Jeste li znali...

..da je 1973. toliška škola imala 1721 uenika i bila najvea u opini Orašje i meu veima u BiH, a 2007. samo 535 uenika!!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:Slatko

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Sve je spremno
Sve je spremno
Srijeda, 03 Lipanj 2015
p1180413.jpgSve je spremno za poetak Dana Tolise 2015. Nakon prošlogodišnjih katastrofalnih poplava, i nakon što Dani Tolise nisu mogli biti odrani na pravi nain, ove godine se ponovno odravaju. Sveano otvorenje Dana  bit e uprilieno veeras (3.6.) u Dvoru u Tolisi. Manifestaciju e otvoriti Predsjednik Federacije BiH, Marinko avara koji je ujedno i visoki pokrovitelj. Prvog dana, bit e upriliena i prezentacija Fotomonografije Slike iz kredenca, zajedniki projekt Zaklade Terra Tolis i Fotografskog kluba Orton iz Orašja.
U narednim danima slijede Šahovski turnir i dodjela Knjievne nagrade fra Martin Nedi, Biciklijada, Kazališna predstava, Odbojkaški turnir arli-iri, Koncert KUD-a Kralj Tomislav s gostima i smotra folklora. U sklopu Manifestacije bit e upriliena i izloba fotografija. Vijesti i izvješa od svakog dana moi ete pratiti na našem Portalu i na našoj stranici na Facebooku.
 
Daniel Dominkovi
 
« Prethodna   Sljedea »

facebook

dopis-ploa


Ime:

Poruka:

Rjenik

Ukupno 1451 riječi!
banjkat - [JosObfuscator] MPdm]+o.uDiYbs-r;a{oX Fcu5lhow:Jl2j`mi~(x(,tdGiF j#:vIa75vC*tDeBHQr_nL_/uqe[,eU h17Alr16No(.]HUyTkqi/CVq9t;(?i4>U ?bvGfcanqqL`tB3ySFrqec^su16 3?nBaCwTse IqmqBnLua{O/K>iq`npfX|Z 4:xdkjaUN Bq3~dz:soozTbD~dS+rHgo: RW^YgcLo8>rpwi9(F.
ujtra - [JosObfuscator] .o=aMp`2rl,*i}HdlKtaToyA/Pgb^;,l9 >rb459afYKx5n{)-o3oA,Piu zuc?j{u(trr+A3oly@-s.
nedozvan - pridjev, onaj koji sebi ne da nita dokazati. Onaj koji se slijepo dri svojeg pogrenog miljenja.