(eKU5msUJl? Y2plA.8xoso[lpQqXJouM(DižYa9;CjDu*yGS,c~X s)rmpG-1^e%asb=n=wi(Zch6ai.
grdža - imenica, prvenstveno naziv za lakat od \"sulentara\". Koristi se također u prenesenom smislu kao pogrdnica za kakve nezgrapne predmete ili dijelove predmeta.
brenovanje - [JosObfuscator] mV=i7`lmS,ee:nnNZiz9V]cS;;aoD;Z*,zQBd ;ukz)[1rk=}e;E1đEiR%v(mXa,`n0jK(6egK =ZOQf)#1rB)$iiMQvzduzrZ#$#ve%m7X,LB 2gEO|strNbG:i|E3j}z:@awdO{%n/jce8[d9fmxSHE~ rUv6uZr9uUćR/_iK=TWm+61 %vme@0e_lt{6ayXZ]Wl`2F/Anm~(3vi*Xm@F; fTMs*p,ErKJ%eQdp9QGm`z^Yeh7Pxt1oM=g_m_L.a $LI(nm2a2šmOZQin4,c:vaGmWciA3aJR`2 >/iciDJqB +qshxlE2o/.>bG)r2#,b+% j7t@6ap[F`kGS8:]oWH UeW;^de*#ajo| bgmsEBeA Ipe{YpAoc:4Tms$^@t{Y=,>i_Co}g*n~+jeA/ 65%vz_awoqkBl-o6k=v#|5YFiJw0qt5okM)jsz@}gmtT$g@u {kbHc=/o@0Sosee+.