Jeste li znali...

... da je u Tolisi osnovano prvo kinološko društvo u BiH? Uskoro više.
 

Izbornik

Ankete

Naziv slike:Stara jela 118

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naziv slike:

Naslovnica arrow Vijesti arrow Sve je spremno
Sve je spremno
Srijeda, 03 Lipanj 2015
p1180413.jpgSve je spremno za početak Dana Tolise 2015. Nakon prošlogodišnjih katastrofalnih poplava, i nakon što Dani Tolise nisu mogli biti održani na pravi način, ove godine se ponovno održavaju. Svečano otvorenje Dana  bit će upriličeno večeras (3.6.) u Dvoru u Tolisi. Manifestaciju će otvoriti Predsjednik Federacije BiH, Marinko Čavara koji je ujedno i visoki pokrovitelj. Prvog dana, bit će upriličena i prezentacija Fotomonografije Slike iz kredenca, zajednički projekt Zaklade Terra Tolis i Fotografskog kluba Orton iz Orašja.
U narednim danima slijede Šahovski turnir i dodjela Književne nagrade fra Martin Nedić, Biciklijada, Kazališna predstava, Odbojkaški turnir Čarli-Žiri, Koncert KUD-a Kralj Tomislav s gostima i smotra folklora. U sklopu Manifestacije bit će upriličena i izložba fotografija. Vijesti i izvješća od svakog dana moći ćete pratiti na našem Portalu i na našoj stranici na Facebooku.
 
Daniel Dominković
 
« Prethodna   Sljedeća »

facebook

dopis-ploča


Ime:

Poruka:

Rječnik

Ukupno 1451 riječi!
sanjka - [JosObfuscator] Tj>iI}SkJmPqce$MnUQiEWc9:gDdayY,D2. `_adiGX1ho3d0ggFa{+đTAbaEjV~M f.ItpWNxipmf+kj~vI#e}t}+ZkaiWoadmQW:( dglT]sf4r_:p4(oaI;Qvx6(am4+nf1Ejs845taj`G,ty@~, nnis%a_#H5nPwf,?wfbc 5ooais{o_bTBi%?qE|t;XVp#ok Xbri,ui;CR,ž@d;a#D~2Ln@B pi;06l}cgZicgK *Nn9eJ7i37orTbAbLni5mač8at7G[snJoR# #_Ms/tPax9nB%.
zažgat - glagol, zapaliti, ali na takav način da to i izgori: \"mani budale, on je prošle godine sam sebi zažgo kuću\".
pračka - imenica, prača od milja.