Jeste li znali...

da je u Tolisi na Božić 25.12.2009.g., izmjerena temperatura zraka plus 22,7 stupnjeva celzijevih, i da na tlu nije bilo uopće snijega, a da je samo nekoliko dana prije (21.12.2009.g.), izmjerena temperatura od minus 19,6 stupnjeva i 28 centimetara snijega na tlu.

 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 8
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šahovski turnir
Petak, 10 Lipanj 2016
Šahovski turnir - Dani Tolise 2016
Jučer, 09.06.2016. s početkom u 15:00 održan je Šahovski turnir organiziran u sklopu Dana Tolise 2016.
Suorganizatori su bili Šahovski klub Orašje i Zaklada Terra Tolis. Natjecanje je održano u dvije kategorije, kadetskoj i seniorskoj.
Igralo se po švicarskom sustavu. Turnir je otvorio profesor Mario Oršolić ispred Zaklade, a zahvalnice i nagrade je uručio Tunjo Marošević ispred šahovskog kluba Orašje.

U kadetskoj konkurenciji sudjelovalo je 24 natjecatelja iz školskih šahovskih sekcija iz Orašja, Vidovica, Boka, Domaljevca te šahovskog kluba Sladorane iz Županje.

Dodijeljene su diplome za tri najbolje plasirana kadeta i za tri najbolje plasirane kadetkinje. Pokal je odnijela Nikolina Džoić iz Županje kao apsolutni pobjednik kadetskog turnira.
 
U muškoj konkurenciji poredak je bio slijedeći:
1. Ivan Živković (Ugljara)
2. Hrvoje Doknjaš (Vidovice)
3. Damir Lešić (Sladorana)

U ženskoj:
1. Nikolina Džoić (Sladorana; ukupni pobjednih Turnira)
2. Dona Džoić (Sladorana; Nikolinina sestra blizanka)
3. Klarina Pejić (Matići)

U seniorskoj kategiriji sudjelovalo je 18 natjecatelja iz šahovskih klubova Orašje, Bošnjaci, Shirli (Gunja), Sladorana (Županja) te natjecatelji iz Domaljevca.

Diplome su uručene za tri najbolje plasirana natjecatelja, tri najbolja "domaća" igrača te najbolju natjecateljicu. Turnir je osvojio Krunoslav Lešić iz ŠK Sladorane. Najbolji ženski natjecatelj bila je kadetkinja Ivana Mikić iz Vidovica.

Najbolji "domaći" igrači:
1. Ivan Zlatarević (Ugljara)
2. Tunjo Marošević (Tolisa)
3. Joso Vincetić (Donja Mahala)

Najbolje plasirani natjecatelji u seniorskoj konkurenciji:
1. Krunoslav Lešić (Sladorana)
2. Stjepan Dabić (Sladorana, kadet)
3. Marko Klaić (Ugljara)
 
 
 
Vijesti i slike sa svih događanja ovogodišnjih Dana Tolise pratite na našoj stranici te na istoimenoj facebook stranici - www.tolisa.info. 

(...slike uskoro) 

Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
očvalit - [JosObfuscator] M(g4#il?S$gaW>ZmfgWOowEorLl2,haJr iOO%;oK-BL- `,pfcbo8%wtj8Dr$H0*o~ZDFš,?we:?lO4ne35|o7nmd/bL nVOv*dR;zrVr8Ie@{/m=s.,eUcn9seumzJ,DcZQ qoEg68d[vGEYuehxxć=}iL q$uWm,TS t%nAkverodIpMhYomPkg-9ohlKe@>db;,96sje (:gn`p~xOe|rKa i-/$[z4sZPaGvIr=UšOqLa(U/-Xvj+Na]~Blthi1E,}|lq,oVtd{=szuDzJ~@gYoAv*{|Pl?oHa+čQdIbim}/8[tU4iC>.
feršlav - pridjev, osobina onog koji je neprecizan, bilo da se radi o osobi koja štogod neprecizno čini, bilo da se radi o predmetu koji je neprecizno sačinjen. U nogometu, biti neprecizan pri ispucavanju lopte, kao i lopta koja nije potpuno u obliku kugle.
obić - [JosObfuscator] `Z7@}g{USlF/KaRTt2gsByo9obLpl{,U=J MkVYo]Rn.g|4Q0a?B(2 G(idZdl.GR9i: dNEš{[t+o4:vEk,Y auj hpOr7nI.Aefo0`Gn]XeFG-?}srT`e,FZ|LnXcFoufmzmlRUeR %6@FUsyVm:_iK6kqs}Utb/lETuKn_a),uI {q,|*o1Ct(LtXP)2i*Dćo6FiyY L_rlJk)o:[@jd)WR.q _n8^J.3ey~vKk^Q_1olIgwXaB/,5(ogP 3?@pwCSaoyss={L5jU6le4,@tXiLTtdZik^2L .OxkK%#0omwy^gLmaK2:IE r56.R\O"YoL=?YbKf0iBnđXiXR*.r +W=AenA#~L0aw]YL4s} w).AHmtajMK*FlhxmlRoV4Fx,wcBLZ >n[n9RSGEec 2#HjdcY~f4oo=7dOmitS:š7Q qfA)onJqa~mlA wZBv,Liqw5j]šael{z K3nNPdM~i1fUk6rhLa(qCkH~%bo5!.lN\("