Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Pobjednik književne nagrade fra Martin Nedić 2016.
Petak, 03 Lipanj 2016
_dsc6940.jpgProsudbeno povjerenstvo za dodjelu Književne nagrade „fra Martin Nedić" je predložilo, a Upravni odbor Zaklade „Terra Tolis" iz Tolise donio Odluku da poetska zbirka "Sedam velikih biblijskih poema", autora Drage Čondrića iz Splita bude nagrađena prvom nagradom. Na natječaj, koji je trajao od 1.1.2016. do 1.4. 2016. (rođendan fra Martina Nedića), pristigao je rekordno velik broj knjiga, čak 42. 
Osim toga, prema riječima predsjednika prosudbenog povjerenstva, radi se o veoma kvalitenim djelima, pa je povjerenstvo ove godine imalo s jedne strane težu zadaću, ali  s druge strane i veće zadovoljstvo čitajući pristigla djela. Kako je već u uvodu rečeno, prvonagrađeni na ovogodišnjem Natječaju je Drago Čondrić iz Splita za zbirku pjesama Sedam velikih biblijskih poema. Drugo mjesto ove godine pripalo je Ernestu Fišeru iz Varaždina za zbirku pjesama Doba nevremena, dok je trećenagrađena Esma Bandić iz Travnika za roman Sultanov ferman. Književna nagrada fra Martin Nedić bit će dodjeljena u četvrtak 9. lipnja, u sklopu Manifestacije Dani Tolise.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
drslav - pridjev, osobina onoga koji je nespretan, koji ne pazi dovoljno.
čelić - [JosObfuscator] xikmwerG~hSnIw%xmizcxAa9,X @}lsOt?rc[aSNnXka{ @Ttkbas`gYLuO7);čzt~aR 6~ri(k-Dslf+i: cjnKknW5lrYeC9zvBgeKTtP830Taz,],ux ..$XdS2VbFrHv^.TU[e7jSitn3hoO{M]n QTu`z>4gd~{|lY8maPR}veCD7@l2jP.e%;M.
usanit - [JosObfuscator] HXDYgeu+ljXar4g56P-o$|]Qrl7,h-) P1ApQ?Q.*Z /%c(ovqE A`b`si|l$^j6qk.{l}aFem^iaTC6,|HQ$t 0BRQ0iJcOwz>gkuso*6br.4i{Jt8is|( Pbmco,jF]-LpuzM1s 5AiC( Z.uV$s]LN~-vw>CNEj/(sevi0lž5TiKXf=n]mu0k,T[5. `puN0nv/Ge.n6#/uM[AX_t.i|y.MO U2_YT?.=YC rd9(ofLjGs ajDov?n~2Goip]d^Difvns,ZrZHc EmOVbn>uJeesstbC;FaCt9i}IQ,2CKN 8H4Vp8|M8r|oeYsJLv3acsqhnIu-nW3u+Rt4{ti4hyf4.