Jeste li znali...

.. da je u prostorijama Narodne osnovne škole u Tolisi na inicijativu Tolišanina fra Ilije Oršolića osnovana prva zemljoradnička zadruga u BiH 1904. godine? Saznajte više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šahovski turnir
Subota, 17 Lipanj 2017
9a.jpg
U sklopu Dana Tolise, u četvrtak, tradicionalno je održan i šahovski turnir koji je okupio 30 igrača iz šahovskih klubova Orašja, Županje, Bošnjaka, Babine Grede i Našica. Turnir je održan u novom Domu kulture, a nakon zanimljivih i neizvjesnih partija, prvo mjesto osvojio je Andrija Babić član ŠK Sladorana Županja. 
Drugi je bio Ivica Leaković iz ŠK Slavonac Našice, a treći Luka Golubičić ŠK Bošnjaci. Priznanja za najbolje plasirane  domaće igrače pripala su Josi Vincetiću, Ivanu Zlatareviću i Krešimiru Damjanoviću. U ženskom dijelu natjecanja pobijedila je državna prvakinja BiH Ivana Mikić iz ŠK Orašje. 
Pokal prvoplasiranim, kao i diplome svim sudionicima turnira, u ime organizacijskog odbora,  uručio je Tunjo Marošević. Sve mečeve vodili su međunarodni sudac Branko Vidačković i državni sudac Vjekoslav Živković.  
U sklopu ovog turnira održan je i kvalifikacijski kadetski šahovski turnir za Sportske igre mladih. Kod dječaka pobijedio je Ivan Živković iz Ugljare, a kod djevojčica,  očekivano Ivana Mikić iz Vidovica koja je ujedno i ukupni pobjednik kadetskog turnira. 
 
 

10a.jpg
1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg
5a.jpg
6a.jpg
7a.jpg
8a.jpg
9a.jpg
 

 


slike: Daniel Dominković 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
jednoč - [JosObfuscator] rpqdzMrP$u[itltc7?oAKL)6gMx@,(u GKjdjzme]{|d}(tTn[o1mkT%=,8L@1@ n%j}eDd:aQ7]rnopyuW5tNB~F{,_ jgD9jF#3e+dK?.n$eoYMVjSk)JrAaZ^n|wtp)=nEV2=o%X.
tralja - [JosObfuscator] R;1eidohm3x1KpeP?}njW8TiXxycA:keah2{lk,dU9 0psC1h;.B6P d5[PGkRoZRmOZcaccfdCgr [kGYp^lc8a~tHnVa-I,]8 )kzWCb8rJjp9HDsvaW,Y,r; S|SmQ2a0p%-jrn~AaRX}=-mZ>L@1a>d[+].%O|h b}2{.,af.#Q6^J X?khpyo8g-zrfW>_dTa=aw=tnV;1 B0rLQn`a2zt8J#%ip)m|vNw. sp4c]zlBajj%k )V3B0oY6sdetj@ettPzJvkE#n.d|}|i8 vp*YrEluv3eidBTmw.yje#mBY3tn.
roljat - glagol, o snijegu, jako padati, sipati.