Jeste li znali...

... da je prva pučka osnovna škola u BiH osnovana upravo u Tolisi? Saznajte više!
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Program Dana Tolise 2015.
Program Dana Tolise 2015.
Nedjelja, 31 Svibanj 2015
Program Dana Tolise 2015
Prvog dana, 03.06.2015. godine s početkom u 20:00 sati Dane Tolise svečano će otvoriti predsjednik F BiH Marinko Čavara. U sklopu otvaranja bit će upriličena i prezentacija Fotomonografije "Slike iz kredenca", zajednički projekt Zaklade Terra Tolis i Fotografskog kluba Orton iz Orašja.
U narednim danima slijede Šahovski turnir i dodjela Književne nagrade fra Martin Nedić u četvrtak, Biciklijada i Kazališna predstava u petak, Odbojkaški turnir Čarli-Žiri i Koncert KUD-a Kralj Tomislav s gostima u subotu i za kraj, vrhunac Dana, smotra folklora.
U sklopu Manifestacije bit će upriličena i izložba fotografija. Vijesti i izvješća od svakog dana moći ćete pratiti na našem Portalu i na našoj stranici na Facebooku.
 
Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
viseća - [JosObfuscator] -ficIm>Ce+LnM{cF}iV+[jsc[a]5,N dHY$gv|5F%iPD)Z0s_eKR1*ćFXKieGe Bl)o{e6l0K[aekVm=e#lnFitHYG$ 2=Z5iKY5olURoi#;D_d fOHBue5$1lcQ4efqu$m_u^@eetn5aaOtQ-_Z=i{[_^ $[GDu.UZG? U{ztk}uW0PrrhdDi+n%[}6j}iv:-X[.
grošava - imenica, domaća pita napravljena od jaja, brašna i mlijeka nakon što se krava oteli, to jest od mlijeka namijenjenog teletu.
čamat se - [JosObfuscator] wv0g?liaC@a.,,tgh]oUlh:,O F{OuU`Pp>k-lFVJCaYN^wnC2=jpn>Ra8tt6eO:i, 3mDChsu^yvGS%qroFb/e>.že #ki#k;9dl)MFiD U:snIbh%(e/6?u(6gGaHno2dZa?En{>f 3y|7oYrsyK+Z:jmqKe9ćn5arlCjPCp bi[r*sQ#KK1a}_; GyS6k?oISCpbžA]eq;Q f5yItsP%r?l`yljEaGnuj]eyP01mCUYE% }ySn(oajkn;Cvt6`XimIV3rmA55KnaByO-,HuE lWčd*8F4eReE]všVt%aQ.t6iP 6%s(V%hUes$xJA.