Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:zalazak u plavoj boji

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sve je spremno!
Utorak, 07 Lipanj 2016
prvi_pljesak-bina.jpgSve je spremno za poetak jubilarnih desetih Dana Tolise. Tako je na sino odranoj  sjednici konstatirao Organizacijski odbor Manifestacije, koja se i ove godine odrava pod visokim pokoviteljstvom predsjednika Federacije BiH, Marinka avare. Uz Organizacijski odbor, u Manifestaciji sudjeluje preko 100 volontera, bez kojih odravanje Dana, uope ne bi bilo mogue. Takoer, nemali je broj onih koji e donirati domae proizvode (hranu i pie), koji e se svih ovih dana moi biti kušani. Nezaobilazni su postali i posebno spravljani kolaii preni u masti (listarii), koje e na zidanom šporetu pripremati ene iz Tolise.
Manifestacija poinje u srijedu (8.lipnja), koncertom Akademskog pjevakog zbora Umjetnike akademije Osijek u crkvi Uznesenja Blaene Djevice Marije u Tolisi. U etvrtak (9. lipnja) bit e odran šahovski turnir, a u veernjim satima dodijeljena Knjievna nagrada fra Martin Nedi. U petak (10.lipnja) vozi se ve tradicionalna biciklijada, na kojoj oekujemo veliki broj sudionika. Podsjeamo da je prošle godine na biciklijadi sudjelovalo oko 800 sudionika. Naveer istoga dana, bit e izvedena predstava Teštamenat u izvedbi kazaišta "Nova scena" iz Vinkovaca. U subotu (11.lipnja) u jutarnjim satima igra se odbojka na Memorijalnom turniru "arli-iri", dok je veer ostavljena za koncert našeg KUD-a "Kralj Tomislav" iz Tolise, na kojem e sudjelovati i KUD "Izvor" iz Viškova. U nedjelju (12.lipnja) svu raskoš i ljepotu nošnji, pjesme, plesa i obiaja svojeg kraja, pokazat e nam 13 kulturno-umjetnikih društava iz BiH, Hrvatske i Srbije na mimohodu kroz naše ulice i Koncertu sudionika na stadionu SD "Sloga" Tolisa, na novosagraenoj i ureenoj bini. Dani Tolise završavaju zajednikom veerom i podjelom zahvalnica u veernjim satima. Pozivamo vas da svojom nazonošu uveliate ovu Manifestaciju, a sebi uinite dobro zabavivši se na mnogobrojnim dogaajima. Vidimo se!
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
rute - imenica, mno. stidne dlake.
uvedaran - [JosObfuscator] obqpl$Orei0A9d6F6*jc(Me.6///vb;hB ,e#p6iLc2sjttn6VebtAoTLu ?{o5~]4sgoib$TekH7m 0-In?eO_~c3s,uk7lL0O-ouZ+nn|v2)Vebd z,tD39HNrZl1Gegn[q;j_7Yvu(fN[;vdFc( )ae1piMCZiPLst.e%w9tnT-* [or.s;+uo,QbCqe;4 |Hk5X,o|bj5FiaV wzOjsn$5aVFWfM ^v{l?.d0u*vWXagNmaEtasi0 ]s;mv:3|ho)v+cjLtkg j^hiIm=HAMe,ouBpt9^a}uyRkGq;`l :uewYQ )Vp5Woj>go0r}(JMJdwInhBoXmxkq RT5.Es3HOgmUiyQsi=^oldum,,OXju UC2cyeqiS_=pCW>i;]Ct}u.eS%p4t_/ *zZo}|8n9=oYygGc59@ag ZnGOkk+Xot?ijhi_Y18J zT%j:)kUe^8]a šF>vtFkzm8hMr(t{8V.
indik - [JosObfuscator] }LF#5iRmFSbeLnx,Min#.cA48+Qa#,aT 1i5Ay-n,Q*d5_0I]ilgF%o+ {nA]pXG:aHfPpwR?iosfEru_Te.