Jeste li znali...

...da je 22.7.2007. godine u Tolisi izmjerana temperatura zraka 42,6 stupnjeva.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Sve je spremno
Sve je spremno
Srijeda, 03 Lipanj 2015
p1180413.jpgSve je spremno za poetak Dana Tolise 2015. Nakon prošlogodišnjih katastrofalnih poplava, i nakon što Dani Tolise nisu mogli biti odrani na pravi nain, ove godine se ponovno odravaju. Sveano otvorenje Dana  bit e uprilieno veeras (3.6.) u Dvoru u Tolisi. Manifestaciju e otvoriti Predsjednik Federacije BiH, Marinko avara koji je ujedno i visoki pokrovitelj. Prvog dana, bit e upriliena i prezentacija Fotomonografije Slike iz kredenca, zajedniki projekt Zaklade Terra Tolis i Fotografskog kluba Orton iz Orašja.
U narednim danima slijede Šahovski turnir i dodjela Knjievne nagrade fra Martin Nedi, Biciklijada, Kazališna predstava, Odbojkaški turnir arli-iri, Koncert KUD-a Kralj Tomislav s gostima i smotra folklora. U sklopu Manifestacije bit e upriliena i izloba fotografija. Vijesti i izvješa od svakog dana moi ete pratiti na našem Portalu i na našoj stranici na Facebooku.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
aberovat - [JosObfuscator] u3(~zgSD;7jl@aMnUg}{Eo}x^lK,uTa r}vjE,`aPWTv2Hi4tpie)mx }Zk3UoGJ(1mGv%el /lfkYX4Uqa:k])7w}vQs;ut4 lv*IiB:(Vj_0%ae_+V+Bs_Ygts:H,Q t7otaQa2sd+xoR+aU;buR>z^i_8(|,thL_o=j1LY @{nyk#+BqavDUkSvtuCvZ cl-GoRG^ueu~?c #v]ZLS[in9Z;j9e`o6G^s6,P^xtKw@.
brezveze - pridjev, ono koje je loe, koje ne lii ni na to, bezveze.
banjkat - [JosObfuscator] Tid7bToFusbe.k])ryo_p> xZR%lzW~oG55bvi,tp#i}]J YvV0Bhca*Zlt^vrIu{U;#4,[r 6}#vl~5oWobg_JaYbsiuTACt{iB, qQvC3a~a,Yt[BraJuWKbwQ #1cn7a7jza*{ G,*intZ4ab>SiK%BznKs}qT H+Xjd$Ta/IO}j LwEVdKg,jophb1}w?r|;Mo>Rl-> [M11g/i}oGZlkrFmPi;+5[^.