Jeste li znali...

... da je najdua ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugaka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste ifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:Kurt Russell pojede sam ovolikog vola

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Sve je spremno!
Utorak, 07 Lipanj 2016
prvi_pljesak-bina.jpgSve je spremno za poetak jubilarnih desetih Dana Tolise. Tako je na sino odranoj  sjednici konstatirao Organizacijski odbor Manifestacije, koja se i ove godine odrava pod visokim pokoviteljstvom predsjednika Federacije BiH, Marinka avare. Uz Organizacijski odbor, u Manifestaciji sudjeluje preko 100 volontera, bez kojih odravanje Dana, uope ne bi bilo mogue. Takoer, nemali je broj onih koji e donirati domae proizvode (hranu i pie), koji e se svih ovih dana moi biti kušani. Nezaobilazni su postali i posebno spravljani kolaii preni u masti (listarii), koje e na zidanom šporetu pripremati ene iz Tolise.
Manifestacija poinje u srijedu (8.lipnja), koncertom Akademskog pjevakog zbora Umjetnike akademije Osijek u crkvi Uznesenja Blaene Djevice Marije u Tolisi. U etvrtak (9. lipnja) bit e odran šahovski turnir, a u veernjim satima dodijeljena Knjievna nagrada fra Martin Nedi. U petak (10.lipnja) vozi se ve tradicionalna biciklijada, na kojoj oekujemo veliki broj sudionika. Podsjeamo da je prošle godine na biciklijadi sudjelovalo oko 800 sudionika. Naveer istoga dana, bit e izvedena predstava Teštamenat u izvedbi kazaišta "Nova scena" iz Vinkovaca. U subotu (11.lipnja) u jutarnjim satima igra se odbojka na Memorijalnom turniru "arli-iri", dok je veer ostavljena za koncert našeg KUD-a "Kralj Tomislav" iz Tolise, na kojem e sudjelovati i KUD "Izvor" iz Viškova. U nedjelju (12.lipnja) svu raskoš i ljepotu nošnji, pjesme, plesa i obiaja svojeg kraja, pokazat e nam 13 kulturno-umjetnikih društava iz BiH, Hrvatske i Srbije na mimohodu kroz naše ulice i Koncertu sudionika na stadionu SD "Sloga" Tolisa, na novosagraenoj i ureenoj bini. Dani Tolise završavaju zajednikom veerom i podjelom zahvalnica u veernjim satima. Pozivamo vas da svojom nazonošu uveliate ovu Manifestaciju, a sebi uinite dobro zabavivši se na mnogobrojnim dogaajima. Vidimo se!
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
avlijaner - [JosObfuscator] i[3iOm`kHe5zGn6-miC%q|ciqaN,aQ BJpy4)aTvdsp 2zQ.bd88leqaTQVz$* .VtpxoTn?XdBrT0iCraD#jbe:Hc4It82}S.lr%3a].nKR,fX E=dop{e{bCPZ5gi:ANmurGaL8Wnu8W i-/p@xams/)r,Ei% ;p5@aB~GQ0sdN jkamo%(pr8jNM]iV#Y=t {b8tlu>e)Yxd$NYCed Vmu^6_ IF;g:d+nvT>zoby1Nrbiq%`|dTQO_t2IuO $4@oikq )kT`~o/(jtiNB iAz;Tlu}0i#Yv(>ATbaz2VW y*fk8yuRv]oDPu9/?.
smij - imenica, izraz usana i lica praen mimikom i glasovnim reakcijama, izazvan vedrim, radosnim ili aljivim povodom, smijeh.
kopuni - [JosObfuscator] $ETai7:j$my%[eanEi{kkLLcEgaM,JIh? ?WCHs[fC81tJ^Ds*r;,ga}aTbQ=>mn=@j#:a;M`}H b?nF9FaVo[=L[g[ir)MaW k/6u[W lXp>tmZeSblaa49vS(iyDh,tQq mIFoQs7Fv#T~cQiA6nUhj=|aK@9V,`FIZJ HIX;lp*Rrf}GvveOd;/U#]v^vivAZJVke_0$nNrNe)a5j.n Xi8y~FLlhlit }W`;1sE4f~p#kKrkIegAWmvlmj36eJe1nB~uwzaBV .g(Nhzha*] QajK]}/Pe(J7lPmbQo%,7I $xsqmtTfl-tjiVrpt{cnA9voZe?V=-,|1 Q2bBl[u[Yltmeki,lcEyaOm7.