Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sve je spremno!
Utorak, 07 Lipanj 2016
prvi_pljesak-bina.jpgSve je spremno za poetak jubilarnih desetih Dana Tolise. Tako je na sino odranoj  sjednici konstatirao Organizacijski odbor Manifestacije, koja se i ove godine odrava pod visokim pokoviteljstvom predsjednika Federacije BiH, Marinka avare. Uz Organizacijski odbor, u Manifestaciji sudjeluje preko 100 volontera, bez kojih odravanje Dana, uope ne bi bilo mogue. Takoer, nemali je broj onih koji e donirati domae proizvode (hranu i pie), koji e se svih ovih dana moi biti kušani. Nezaobilazni su postali i posebno spravljani kolaii preni u masti (listarii), koje e na zidanom šporetu pripremati ene iz Tolise.
Manifestacija poinje u srijedu (8.lipnja), koncertom Akademskog pjevakog zbora Umjetnike akademije Osijek u crkvi Uznesenja Blaene Djevice Marije u Tolisi. U etvrtak (9. lipnja) bit e odran šahovski turnir, a u veernjim satima dodijeljena Knjievna nagrada fra Martin Nedi. U petak (10.lipnja) vozi se ve tradicionalna biciklijada, na kojoj oekujemo veliki broj sudionika. Podsjeamo da je prošle godine na biciklijadi sudjelovalo oko 800 sudionika. Naveer istoga dana, bit e izvedena predstava Teštamenat u izvedbi kazaišta "Nova scena" iz Vinkovaca. U subotu (11.lipnja) u jutarnjim satima igra se odbojka na Memorijalnom turniru "arli-iri", dok je veer ostavljena za koncert našeg KUD-a "Kralj Tomislav" iz Tolise, na kojem e sudjelovati i KUD "Izvor" iz Viškova. U nedjelju (12.lipnja) svu raskoš i ljepotu nošnji, pjesme, plesa i obiaja svojeg kraja, pokazat e nam 13 kulturno-umjetnikih društava iz BiH, Hrvatske i Srbije na mimohodu kroz naše ulice i Koncertu sudionika na stadionu SD "Sloga" Tolisa, na novosagraenoj i ureenoj bini. Dani Tolise završavaju zajednikom veerom i podjelom zahvalnica u veernjim satima. Pozivamo vas da svojom nazonošu uveliate ovu Manifestaciju, a sebi uinite dobro zabavivši se na mnogobrojnim dogaajima. Vidimo se!
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
proridit - glagol, uiniti rijetkim ili rjeim, smanjiti gustou proridit umu)
grabljara - [JosObfuscator] 0iW9s%mOetn~_R`UiFcay)Da{U$82,F~^ HvP2>;r0nMis@,t2$fxtaiuM juk)tgpGrf>Fund7vMb@:e^]v Yt>vmj.sea4Wtt5=[7lMZ;6eHz_,.y {tzi?@a|rH5V |B%)_mtoe2AXtmP{qeGnA8?kjXvJeLEPI (#=/VteOnrcWTaKv7eM* RN?ZiYai#^ O#VMDNsBine,TU$5e=n_?ULj^8ejXZ6Y pjE^,vg3_,@aZno?^oxjVgFesMkkGZziwsh;h_(,fw MBp>?]o0X/6vLrk>oh4}4i#nI@a;O.
odvrknit - [JosObfuscator] GNlegDqU^luaH`g:o+~`V^lAbxL,e| [e}no_ttI}pRax]-sL4tq9{i@v*,g+{= gicxoR:Rd2+39WlX+5e={fTItG$2jJeWGtMinpx tu9jfzs2GodlvUrwj2Rr?ePUId{| =LyU_c|zoe,=InlI0t$Dr:vvibuVf,u3su8g=l>aNPKB*n(o2Whe,tk0 Isxi$llpWgeG0,|zR[ XiHAXG4s%pZ}XYyaXc||ysLpXtw*Xi+.