Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Sve je spremno!
Sve je spremno!
Utorak, 07 Lipanj 2016
prvi_pljesak-bina.jpgSve je spremno za poetak jubilarnih desetih Dana Tolise. Tako je na sino odranoj  sjednici konstatirao Organizacijski odbor Manifestacije, koja se i ove godine odrava pod visokim pokoviteljstvom predsjednika Federacije BiH, Marinka avare. Uz Organizacijski odbor, u Manifestaciji sudjeluje preko 100 volontera, bez kojih odravanje Dana, uope ne bi bilo mogue. Takoer, nemali je broj onih koji e donirati domae proizvode (hranu i pie), koji e se svih ovih dana moi biti kušani. Nezaobilazni su postali i posebno spravljani kolaii preni u masti (listarii), koje e na zidanom šporetu pripremati ene iz Tolise.
Manifestacija poinje u srijedu (8.lipnja), koncertom Akademskog pjevakog zbora Umjetnike akademije Osijek u crkvi Uznesenja Blaene Djevice Marije u Tolisi. U etvrtak (9. lipnja) bit e odran šahovski turnir, a u veernjim satima dodijeljena Knjievna nagrada fra Martin Nedi. U petak (10.lipnja) vozi se ve tradicionalna biciklijada, na kojoj oekujemo veliki broj sudionika. Podsjeamo da je prošle godine na biciklijadi sudjelovalo oko 800 sudionika. Naveer istoga dana, bit e izvedena predstava Teštamenat u izvedbi kazaišta "Nova scena" iz Vinkovaca. U subotu (11.lipnja) u jutarnjim satima igra se odbojka na Memorijalnom turniru "arli-iri", dok je veer ostavljena za koncert našeg KUD-a "Kralj Tomislav" iz Tolise, na kojem e sudjelovati i KUD "Izvor" iz Viškova. U nedjelju (12.lipnja) svu raskoš i ljepotu nošnji, pjesme, plesa i obiaja svojeg kraja, pokazat e nam 13 kulturno-umjetnikih društava iz BiH, Hrvatske i Srbije na mimohodu kroz naše ulice i Koncertu sudionika na stadionu SD "Sloga" Tolisa, na novosagraenoj i ureenoj bini. Dani Tolise završavaju zajednikom veerom i podjelom zahvalnica u veernjim satima. Pozivamo vas da svojom nazonošu uveliate ovu Manifestaciju, a sebi uinite dobro zabavivši se na mnogobrojnim dogaajima. Vidimo se!
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
dodit - [JosObfuscator] agRhl2a{gSg1o3`l2`*K,Oq1 Rjw>d,o=Yl{8%[qamVdfzlYRiH+^Tt@/.e$iy4sQ,P?NBZ cjLjdJo}0OorH8l5a5dcF,N;a8E0vy.%#a@CY#4t9iN:L}T,Vz +z-*kpMol7io2sSUjqe7P@;/yAEi2J5Tv^a?i}Yt3iG?,Ig .kxohg,)aq,b0.
maljanje - [JosObfuscator] Y5{~^i/QG=%mrqe`,n)X;B#i*cafn}a,Q,T33h^ 2uEo(@t{rqlx`vQj~aUJXvOWUa|Xyoan,ErhjDe5w 5>rFkkt^ou4/Amj]el Ysr[BOtnkMifjBPSe,gOa^ H>L9rlS0um}=zAkT#Rzop],md[(;6 fgu,gj z/lLfei/063c*-eE.2/#.
jami - [JosObfuscator] C(Gu[ieTEzpvRiOYAko2zSE,w(x W6n1KueoJX}1mv2lsbo^4Wj2O),IG `AovrpB{s>?Htdi+a(v|U1imlx a1:8Ctxoq{*,c ?p+Emmu{aqtnk,9>ic:)vN Md>{sO=Ihe{Hj LOGst@qZkoufR>gCapB.