Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Šahovski turnir
Petak, 10 Lipanj 2016
Šahovski turnir - Dani Tolise 2016
Jučer, 09.06.2016. s početkom u 15:00 održan je Šahovski turnir organiziran u sklopu Dana Tolise 2016.
Suorganizatori su bili Šahovski klub Orašje i Zaklada Terra Tolis. Natjecanje je održano u dvije kategorije, kadetskoj i seniorskoj.
Igralo se po švicarskom sustavu. Turnir je otvorio profesor Mario Oršolić ispred Zaklade, a zahvalnice i nagrade je uručio Tunjo Marošević ispred šahovskog kluba Orašje.

U kadetskoj konkurenciji sudjelovalo je 24 natjecatelja iz školskih šahovskih sekcija iz Orašja, Vidovica, Boka, Domaljevca te šahovskog kluba Sladorane iz Županje.

Dodijeljene su diplome za tri najbolje plasirana kadeta i za tri najbolje plasirane kadetkinje. Pokal je odnijela Nikolina Džoić iz Županje kao apsolutni pobjednik kadetskog turnira.
 
U muškoj konkurenciji poredak je bio slijedeći:
1. Ivan Živković (Ugljara)
2. Hrvoje Doknjaš (Vidovice)
3. Damir Lešić (Sladorana)

U ženskoj:
1. Nikolina Džoić (Sladorana; ukupni pobjednih Turnira)
2. Dona Džoić (Sladorana; Nikolinina sestra blizanka)
3. Klarina Pejić (Matići)

U seniorskoj kategiriji sudjelovalo je 18 natjecatelja iz šahovskih klubova Orašje, Bošnjaci, Shirli (Gunja), Sladorana (Županja) te natjecatelji iz Domaljevca.

Diplome su uručene za tri najbolje plasirana natjecatelja, tri najbolja "domaća" igrača te najbolju natjecateljicu. Turnir je osvojio Krunoslav Lešić iz ŠK Sladorane. Najbolji ženski natjecatelj bila je kadetkinja Ivana Mikić iz Vidovica.

Najbolji "domaći" igrači:
1. Ivan Zlatarević (Ugljara)
2. Tunjo Marošević (Tolisa)
3. Joso Vincetić (Donja Mahala)

Najbolje plasirani natjecatelji u seniorskoj konkurenciji:
1. Krunoslav Lešić (Sladorana)
2. Stjepan Dabić (Sladorana, kadet)
3. Marko Klaić (Ugljara)
 
 
 
Vijesti i slike sa svih događanja ovogodišnjih Dana Tolise pratite na našoj stranici te na istoimenoj facebook stranici - www.tolisa.info. 

(...slike uskoro) 

Damir Oršolić

 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook


Ime:

Poruka:

Ukupno 1451 riječi!
ablendovanje - [JosObfuscator] fAk>n(?BfXaU~a~i[Pzxm;xmj`eMfney?i+`bčYTns+_MoE$(d8 $u|bird?z^AVY`ow`yT2 lR|p)aZl/jzeY`D3jn6Cjle6F/) LQeriQa3 +G7DgnCl-)K=EegnWj5nz@exqtLL MF?n5a7Pu]oUtxgo$K0om2y08oSf%hPbF$9Di~]lUTUsQN`SWk`dyVri{QA]h^O-P $-zoflJ0a~Qlr,goo[8mvSia_*Nv,L+#-w LbwO77=lr*Higct.d47aO#k}dn?xj;iHEYe)_A3/.
krvavica - [JosObfuscator] a`-=ia#mce[neo#GnxlU_iIv)t8cM^L/aca%g,y ^lXi,sBtCyuoE-W Yš;Zt{h%o5-Z{> OyaiI@@G -;BčTGvZfa5rTUaVg8%Bwld`_ua*WNE./-~J 5N%;SjMag,KUz+G:i7Z~vj6/yO ckXFr)vEaorZv%5cp=i7ctPaF5@lY qYoZF8B$sVtD4|a@oKn_rJ Hzj~HSy@e];` Li`UI4Pz]g9F |ZrAn+fa7=noB1ibCjVsTe;gE%Qba dTv[rvm.eXmqD7c$e^n2ftai@,}> XfYSk[rfa*yxVVd]g6%h RbEs:aTeNcH# e;2uNX/b @MW:č094Stv[MbMararg6}g`fixl)+j4+uB f|s$p{@vtre$7apvMnmNll2+jr~a^.K;lS{zKa4~ =Gs/v3cdvLZQC^iGn]kjksCru@k>>vY/ah CKktX6@7r?^v%UD.
raskerečit se - glagol, zauzeti ružan ili neobičan položaj tijela. Ležati, a da udovi ne stoje u uobičajenom položaju, nego rašireno.