Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:ostaci panonskog mora

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Program Dana Tolise 2015.
Ponedjeljak, 01 Lipanj 2015
Program Dana Tolise 2015
Prvog dana, 03.06.2015. godine s početkom u 20:00 sati Dane Tolise svečano će otvoriti predsjednik F BiH Marinko Čavara. U sklopu otvaranja bit će upriličena i prezentacija Fotomonografije "Slike iz kredenca", zajednički projekt Zaklade Terra Tolis i Fotografskog kluba Orton iz Orašja.
U narednim danima slijede Šahovski turnir i dodjela Književne nagrade fra Martin Nedić u četvrtak, Biciklijada i Kazališna predstava u petak, Odbojkaški turnir Čarli-Žiri i Koncert KUD-a Kralj Tomislav s gostima u subotu i za kraj, vrhunac Dana, smotra folklora.
U sklopu Manifestacije bit će upriličena i izložba fotografija. Vijesti i izvješća od svakog dana moći ćete pratiti na našem Portalu i na našoj stranici na Facebooku.
 
Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
milje - [JosObfuscator] Ki5[ufm%eTW?Wanrikyh4Cc~$TUax?Ok8,][lO6 LnQ>oK;awNz2`PWzi^0t@vn- ^nznJQat ]rh=GuW,7č)nYdGob?z rxiJq^FsvYpnLt0olbFnysecXroktvieho}nD3ivMI9 ,*3Eyp{.:aG|0m;]zu7gIGlčIvE2n6iq(KY~ L(DosEtSZ^oi5WRslg{Byj9zoKDnSWcj%^;?ajkd,. :m1=aMNqn_j5LJ,i`B,EthbY I7dh1#ViBwXf@mLpeTLianSJ5izEinjm2T-aSvZG.
jok - uzvik u značenju ne.
šeprljavo - pridjev, o poslu ono koje ne ide od ruke, koje ide teško, ono koje se radi kao da ga radi šeprtlja.