Jeste li znali...

... da je najduža ulica u Tolisi, ulica Vladimira Nazora,  dugačka 4 kilometra?
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow DANI TOLISE arrow Vijesti arrow Pobjednik književne nagrade fra Martin Nedić 2016.
Pobjednik književne nagrade fra Martin Nedić 2016.
Petak, 03 Lipanj 2016
_dsc6940.jpgProsudbeno povjerenstvo za dodjelu Književne nagrade „fra Martin Nedić" je predložilo, a Upravni odbor Zaklade „Terra Tolis" iz Tolise donio Odluku da poetska zbirka "Sedam velikih biblijskih poema", autora Drage Čondrića iz Splita bude nagrađena prvom nagradom. Na natječaj, koji je trajao od 1.1.2016. do 1.4. 2016. (rođendan fra Martina Nedića), pristigao je rekordno velik broj knjiga, čak 42. 
Osim toga, prema riječima predsjednika prosudbenog povjerenstva, radi se o veoma kvalitenim djelima, pa je povjerenstvo ove godine imalo s jedne strane težu zadaću, ali  s druge strane i veće zadovoljstvo čitajući pristigla djela. Kako je već u uvodu rečeno, prvonagrađeni na ovogodišnjem Natječaju je Drago Čondrić iz Splita za zbirku pjesama Sedam velikih biblijskih poema. Drugo mjesto ove godine pripalo je Ernestu Fišeru iz Varaždina za zbirku pjesama Doba nevremena, dok je trećenagrađena Esma Bandić iz Travnika za roman Sultanov ferman. Književna nagrada fra Martin Nedić bit će dodjeljena u četvrtak 9. lipnja, u sklopu Manifestacije Dani Tolise.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook


Ime:

Poruka:

Ukupno 1451 riječi!
cerklaž - imenica, u građevinarstvu, završni dio zida prije postavljanja vijenca, obično od betona.
tabirenje - imenica, uklanjanje primjesa tribljenje, prebiranje.
gaćaš - [JosObfuscator] ,r[J,icml0neyhn6jiySYc)]a}}oR,q Zkwver_suCtla`H rdegCosVl^ln(uLo*b5I?ay gC4Ys>ax,$% ~%wdcrE8uqiQ?g/ijmqL f4D`Yn?Ko9:W{g(45HaOmhaj;o,K 2NVVFo1b9oHb6MDr5t|JfaMs@q]Dl_ilymmNpG{ >E+pveOc~rRY0jmeLmz6f,DH# x5d|sgW|a4ć|#>,a5|^-.n=K#.