Jeste li znali...

..da Tolisa ima 7 doktora znanosti što je po broju doktora znanosti na 1000 stanovnika više nego i u Republici Hrvatskoj*!! više
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:The Maćun - naše gore diko!

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Sve je spremno
Sve je spremno
Srijeda, 03 Lipanj 2015
p1180413.jpgSve je spremno za početak Dana Tolise 2015. Nakon prošlogodišnjih katastrofalnih poplava, i nakon što Dani Tolise nisu mogli biti održani na pravi način, ove godine se ponovno održavaju. Svečano otvorenje Dana  bit će upriličeno večeras (3.6.) u Dvoru u Tolisi. Manifestaciju će otvoriti Predsjednik Federacije BiH, Marinko Čavara koji je ujedno i visoki pokrovitelj. Prvog dana, bit će upriličena i prezentacija Fotomonografije Slike iz kredenca, zajednički projekt Zaklade Terra Tolis i Fotografskog kluba Orton iz Orašja.
U narednim danima slijede Šahovski turnir i dodjela Književne nagrade fra Martin Nedić, Biciklijada, Kazališna predstava, Odbojkaški turnir Čarli-Žiri, Koncert KUD-a Kralj Tomislav s gostima i smotra folklora. U sklopu Manifestacije bit će upriličena i izložba fotografija. Vijesti i izvješća od svakog dana moći ćete pratiti na našem Portalu i na našoj stranici na Facebooku.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
čova - [JosObfuscator] c%vy8?rDs)|tVaa$b at*(@Pk]aSVn$MQi7nBd,Aeq~O,JAz g9w*č5,oo;AheaEA,x rccč({o^}`j)7]ak.
modlice - [JosObfuscator] ZwQ) . ~a(L ?=nFpV(d}@l[|.ppe/: #v+|rrknoGs6Ps[ZtoVag8, JsrBt5xaR%v#FrTYim:n3^sZk+ZvM?iTcZRh7nW KwAs|vZu$w_hO]ghFi8WehPpa R9ke^oTlvJtTazUH=čkKwag tM[Nogi|ad7VtLu 0-5b+/dPrBi~R=:nSaf,aT,nnS{ šh(y7ReT-ćysk9euL8rs{O)3adI*~Q {c_hlih^,XI Q^?NKm+b]xZal{Gsi1~tni,1E/.6h0(a 4W/MSo)LWJ)gmCOu,B2ć$|(iw9Mjs #wq{Ds*%paQllvsS(pytd:oojih-pa_/grk*1r 9qsrbu+9 ~iSN BiMUoADXr|{aq3P~s4sr8^it.
firanjga - [JosObfuscator] wOz>aBxrš>4-t^ilG;iMQtcn>E+a3r JtDekZW9{zau}AnW(UizLPnGZ$bUaWmm6~ _zal$aPKa o$dp]r=o/O>zEoSb7FcrXRA,>R[*. s;oznqADgaWDvxJjjlC{ue[sK2aAHg1V,U ]zNaHs-eYtp_>ooX9/}r8oNH.