Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 učenika i bila najveća u općini Orašje i među većima u BiH, a 2007. samo 535 učenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šahovski turnir
Petak, 16 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 tekst: Marko Mišković, Večernji List 
slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
kalabućka - [JosObfuscator] NTi2m[{t(e)kn#6iAcEk|mtau`,o3YF} UW?d%b@)#Zl{*Mysa=P^2tStHgbo*,A9EO# fLmg4hlMs#iwvcX4byq76,(tuC pmTMz0j*i=e$A4šwiW/ka#CvP`b7iO@Q1#nja8# 1u[buo*5.l/PsUzaDRdt1alny {i)t XJ3OLv(o]M[d./Iem.
prigonit - glagol, pren. pretjerivati s uređivanjem ili čišćenjem.
palančorit - [JosObfuscator] kddB-gl|gl7aDg0Fo%igMljkPV,=6YsT gM?jcmqGQe{sItZFi6+G BywhCPrhRr#ha,mhnoMZ[uQ=` apur8;iK]>~Sj~xceBp r4wfPnyHr0exAjnmgQDJiWoo] N;šq.tSuo@~ MKJgjKJYkLef (p{oV.|*stk5wvt%>@arvslm5Oj15erznU;va`)b En]90|sa[: yk{s#th{76ow2~PJlB=.