Jeste li znali...

... da je prva puka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:Ja i Kurt Russell

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 017

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Sve je spremno!
Sve je spremno!
Utorak, 07 Lipanj 2016
prvi_pljesak-bina.jpgSve je spremno za poetak jubilarnih desetih Dana Tolise. Tako je na sino odranoj  sjednici konstatirao Organizacijski odbor Manifestacije, koja se i ove godine odrava pod visokim pokoviteljstvom predsjednika Federacije BiH, Marinka avare. Uz Organizacijski odbor, u Manifestaciji sudjeluje preko 100 volontera, bez kojih odravanje Dana, uope ne bi bilo mogue. Takoer, nemali je broj onih koji e donirati domae proizvode (hranu i pie), koji e se svih ovih dana moi biti kušani. Nezaobilazni su postali i posebno spravljani kolaii preni u masti (listarii), koje e na zidanom šporetu pripremati ene iz Tolise.
Manifestacija poinje u srijedu (8.lipnja), koncertom Akademskog pjevakog zbora Umjetnike akademije Osijek u crkvi Uznesenja Blaene Djevice Marije u Tolisi. U etvrtak (9. lipnja) bit e odran šahovski turnir, a u veernjim satima dodijeljena Knjievna nagrada fra Martin Nedi. U petak (10.lipnja) vozi se ve tradicionalna biciklijada, na kojoj oekujemo veliki broj sudionika. Podsjeamo da je prošle godine na biciklijadi sudjelovalo oko 800 sudionika. Naveer istoga dana, bit e izvedena predstava Teštamenat u izvedbi kazaišta "Nova scena" iz Vinkovaca. U subotu (11.lipnja) u jutarnjim satima igra se odbojka na Memorijalnom turniru "arli-iri", dok je veer ostavljena za koncert našeg KUD-a "Kralj Tomislav" iz Tolise, na kojem e sudjelovati i KUD "Izvor" iz Viškova. U nedjelju (12.lipnja) svu raskoš i ljepotu nošnji, pjesme, plesa i obiaja svojeg kraja, pokazat e nam 13 kulturno-umjetnikih društava iz BiH, Hrvatske i Srbije na mimohodu kroz naše ulice i Koncertu sudionika na stadionu SD "Sloga" Tolisa, na novosagraenoj i ureenoj bini. Dani Tolise završavaju zajednikom veerom i podjelom zahvalnica u veernjim satima. Pozivamo vas da svojom nazonošu uveliate ovu Manifestaciju, a sebi uinite dobro zabavivši se na mnogobrojnim dogaajima. Vidimo se!
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
ike - [JosObfuscator] uuv/+_z6YJzvQBYiVkrz O_8O_in@ndsjO$k7aUlnj1$[uskPx7$p]i]=YDvGTow`FK %xOes[v[i-#3,n+Fj?e-~na,Bllm2zaM^h Zd3DJDJa# zx4{Ms/_+e?jo ,m#|AaAuk#U~)}n4:9{us hTiRl=kH98iPEt0 mdK5[aHn M*GZbm8}aj)%Ae@67IeJ.
maunje - [JosObfuscator] :8q>i?mttSx=e0I=5n=mj@niCcEaO+(y7,H+ a|1=YnSH*aa,D%z84qiEv0wsM =WdzTKZ}a)|91u |kn,Dd$uphUZaW8fP9n9oS_uSg Ch~Ei@h|)lN>VitPI6 ^-djiDntFsdJQtQJas5YW%nQo}fFs #jt-ceBHM$lxvM#o) 5]o,~jdH{4s :u7mXl7v$aZGuVdHzikLMHYh2 Hm_R@ea(2wYhi[0`ruWDik#nQ2JIaUo=h (MQ2jgaz$Zri?@%a(j,bhUoFMca46.
sekundara - [JosObfuscator] 9l,kV6aLz4;6a}a.dl^29ajb(kUXnTLaw6S%Z #nda`(O8 xT;sqaEbIn?tEhuMU rTJ`ukTfgoo.jm,33a7i%x5 g^L.hoLV:CNdyiGr)yv~DeWXr%}%sH^uu4x*jCReMO># %sMe)k0u5BrTenDdhte#B.