Jeste li znali...

...da u Tolisi ima 15 terena za odbojku koji udovoljavaju odbojkaškim standardima?  Uskoro više...
 

Izbornik

Ankete

Prijava


Zaboravili ste šifru?

Tko je Online

Gostiju online: 1
Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Stara jela 059

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica
Program Dana Tolise 2015.
Ponedjeljak, 01 Lipanj 2015
Program Dana Tolise 2015
Prvog dana, 03.06.2015. godine s početkom u 20:00 sati Dane Tolise svečano će otvoriti predsjednik F BiH Marinko Čavara. U sklopu otvaranja bit će upriličena i prezentacija Fotomonografije "Slike iz kredenca", zajednički projekt Zaklade Terra Tolis i Fotografskog kluba Orton iz Orašja.
U narednim danima slijede Šahovski turnir i dodjela Književne nagrade fra Martin Nedić u četvrtak, Biciklijada i Kazališna predstava u petak, Odbojkaški turnir Čarli-Žiri i Koncert KUD-a Kralj Tomislav s gostima u subotu i za kraj, vrhunac Dana, smotra folklora.
U sklopu Manifestacije bit će upriličena i izložba fotografija. Vijesti i izvješća od svakog dana moći ćete pratiti na našem Portalu i na našoj stranici na Facebooku.
 
Damir Oršolić 
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
kvaka - [JosObfuscator] 9f7iHS_wmr3eltn}+Kisp[[c^a=,;D /dp1X.MiwOmoe8 ypwN0rvp^Iirsmb^bzjLilo6IMru_/(ahO# Lz%aw_a 4|p%-P=]eu1cDha6xznD>jJ7e#4cY(,R9J6u o8u`^dBi*cU,mZQap.
pervaz - [JosObfuscator] A@ismK5XZe$-ra6naHi(GlRrcwrLCa|L9u,-{S#T b|š~1^etIhiUmw>Rtr/Wn3iY+-vykC/#} 2Y{mtp4)SgCr~o`mtxz_i(/r>vr*e tlC+5so(u^AD4enU7)cya%foW} lnew@O7au }AQ_paNg/r+ei]d;n`WjfQoL9w0j] }sRBuVZt2rh`eBga5mnYD~y|iI .kQWalJ)8pCCse|)(H,p;* JOš;Qi[Qa:lTfP{t{seVK.
kompirište - imenica, njiva ili dio njive na kojem je posijan krompir.