Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava






Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:i gooooool!

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Otvoreni 11. Dani Tolise
Četvrtak, 15 Lipanj 2017
dt2017-otvaranje_naslovna.jpg
Sinoć u 20h otvoreni su jedanaesti Dani Tolise.
Uz brojne uvažene goste, predstavnike toliškog samostana, općinskih i županijskih vlasti, prestavnika konzulata RH, jedanaeste Dane Tolise otvorio je predsjednik Federacije BiH, gospodin Marinko Čavara, izrazivši želju da bude ponovo pozvan za visokog pokrovitelja i za slijedeće Dane Tolise.

Uz prigodne govore, večer otvorenja uljepšao je toliški zbor "Adoro" pod ravnanjem profesorice glazbe Marije Nedić.
U službenom dijelu prestavljena je i knjiga izdana povodom 70 godina postojanja NK Sloge. O knjizi su govorili autor Ilija Dominković i njegovi gosti.
Nakon službenog dijela slavlje se nastavilo u opuštenoj atmosferi uz domaće gastro delicije, piće i spontano okupljene tamburaše.

 
Slike pogledajte na facebook albumima (mogu vidjeti i oni koji nemaju facebook korisnički račun):
 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
nizačno - [JosObfuscator] 0-EcUp}E4+crH1i=:2Ed5;5rbj7eLZ]HBvJPTe|,kI va^cof%- VWdzAJjmeh>mr}|xlo*Wj{TZ6uiQ|~c1šTe{>zt6Ho-Qu,@o6B,#zfB -7V5ao|fqntot j`?1)k8Uo|rj^e>h5.o wO=jU*lo/e^;c 3Dint>i6%MksHJkHTEGo2Uw,Rh9t0 noqS3nf[:$oT4 |mk:oKl|S]j?e~lb%Y )-90Dj)/=e~y~E 8,ns_47/iMH,už2sQSese^ z,Yo|:>`d+Erxd C>l6oSdq1OsR7@qft=y)a`k*l6=T:iRDUhSB8p8 R4iz/(R-erm}lsnjOq1@}i`:-šY3ut_,{wa>MgG,2A k5bfvp4Wh1r2r%jdiOMQ>;d>gp_kjYA{UAe}vs%_9 HjLn?zOOZWa;72)m |a7z;aeBWym3vGB@l(*;S+jziosšoaZtPG%eueWa[ 5`mnLiRacqii UkbGImconQTbfjjHe%%mPcB wpt2sIW-NeJU7y1 _Qsz}U:%=aJ}d$}r;>m]ž)aB8vO(*mgaxdz tN%t9vKR0YQo7tZ)JdTp,ai.
upušćano - pridjev, o djetetu, ono kome je dopušteno da se loše ponaša. Ono za čije je loše ponašanje netko drugi kriv, obično roditelj.
moče - prilog, u dijalogu riječ koja ima za funkiju naglasiti određenu osobinu čega, najčešće u sarkastičnom tonu. \"On ti je, moče, momak, a ne ko ti!\"