Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:suve šljive

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šahovski turnir
Subota, 17 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 tekst: Marko Mišković, Večernji List 
slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
crljena - [JosObfuscator] .9XpFr2GYr+jiUrYd%q-*5jFeDCf~|v$s,JhGk* %vT4pr@`Osj@9N2tXKaT *pDDbrEXl~ogs=jLWe7ijw1,@%/H j}XckNI_rm2_hv2~e7nhphwzaa:qO.
upidžamit se - [JosObfuscator] g0kg(QM>llKsaUa(WaxVgaotWRllW4,d _s{Rp.rA)e5m>iRPt1W4hi: PQsX]9we51j4 gw*z,a#{da -Ws;epv;aAE=5vgya^ac~@n.j?Xe9c{Q,5 1Y@oLbJQFHDagb=Wav-i8tKwi: =tIY3sIvzM0=eS%m=O nuqpp5rh3S^ea$1{d/yr{kagdyn6jq7FMeFV1~: wExkpE0.r%GLiK9+j{7Qp2eY #=#jFsI?UzpcqaA>vBvRELa{Hn-zpjQ#B1wau5.
pocalica - [JosObfuscator] wgd@;IiUVow ,6žue5@GRUnL^sK~eyTkeeg}H+b QGYn-+zBaXDyrLU+Gcood>#nQO8e,fe =JnNx[g/n?BupjE{eRYgN^ g48BEk1K7ouV@Uxj,vsinU Cc.FEs:@e; EUnq^[o$b}Isf_)G7i> `kv>n#Pa_q 0WTgNljaK$5RZvumkLiIis5j.4ote- 7ePuxPprm^Yig7čavWHACzćd{BuR:,j:~[#]eS~4#N h6}ssV,8%e}] Y`cn7an8in P#gyaBlj|6=ahv/@|Uu1UUe) šsn6*iazl~Ll8gia+:*Vomha0 #=PFiiW Tsf)vd`6WeP=7WzgagXX[nčo##=ej>Om[T.u DE]VPU`J.MT K[8nnVoW}saUet oFs`v/,aHNmBrN1o-D s}uw4@PdG_a{Ynp%gVneK.4m ,pNžzFgMeD*nz.e