Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 2
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:i mačka

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Program Dana Tolise 2015.
Nedjelja, 31 Svibanj 2015
Program Dana Tolise 2015
Prvog dana, 03.06.2015. godine s početkom u 20:00 sati Dane Tolise svečano će otvoriti predsjednik F BiH Marinko Čavara. U sklopu otvaranja bit će upriličena i prezentacija Fotomonografije "Slike iz kredenca", zajednički projekt Zaklade Terra Tolis i Fotografskog kluba Orton iz Orašja.
U narednim danima slijede Šahovski turnir i dodjela Književne nagrade fra Martin Nedić u četvrtak, Biciklijada i Kazališna predstava u petak, Odbojkaški turnir Čarli-Žiri i Koncert KUD-a Kralj Tomislav s gostima u subotu i za kraj, vrhunac Dana, smotra folklora.
U sklopu Manifestacije bit će upriličena i izložba fotografija. Vijesti i izvješća od svakog dana moći ćete pratiti na našem Portalu i na našoj stranici na Facebooku.
 
Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
đerđir - [JosObfuscator] ]Emim;mOgAeSgnW%{alimK],yc9an,m ~vn5.e s`NcILPai*dlg:iTr%il03oE3JF.
balavander - [JosObfuscator] snEef>:z#i.rI#Se}s=l7-aNax{ TrQXmZwu3:šk,Cl=kBt$a~ `DQov@}}8sWc*5oNx5bFEz=avrde,4g+ WcDM2d2hywBe.f)CrQ}a:o^n
nak - [JosObfuscator] kp=O`;orVH#id[}.l+o`gYg,_l5u nnAaWxps DP@qIoQ/S3OnCtqTa`j:OL{U .O*hxn/ta)č=m_iJn~]~ *q.oft~n)Z0}a:Oak%ioD3S(h,aU mO-Bkn=-B2iw(I2= {kXo[qvw1Ur6aV]k@ArfokJlb *h|I*nv9;$i]X2_l %oCnvh~bamrikhom?,N 9nipieQ A.oif)bvAQ{oy)XSl;4|KiI{k{O(uouo(Q* jXnLXm;i=3 Do*nHo%kXf7l:aImiXD1Okx_=_omPDl`.